Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MfD a seriozni ... haha, bejvavalo ... no tak si to holka zkusila a co ... lidi delaj mnohem vetsi chyby, Slonkova s Marvanovou jsou jednu z mala bab, na ktery se tu da este spolehnout (asi by se nasly i dalsi, treba moje "mlada", dys zrovna neni jak houba :-)) )
  • Babiš nám teprve ukáže, jak správně tunelovat a přidělovat trafiky. Slováci už to znají!
    • horsi nez za "neobolseviku" z ODS a TOP to nebude
  • MfD, tento tendenčně zaměřený plátek, jsem nečetl před Babišem a nebudu jej číst ani po Babišovi. Všechny denníky jsou jen o tom "Koho chleba jiš, toho píseň zpívej".
  • Pěkně napsáno, nezbývá než souhlasit. Z celkového obrazu MfD je změna více než zřejmá.
  • Koho chleba jíš, toho píseň zpíváš. To platilo a platit vždy bude. Tak je nad slunce jasné, že pokud se objeví (zdůrazňuji pokud se objeví) kolem postavy p. Babiše nějaké problematické věci, tak nelze čekat, že redaktoři MF Dnes půjdou obsahem svých článků proti svému chlebodárci p. Babišovi. Dopadne to třeba nakonec tak, že tento deník moc lidí kupovat nebude. Nepředbíhejme však, nedělejme předčasné a ukvapené závěry, nesejčkujme, vše ukáže čas. A vo tom to je.
    • no on už je kupuje včil málokdo. Už se nehodí ani na odrazení molů....Koukněte se u stánku v blízkosti KOLIKŽE SE NEOTEVŘENÝCH BALÍKŮ VRAcí...DO SKARTU
  • Myslím, že si to Kalousek a Topnáckové u někoho v MfDnes slušně zaplatili. Bilderberg a Kárl von Sajrajt jistě pustil nemalé množství všimného . -doláčů. šikovným redaktorům v MfDnes i když na křišťálovou čistotu Babišáka -. Kulišáka nevěřím ani já.
  • Snad i ti největší blbové - giga - ovce - zvaní občánkové ČR , co věřili na nezávislá masmédia a na strážce demokracie v podobě sedmé velmoci - novinářů jsou vyhazovem Slonkové z MfDnes konečně z té polistopadové kocoviny jednou pro vždy vyléčeni. Ono jich tu bylo bohužel ještě poměrně dost - blbů naivních.

    Takže vážení vypatlánkové - žádná masmédia nejsou nezávislá, koho chleba jíš toho píseň zápkonitě zpíváš , o nezávislosti si můžete nechat akorát zdát a můžete se na ni podívat v kinech - na holywoodské filmy. V reálu nic takového neexistuje.

    Babiš si koupil noviny v čele s MfDnes - tituly prodělečné jen proto, aby si pojistil svoje jisté neduhy a choroby, které prostě jako miliardář má a z minulosti si je nese do přítomnosti i budoucnosti , a aby se prostě jeho chorobopis nedostal na světlo boží a od toho tato masmédia vlastní, byť prodělečná. A bude hůř, co se prodělečnosti novin týče, proto to musí dorovnat něčim jiným a někde jinde, protože zatím MfDnes a Lidovky ještě slušně ovlivňují mínění , ale už to prostě není ono. Internet to drtí .
    • Této pademokracii již tady nikdo nevěří.Stačí odsouzení politického vězně tykadláka natvrdo na 1 rok a konkubíny na rok s podmínkou a nemusíme se touto tzv,demokracii dále zabývat.
  • Tak upřímně - že MF dnes patřík serioznějším ... a kruciš. No a šéfovat lidem se kterými jsem dělala a byla kamarád, znám jejich klady i zápory.. prominenty, záliby koníčky a schopnosti je o na hubu. To se prostě nedá, s podřízenými není možné být kamarád. Jistě je možná shovívavost či očekávaná tolerance - ale je to cesta do pekel, protože, co projde jako členu -kolektivu nikdy neprojde na vedoucí pozici s odpovědností... Navíc v noovinářské branži.. ale tomu snad neuvěří ani zdejší BC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit