Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Srdceryvnost psaní tohoto článku nemění nic na tom, že Diana zemřela na následky nitrožilní injekce, podané jí agentem MI5 v sanitce, která ji od nehody odvážela do nemocnice.
    A že v tom má prsty Charles s tou rafikou, co je teď po jeho boku, je rovněž nepochybné!

    Asi bude králem Spojeného království - rozhodně nebude první, kdo se k moci dostal krvavou cestou!
  • Ubohost plátku Tiscaly .Je to smutné,ale jsou významnější lidé a takové divadlo se kolem nich nedělá,které jsou přínosem pro národ,svět a to tato dáma nebyla.Zpráva je pouze pro méně duševně i intelektuálně vyspělé.Mě zajímá ,kdy skončí tato nejhorší deformacie u nás a začneme být opět suverení stát a ne kolonie jednoho či druhého.Musíme se opět vrátit ke kořenům Rakousko-Uherska.Dost bylo Masaříka,Beneše,Stalina,Husáka,Havla,Klause,Zemana a dalších žvanilů ve svůj prospěch.protože slibem nezarmoutíš.
    • To kritik:

      "Kdybychom neměli Rakousko, museli bychom si ho vytvořit"
      (F. Palacký v polovině 19.stol.)
    • vanhorne
      "Ubohost plátku Tiscaly ."
      Co je v tom clanku tak uboheho, ze te to zvedlo ze zidle?O Rakousko-Uhersku v nem nebyla prece zadna zminka.☺
      • Nevím zda umíš číst.Nehodlám vysvětlovat nejsem učitel .To t je asi amaterský dopisovatel Tiscaly.Lepší dvakrát číst,abys pochopil.
  • Nad smrtí Diany veřejně a hlasitě naříkali ti, co se nechají manipulovat bulvárními plátky a hltají jejich pochybné zpravodajství, ale rozhodně ne celý svět. Smutno mi je po úmrtí (zvlášť po úmrtí nečekaném) někoho, k němuž jsem měl osobní vztah, litovat můžu nečekaného a předčasného úmrtí nějaké významné (umělecké, vědecké, ale i jinak důležité) osoby, protože ta toho mohla ještě hodně vykonat. Ale normální člověk nemůže mít žádný důvod nějak speciálně truchlit nad smrtí bezvýznamné osoby i kdyby byla sebeurozenějšího původu víc, než na úmrtím naprosto neznámého Josefa Nováka z Dolní Lhoty - smrt jako smrt, umřít nakonec musí všichni. Diana nebyla nic víc než jen člověk, to jen bulvární novináři z ní udělali jakousi modlu. A ti bulvární novináři/fotografové ji taky nakonec zahubili, a navíc z toho vysekali další pochybné zisky.
    • Ano, zemřel člověk v poměrně mladém věku a za tragických okolností. Nic víc. A to je smutné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit