Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.servit.9
    Vlastníci ČEZU prodávají byty sami sobě! Minule to byly akcie ČEZU, které ODS prodala sama sobě !V krátké době již druhý Obludný tunel§§§§! Socani jen čumí a vymlouvají se-nevolit !
  • To se táhne už léta a přihrál jim to zrzavej Veskrna, tak jako Bakalovi.
  • Všechno důsledek "pravicových" vlád!!!


    PCHE !!!
  • Majetek mají díky prognostikům. Taky jim ČEZ na oplátku pomohl do nejvyšších funkcí.
  • Přihrál jim to nějaký Miloš Zeman, stejně jako BAKALOVI a dalším pomohl k desítkám miliard. ze státních fondů.Teď dělá, že svého největšího kamoše Bakalu nezná- čtveráček Zemáček jeden. *1* *1*
  • tomu ČEZu zač je v Pardubicích perník. Státní zlodějská organizace předstírá jak se stará o občany a co všechno pro ně nepostaví. Vleky, značení turistických chodníčků ..... Ve skutečnosti smečka gaunerů nejhrubšího zrna. Sype drobky přikrádá si miliony. Jen aby bylo víc. Na dividendy. Pákou na ně, je přejít k jinému dodavateli energie. Sice jsou všichni stejní zloději, ale i tak se dá tady jmenovaným darebákům přitnout tipec. Tak aby všichni, naprosto všichni věděli, že NENI VĚTŠÍHO HNOJE než tento čez.
  • Kdyby sis chytrolíne článek přečetl, zjistil bys, že si byty odkoupit chtěli, ale nemohli. A je povinností majitele bytu prvně nabídnout byt k odkoupení nájemci za cenu v lokalitě obvyklou, čili odhadní, tedy nikoliv tržní. V případě prodeje bytu je pak nový majitel vázán smlouvou původní, nájemníci se smlouvou na dobu neurčitou mohou být v klidu. Jiný případ je doba určitá, tam má nájemník smůlu a pokud se s pronajimatelem nedohodne, musí byt opustit.
  • Je jedno jestli je někdo dostal zadarmo nebo za peníze každopádně NIKDY nepatřili těm nájemníkům kteří doteď byleli za hubičku a místo toho aby využili těch víc jak 25 let a našetřili si na vlastní tak teď se hrozně diví že ty byty nedostanou taky grátis *1* *1* *1*
  • to víš kámoši si to rozdělili za Klause řídila řediteství hradu Zemanová Klausovou zas na oplátku zeman jmenoval ministriní a tak je to se vším já na bráchu brácha na mě a vy ostatní nám to zaplatíte *1*
  • To víte, mysleli to s námi upřímně, ale jen do té doby, než byli zvoleni. Pak přičichli k prachům a lumpárnám, létali se učit do Ameriky (asi jak Gottwald do CCCP). Naučili se jen výhody, práce- minimum. Pak již volič nezajímá nikoho.
  • aha, takže ČEZ dostal byty na začátku 90. let zadarmo od státu ...

    2007 - Šéf ČEZu daruje sto milionů škole Klause mladšího .... ZADARMO

    To je jako všechno v ČEZU zadarmo ??? Tedy kromě kilowathodin pro obyčejné lidičky?

    Doufám, že aspoň ta Livie Klausová neseděla v dozorčí radě ČEZu zadarmo, snad za to něco dostala ...


    Diví se ještě někdo nečemu?
  • Kdyby u těch "NE" na plakátech měli NEsouhlasíme s nelegální migrací, tak sjou našimi médii okamžitě pojmenováni jako pravicoví radikálové a nenávistní xenofobové rasisti a nacisti. *1* *1* *1*
  • Přátelé. Tak už konečně naivně nečekejte "netržní" chování kohokoliv. To jste 25 let pozadu a i ta privatizace byla podvod a vytěsnění minoritních akcionářů dokonce protiústavní. Vždyť sami se chováte racionálně (urvat co mohu). Až se odstěhujete, nebude majiteli nikdo platit nájem... to je vaše jediná "legální" zbraň. Demokracie je demagogický vynález bolševiků a tady ho využívá oligarchie (ti mají skutečnou moc - ekonomickou). Každá ideologie je nástrojem moci, a tu vy nemáte a nikdy mít nebudete. Tedy dokud nevytvoříte něco jako IS - ideologií hnanou armádu nemajetných všeho schopných zoufalců. A jestli platíte nízký nájem, který vám brání ve stěhování, buďte zticha.
  • zde?
  • Pro TuTu.Druhý odstavec souhlas,ale o prvním by se dalo polemizovat.Plné obchody nekvalitního zboží,jídla a šlendriánu na každém kroku.O tom psaní bych pomlčel,protože nikdy nebyla cenzura tak velká jako nyní a navíc prolhaná.V USA byl únik radioaktivní vody a tří týdny se to tutlalo.Bylo to na Floridě.
  • "Před týdnem se před úřadem vlády konala bez zájmu médií demonstrace"
    .
    Měli to oznámit jako protest proti nelegální migraci a měli tam jak mnoho médií, tak i těžkooděnce
  • Nechápu kde berou ti PODNÁJEMNÍCI DRZOST diktovat jak má VLASTNÍK nakládat se SVÝM majetkem??? Ty byty NEJSOU jejich! NIKDY NEBYLI Proč by měli mít nějakou speciální odkupní cenu? Jako můžou když je vlastník bude chtít prodat najednou, ale NEMUSÍ jak k tomu příjdou sousedé kteří si vzali úvěry a splácí svoje hypotéky za bydlení taky platili PLNOU TRŽNÍ cenu. SE ti demonstranti zasekli někde v komunismu NE????
  • Drzost, sprostota a výsměch všem pravidlům. Poděkujme za to všechno nejenom vládě z roku 90 ale i současné politické scéně, která si s tichým souhlasem valné většiny ovčanů dělá v podstatě cokoli co ji vyhovuje. Dokud se nezmění systém kdy lidé sice volí politiky, ale pak nad jejich chováním nemají žádný vliv, tak to bude stále stejné. Nevolte zaběhnuté strany, které vás už mnohokrát obelhaly a okradly - budou to dělat stále znovu. Volím Okamuru - možná je to populista, ale chce změnit systém kontroly politiků, řešit migranty a další věci které tato republika potřebuje jako sůl, aby se vymanila z marasmu - systému který si vytvořili politici sami pro sebe aby mohli beztrestně krást, podvádět, lhát a žvanit. Možná se Okamurovi nepodaří udělat vše co má ve volebním programu, ale cokoli je lepší než to co udělí politici co jsou u koryta delší dobu - ti zaručeně neudělají vůbec nic - proč taky když jim to ovčani už od 89 roku uspěšně žerou. Článek o Čezu a bytech je jedna z mnoha praktických ukázek současné úrovně politické scény *16* *16* *16*
  • Jsem tlustá stará babka a proto jsem v domově důchodců dostala přezdívku tlustoprdka. *13*
  • Také máme větší platy a plné obchody zboží. Ne fronty na maso a nedostupný wc papír jako za komoušů. Také můžeme číst, psát a poslouchat co chceme. O tom si rozhodujeme my.
    ne cenzor z KSČ:

    V ČR je bordel který s fungujícím západním modelem společnosti nemá nic společného.
    Protože v ČR nevládne žádná pravice ale stále tvoji zločinci z KSČ. To že mají pravicové a podnikatelské přebleky na tom nic nemění. Stačí se podívat na seznam členů vlád za ODS a ČSSD - samej komouš vedle komouše. Pak vládl další člen KSČ Fischer. Pak čekatel na rudou knížku rusnok a nyní ANO StB KSČ Babiš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit