Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za vším(svinstvem)hledej žida!
    • Nojo. Židé vždycky měli peněz nadbytek. Vpodstatě si koupili celý spojený státy.
  • Co Žiďák to hnus a hajzl a kreteeen.
    • jsi normánlí??? cela nase vláda je JUDE.
  • Je neuvěřitelné, co se tady najde p.tomců s antisemitskými kecy. Nevadí jim islamáci, cikáni, komunisti...
  • Střední východ si oddychne,až se židáci nastěhují do české republiky vše už je připraveno.Genocida českého národa pokračuje od r.89 podle plánu a zdecimované zbytky čechů budou v nejblišších letech vyvezeny do Israele,kromně pár otroků,kteří budou sloužit židům.Tak skončí český národ,který nikdy nevěděl kam patří! Židé tak ovládnou střední Evropu a určitě v česku najdou i hrob Mojžíše a tím se potvrdí že jim toto území vždy patřilo a patří.A tím se splní i sen velkého podnikatele žida Baťi,který chtěl čechy odstěhovat do Patagónie za co ho mnoho čechů obdivuje a oslavuje.
    • Izrael byl uměle vytvořen jako 5. kolona USA . Dokud tam tento stát bude, nebude v té oblasti nikdy klid. Palestinci přece válku nezavinili, proč museli být vyhnání ze svého území a přenechat je Židům? Řeči o zaslíbené zemí jsou blbost. Právo na tuto Zaslíbenou zemi jim Bůh odebral po ukřižování Krista. Ať se Židé odstěhují do Německa. Němci jim ochotně uvolní část svého území.
    • Je zcela zřejmé.že češi v Evropě překážejí už hodně dlouho.Masaryk sice založil Československo,ale né pro čechy a slováky,ale pro židáky!Že mu to zhatil Hitler v devětatřicátým,rusáci v osmašedesátým nic neznamenalo poučili se a v 89 už nezaváhali.Jen češi stále žijí v iluzi,že jim někdo něco dá zadarmo.
  • Lidi to co se děje jinde ve světě může být i tadya tvrdím,že dojde nakonec na slova písně Nedvědů jestli se lidi nedají opravdy dohromady a nezmění světa řád /já i říkám neřád/!!!
    Skláním se před lidmi jako jsou Nedvědi ale i další,kteří nám ukazují pravdu!!!

    Budem o něco se rvát Až tu nezůstane stát Na kameni kámen
    A jestli není žadnej bůh tak nás vezme země vzduch no a potom ámen

    a to všecno proto jen že pár pánů chce mít denbohatších králů
    přes všechna slova co z nich jdouhrabou pro kuličku svou jen pro tu svou
  • Izrael sam nejlepe vi, jak se v dane domovine ma chovat. Dokazuje to jeho nekolikatisileta historie i fakt, ze stale existuje. *1*
  • Pro Kadlecek.Já mám do nějaké socky hodně daleko.Přesto si vážím i mnohých socek,kteří se do špatné situace dostali nezaviněně.Těm dnešním sockám,které jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky a nechali se zblbnout slibovaným kapitalistickým rájem, bezhhlavě si půjčovali.nabízené výhodné půjčky ,aby si dnes tykali s exekutorem beru ,že co mají,tak svojí hloupostí zaslouží.Z těch ale budou dobří revolucionáři.Protože hlad je naučí nenávidět všechny ty lumpy,co jim slibovali kapitalistický ráj.
    • Na tom má vinu hlavně vlastní hloupost a nevzdělanost. Podívejte se, jaké blbosti opět hustí politici do lidí. Kdo uveří "vytvoření pracovních mist" politiky, nebo slibu nezvyšování daní, může si za svou bídu sám. Havel, Klaus, Zeman, Gross, Kalousek, všechno jeden druh parazitů národa. Šmejdi u důchodců už jsou odhaleni, kdo odhalí šmejdy politické ??
  • Pro Kadlecek.Já mám do nějaké socky hodně daleko.Přesto si vážím i mnohých socek,kteří se do špatné situace dostali nezaviněně.Těm dnešním sockám,které jásali pro Havla,Klause a podobné darebáky a nechali se zblbnout slibovaným kapitalistickým rájem, bezhhlavě si půjčovali.nabízené výhodné půjčky ,aby si dnes tykali s exekutorem beru ,že co mají,tak svojí hloupostí zaslouží.Z těch ale budou dobří revolucionáři.Protože hlad je naučí nenávidět všechny ty lumpy,co jim slibovali kapitalistický ráj.
  • Kmeny izraelitů byly vždy původcem agrese, před římany nebo i po nich. Po umělém vytvoření státu Izrael pomocí Anglie, Francie, USA ,ČSR a jiných, všechny konflikty začal prevetivně svými státně teroristickými útoky ( agresemi ). Přirozeně za vydatné zbrojní a logistické podpory USA a NATO.
    Útok na olypiádě v Německu bylo sviňstvo. Ale byl za to někdo odsouzen? Ne, MOSSAD
    podle něj "původce" vyvraždil i když jich bylo zavražděno více než se zúčastnilo, třeba i s rodinami.
    To je terorismus Made in Izrael. Vláda státu Izrael ( a nejen ona ) n e m á zájem na uklidnění v Palestině. Nejjednodušší je pustit do zěmě nějaké zbraně jež sjou pokryté. Pak není problém za pomocí strýčka SAMa, připravovat a realizovat státně teroristické útoky armády, letectva a DRONů.. V srpnu 1968 začala okupace ČSR- fuj. Ale, že vojáci Izraele okupují např. Golanské výšíny do nyněška je OK.!!!!- prevence. Střední východ leží na naftě. V tom je jeho problém. Ale jen část peněz za tuto naftu dostávají sultánové zbytek nanárodní monopoly nebo co - kámoši USA. Místí jsou v nesmírné chudobě - tam hledejte základy terorismu. Proto museli jít Réza Páhlaví, Husajn, Muammar Kadáfí do Hádovy říše. Assád ještě čeká, ale oni si něco najdou, stejně to zinscenovali v Srbsku, v Lybii. a nebo ve Vietnamu. Aby mohly tajné služby v těchto zemích kšeftovat se zbraněmi, naftou,drogami. Ani jednou agresí n i c nevyřeli. Řada chudáků, kteří za "nějaké" zajištění rodiny, nebo z fanatismu obléknou vestu ze semtexem ( nebo C4 ) a Alláh akbar. Identické s šířením kříže třeba na kdysi na Litvě. Kolonialismus pomalu umírá, ale zájmové oblasti jsou větší a větší. Co budou dělat tito " vlastníci ", až budou mít Fšecko. Ale mlhovina v Andromedě je dalkooooo....
    • Pane "koukaci" vas prispevek je tak mimoradne hloupy, ze je to az k placi. Nemate-li o nejake oblasti ani ty nezakladnejsi informace, radeji se o ni nepokousejte mudrovat, at nejste za hlupaka. *1*
      • Paní Radko, Vy máte kvalitní informace od všech masmedií, která si vydržují přisluhovači USA a jejich největší lokajové.
      • Dívenko nebo co, devět let jsem byl v tzv. " afíkově " Afganistánu. Přečtěte si také bibli , ne z hlediska víry, ale historie a také rozbory všech válek na stř. východě, ať nejste... víte přesvědčil jsem se, že v této zemi se se lidem předkládají informace podle právě vládnoucího režimu. A nezkoušejte hledat informace o choulostivých věcech v našich archivech.
        Mít o těch 9 let méně, tak už jsem třeba v Austrálii. Tam jsou mezilidské vztahy o něčem jiném, než u nás nebo Persii.
      • Prosím o reálné námitky a ne o demagofii.
  • Pomareny Klase je jen dobre ze dela poradky s totou teroristickou verbezi.Kvuli takovym spinavcum co posilaji bomby jen tak nelze zajet do Egypta a co nevidet nikde do tepla.Ty sedis na zemi v hlave duto a s holym zadkem tady vypisujes kraviny.Jini by se radi podivali do sveta socko.
    • Se vším nemusím souhlasit ale reakce odpovídá ziskaným informacím a vědomostem ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit