Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, co byste chtěli od křiváků pšonků, je to jasné!!
  • Aron je obvykle jmeno u uplne jine narodnosti.
    • židovské.
  • Omyl, byl to Pakistanec, Polak je hnusna pomluva: ti baby radeji pichaji. *1*
  • Vyřešení případu? ne jen další spekulace asi tak 20. Nedávno ten případ zkoumala
    skupina Britských ex policistů v důchodu a žádné DNA pachatele nezjistila.
    A najednou přes noc máme DNA.

    Prostě už nikdy nezjistíme kdo to byl. Je to stejně směšná snaha jako pátrat po tom
    kdo v roce 1856 ukradl koně na farmě v Texasu.
    • Churchill byl nejen „mozkem“ celé operace, ale byl také osobně zodpovědný za vyříznutí zednářských znaků a symbolů do těl obětí, když zručné ruce chirurga Williama Gulla odstraňovaly orgány.

      www.osud.cz/odhaleni-jackem-rozparovacem-byl-otec-winstona-churchilla
  • http://www.osud.cz/odhaleni-jackem-rozparovacem-byl-otec-winstona-churchilla
    • Toto je skutečný příběh Jacka rozparovače, přímo z „koňské huby“. Tato fakta musí být současné elitě známa, ale jako vždy, drží při sobě, aby zabránili pravdě vyjít najevo. Celá řada teorií, které se objevili kolem identity zabijáka, a mnoho filmů, dokumentů a televizních programů, ve kterých je vykreslováno neutuchající hledání „pravdy“, jsou pouze propracované kouřové clony, mající původ ve vědomém matení ze strany elity, aby ochránila viníky, v rámci svého obvyklého modu operandi. Je to další drobný příklad, jak snadné je pro tyto psychopaty poskytnout nám zcela pokřivená náhled jak na minulost, tak na naši existující realitu.

      Dalším odkazem této smutné aféry je, že odměnou Spencerů byla dvě funkční premiérská období pro syna lorda Randolpha, a o dvě generace později se Diana Spencer stala ženou budoucího anglického krále Charlese III a matkou budoucího krále Williama V a jeho bratra Harryho, jen aby byla slavně odložena poté, co poskytla „dědice“. V r. 1997 byla brutálně a rituálně zavražděna v Paříži.
  • „Jackem rozparovačem“ byl otec Winstona Churchilla
    Podle Johna Hamera byla zednářská rituální vražda čtyř prostitutek provedena otcem Winstona Churchilla, lordem Randolphem Spencerem Churchillem (1849-1895). Prostitutky vydíraly královskou rodinu.

    Podle Johna Hamera byla zednářská rituální vražda čtyř prostitutek provedena otcem Winstona Churchilla, lordem Randolphem Spencerem Churchillem (1849-1895). Prostitutky vydíraly královskou rodinu.

    „Churchill byl nejen „mozkem“ celé operace, ale byl také osobně zodpovědný za vyřezání zednářských znaků a symbolů do těl obětí, když ruce chirurga Williama Gulla odstraňovaly orgány.“

    John Hamer, 59 let, podniká v oboru závodních koní v Yorkshire. Toto je výňatek z jeho knihy „Falšování historie – naše pokroucená realita“, která vyjde v r. 2012. Johna lze kontaktovat na mailto:john@pegasusracingclub.com.
    • John Hamer
      Příběh začíná na konci léta 1888, na vrcholu vlády královny Viktorie, v plynovými lampami osvětlených uličkách Londýna, kdy bylo objeveno strašlivě znetvořené tělo ženy v ošuntělé uličce slumu v oblasti Whitechapel ve východním Londýně…
      Večer 31. srpna 1888 bylo znetvořené tělo Mary Ann Nicholls objeveno na chodníku. Byla brutálně ubodána k smrti a měla podříznutý krk. Velké rány na jejím torzu odhalovaly její vnitřní orgány. Byla první z pěti obětí nyní legendárního vraha „Jacka rozparovače“.
      Vraždy tak zvaného rozparovače spadaly do jurisdikce londýnské metropolitní policie, konkrétně inspektora Fredericka George Abberline.
      Je důležité poznamenat, že deníky Fredericka Abberline spatřily světlo světa zhruba až 70 let po nevyřešených vraždách. Vlastnil je Walter Sickert, domácí učitel umění prince Alberta Viktora, vévody z Clarence, známého jinak pod přezdívkou „princ Eddy“.

      Eddy byl nejstarším synem Alberta Edwarda, prince z Walesu (pozdějšího krále Edwarda VII), a princezny Alexandry (pozdější královny Alexandry), vnukem vládnoucí královny Viktorie a starším bratrem budoucího anglického krále George V, a jako takový by byl u nástupu na trůn první na řadě.
      Bohužel, v důsledku staletí křížení v rámci královského rodu, byl částečně hluchý a inteligenčně značně pod průměrem, takže se ho většina jeho chladnokrevné rodiny stranila.
      Královna Viktorie, vládnoucí monarcha v té době, byla velkým stoupencem a příznivce zednářství, stejně jako všichni mužští příslušníci královské rodiny v té době (a jsou jimi dodnes). Skutečně to byla rodina Saxe-Coburg-Gotha (současná královská rodina, kdo sponzoroval vzestup Adama Weishaupta, zakladatele iluminátů, původně odnože zednářství, v Bavorsku v 18. století. Weishaupt se narodil a byl vychován v bavorském městě Gotha.
      • Královská lóže Alfa v paláci Kensington. V r. 1885 byl princ Eddy zasvěcen do Královské lóže Alfa na příkaz jeho otce.

        Princ Eddy

        Mimo členství v lóži byl Eddy také pravidelným „zákazníkem“ homosexuálně-pedofilního bordelu v Cleveland Street v Londýně a nediskrétně napsal řadu výmluvných milostných dopisů mladému chlapci, zaměstnanci tohoto podniku.
        Velmi známý satanista, Aleister Crowley, vlastnil tyto dopisy řadu let, ale nakonec se ztratily nebo byly zničeny. Eddy také otěhotněl mladou katolickou „plebejku“ irského původu Annie Elizabeth Crook.
        Eddy si ji pošetile vzal při tajném obřadu v kostele a to mu jednou provždy v podstatě zabránilo stát se králem, protože členům královské rodiny je zakázáno vzít si katolíka, nemluvě o tom, aby nelegitimní dítě porodila plebejka.

        V r. 1883 Eddyho matka, princezna Alexandra, požádala požádala mladého malíře Waltera Sickerta, aby Eddyho uvedl do londýnského uměleckého a literárního života.
        • Sickertovo studio bylo na Cleveland Street 15, blízko Tottenham Court Road v severním Londýně. Poslušně uvedl mladistvého prince do mnoha oblastí „bohémského typu“, včetně do okruhu divadelních přátel, které si udělal, když byl bezvýznamnějším členem Lyceum Company.
          Sickert představil Eddyho také jedné ze svých modelek, pěkné irské katolické dívce, již zmíněné Annie Crook, která žila poblíž na Cleveland Street 6 a ve dne pracovala v místní trafice.
          Zamilovali se do sebe a, podle Sickerta, absolvovali tajné svatební obřady, anglikánský a katolický. Brzy poté Annie otěhotněla a její zaměstnavatel potřeboval někoho, kdo by ji v této době zastoupil.
          Walter Sickert byl dotázán, jestli o někom vhodném neví, a po poradě s přáteli našel mladou dívku, Mary Jean Kelly z nočního útulku pro ženy Providence Row ve Whitechapel.
          Několik měsíců pracovala Mary v trafice spolu s Annie Crook a spřátelily se. V řádném termínu se Annie narodila 18. dubna 1885 dcera, Alice Margaret, v Marylebone Workhouse.
          Když se vrátila domů, její nová přítelkyně Mary Kelly u ní začala působit jako chůva. Mary také pracovala po večerech jako prostitutka, aby si přilepšila ke svému skromnému příjmu.
          Přirozeně, že Eddy svojí „pokoutní“ svatbou rozzuřil vládnoucí kruhy, a hrozila ústavní krize velkých rozměrů. Takže jako vždy, rozjela monarchie obrovskou krycí operaci.
          Annie byla unesena z trafiky, kde pracovala, a zároveň byl Eddy zavřen do Buckinghamského paláce.
          Naštěstí, v obavě z nejhoršího, dala Annie dítě Alice do opatrování Walteru Sickertovi, krátce předtím, než byla násilím dána do nemocnice Guy v Londýně.
          Tam zůstala pět měsíců, a během jejího pobytu ji sir William Gull, osobní lékař královny, provedl částečnou čelní lobotomii, aby ji učinil poslušnou a povolnou, a tím těmito lidskými zrůdami snadno ovladatelnou.
          • Když ji Gull prohlásil za šílenou, žila Annie po zbytek svého života v institucích a své poslední dny strávila v blázinci v St. George’s Union Workhouse v Chelsea, kde v zapomnění zemřela v r. 1920 ve věku 57 let.

            Vydírání Mary Kelly

            Tam mohla celá záležitost skončit, nebýt hrabivosti Mary Kelly. Ve Whitechapel se Mary spřátelila se třemi místními prostitutkami, před kterými se chvástala svými „královskými konexemi“. Na jaře 1888 měla tato čtveřice v plánu žádat peníze po Walteru Sickertovi a vyhrožovala, že jinak příběh zveřejní.

            Ne zcela pochopila fakt, že se nejen pokouší vydírat královskou rodinu, ale díky zednářským vazbám vydírala také skupiny psychopatických vrahů, kteří se doslova nezastavili před ničím a měli prostředky pro beztrestné zabíjení, přičemž se těšili „ochraně“ lidí na vysokých místech.

            Sickert o tom okamžitě zpravil Eddyho, který informoval svého otce. Princ z Walesu probral tuto hrozbu v tajnosti s důvěryhodnými zednáři v Královské lóži Alfa. Zednáři z řad královské rodiny bylo uspořádáno zvláštní setkání, známé jako „Princezna královské krve“. Dohodli se na vytvoření „skupiny lovců“, kteří naháněli a zabili nešťastné dívky kvůli jejich drzosti a jako zednářskou krvavou oběť.
            Lovecká skupina se skládala výlučně z členů lóže, ke kterým patřil i sir William Gull, bývalý Eddyho učitel na Cambridge J. K. Stephen a sir Charles Warren, komisař metropolitní policie (který za vražd aktivně neúčastnil, ale pomáhal komplot zosnovat a ututlat). Jako povozníka si pro svůj špinavý úkol najali kočího, který dříve vyzradil Eddyho indiskrétnosti královské rodině, Johna Netleyho.
            • Warren poskytl informace o pobytu dívek, díky využité svého vysokého postavení v policii. Sir William Gull připravil hroznového víno napuštěné opiem, které bylo nabídnuto obětem, aby se utlumily a mohli tak svůj čin provést s minimálním popraskem.

              Bylo zařízeno, aby byl povozníčkem při úniku John Netley, kočí a velmi odporný člověk. Hlídat měl J. K. Stephen, bratranec Virginie Woolf a další zednář s královskými vazbami. Provedení vražd bylo naplánováno v drožce Gulla – mimo zvědavé oči.

              Je třeba poznamenat, že Abberlineovy deníky potvrdily, že modem operandi bylo, že vraždy byly naplánovány a provedeny více než jedním člověkem, podle zednářského rituálu, podobně jako při honu na lišku. To jsou fakta, která se nikdy nesměla dostat na světlo.

              Vůdce skupiny

              Takže kdo byl vůdcem tohoto vražedného gangu? Nikdo jiný, než prominentní zednář, ministr zahraničí Indie, předseda sněmovny a ministr financí lord Randolph Spencer-Churchill, otec budoucího premiéra Winstona Churchilla.
              Churchill byl nejen „mozkem“ celé operace, ale byl také osobně zodpovědný za vyříznutí zednářských znaků a symbolů do těl obětí, když zručné ruce chirurga Williama Gulla odstraňovaly orgány.
  • ostapkotab
    no kzblitiscali.cz uz jsi na urovni kzblitinek.cz,skoda byl jsi dobrej---------tenhle velice dulezitej clanek jsem si myslel,ze pujde mimo tebe. *12* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit