Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti expremiéři jsou teda pěkní hajzlíci.
    Kdy i u nás?
  • No není to zvrhlost ? Zavírat zkorumpované politiky ! Mohl emigrovat do Česka. Tady se něco takové stát nemůže.
  • U nás = ani tu podmínku...
  • My máme všude téměř jen zvrhlíky, přes ten prales zvrhlíků už nemůžeme najít ani nějaké ty nezvrhlíky , jak se nám tu přemnožili. Protože král zvrhlíků Klaus tomu říkal podnikání ,kterou řídí neviditelná ruka trhu , kde nikdo nepozná čisté a špinavé peníze a když to náhodou policie odhalí a zjistí tak to mafiánská justice u nás dokonale jistí a ještě se to pro sichr pojistí Klausovou amnestií. České ovce to tak nechávají, místo, aby zvedly zadky a vypráskaly jak politiky tak mafiánskou justici.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, tvrdíme, že židozednáři jsou nejhorším lidským odpadem. Je to o nich známo po staletí. Komu nesvědčí paměť ať si přečte nejstarší knihu světa a tam se dočte, který národ Krista zradil, odsoudil a nechal ukřižovat. Nikdy bychom na to neměli zapomínat, obzvlášť nyní, kdy v restitucích dáváme těmto černoprdelníkům obrovský zbytek státního majetku, ke kterému přišla církev v čarodějnických procesech. No a pak, když to správně pochopíme, nebude nám už připadát zvláštní, že korupce v Izraeli smrdí od hlavy a všichni politici jsou od ni zašpinění. Je jen otázkou, komu lze co dokázat. Historicky je ovšem dokázáno, že prokurátoři v padesátých letech měli jednu z největších úspěšnosti v rozkrývání židozednářů. Proto Židé nenávidí víc komunisty než nacisty ačkoliv nacisté je vraždili a komunisté jen poukazovali na špinavou sionistickou politiku.
  • No prosím, a v Izraeli to jde. U nás se může korumpovat, hrabat a přitom vraždit (Janoušek) a nic se neděje. Jo děje se: ty, ty, ty, to se nedělá...
  • Někde korupci nazývají morální zvrhlost, jinde npř. v ČR je to neviditelná ruka trhu neznající špinavé peníze. Soudce David Rozen přirovnal veřejnou osobu, která přijme úplatek, ke zrádci. Označil také Olmertův čin za morální zvrhlost.
  • V našem mafiánském státě by dostal podmínku. U nás pro bohaté zloděje ani hvězdičky
    právo neplatí. Když vás přejede tzv. celebrita máte smůlu. Život běžného člověka
    nemá podle zdejších pseudozákonů žádnou cenu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit