Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatej Sadám
    • Sadám držel islamisty na uzdě neb se jako diktátor cítil ohrožen a z poměrně prosperující země nadělal trosku pomocí islámského socialismu a jestli to USA pohnojili nebo ne ,těžko říct ale že by jejich kamoši podporovaní z SAE a Kuvajtu v Arabských zemí zasadili dobro ,to pochybuju,pravdou je že USA v Iráku podporovali Kurdy a Šíty a ty nejdou Salafistům pod fousy.
  • Západ prostřednictvím vojenských intervencí fakticky prosazuje na Blízkém východě hard-islamizační faktor, v jehož důsledku se z pokojného Aghánského království či Sýrie staly země utrpení, kde řádí nejradikálnější islamisté, zejména z Islámského státu, který je enfant terrible strýčka Sama. Irák též atakovaný vojenskou mocí USA se stal obětí islamizačního kurzu, což pochopitelně na první štaci odskáčou ženy. Irácký lid a zejména Iráčanky si zaslouží lepší budoucnost.
    • nesváděj do to "západ" nebo USA, když za to může "východ" čili CCCP". To jsou ty důsledky tzv. "národně osvobozeneckého boje", kdy se rozvracely stabilní režimy a vyvolávaly se revoluce, kde se dostala k moci spodina podporovaná CCCP. Aby lid mohli úspěšně spravovat svoji zemi, musejí mít určitou vzdělanostní a morální úroveň. Vidíme u nás jak to dopadá když nesvéprávná lůza rozhoduje.
    • klidně ať si zaslouží. Ale zejména ať se nerozlézají po světě. Pokud někam nalezou a to i jako turisté - dělají potíže. Kravál rvačky incidenty. Jako by jim to všude patřilo. A přitom jsou jen ušmudlaní mohamedáni. Kdo sám nezažil, neuvěří jaký je to on-line balast.
  • Islám jde díky radikalizaci islámského náboženství,od 50.let minulého století ,stále více ke středověké společnosti!
  • Přeloženo do češtiny oproštěné od propagandy polistopadového režimu. Věta "Po Saddámu Husajnovi a náboženské teroru Islámského státu.." zní: Po teroristickém vpádu USA a jeho poskoků z Británie a NATA do Iráku, v US protektorátu v Iráku zavedli takovouto US demokracii. Není se co divit. V USA ještě v roce 1964 stříleli a věšeli černochy protože je jen napadlo, že by chtěli volit a zbavit se rasové segregace. Jeden z výsledků US "demokraticky lidskoprávní " internacionální pomoci je i zde:" http://literarky.cz/blogy/tereza-spencerova/19596-pes-13-milionu-obti-us-valky-proti-teroru- " ( "..americké válčení v Iráku, Afghánistánu a Pákistánu přímo či nepřímo si vyžádalo životy přinejmenším 1,3 milionu lidí.) "
  • ObcanHavel
    tak on člověk nemusí jezdit ani do islámské země, že? Stačí se podívat, jak se ženám kandiduje u nás, v demokratickém emancipovaném středu Evropy.
    • Jo jo emancipace za každou cenu i kdyby jsme měli vyhcípat,jestli to nejni tim že úloha ženy ve společnosti je trochu jiná a starat se o potomky a ještě chodit na schůze holt úplně nejde,to není jen o politice ale i manažerských funkcí.Takže soudruzi i kdyby jste se possrali ušima tak prostě chlapi děti rodit nebudou a i nařízení EU o tom že bude v porodnici 50% rodící mužů aby vše bylo vyváženo bude k hounu. *1* *1* *1* Emancipovaná chytrá žena točí zeměkoulí něčím jiným než politickou mluvou *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • ObcanHavel
        To musí být těžké, být na jedné straně šovinista co se cítí být nadřazený ženám a zároveň moc velký xenofobní rasista na to, aby člověk žil v islámské zemi která podobné středové myšlení umožňuje a schvaluje, nezávidím
        • Soudruhu dneska je šovinista i člověk co vychovává alespon dvě děti, se proberte nikdo nehovoří o tom že je někdo nadřazen, ale o tom že úloha ženy je jiná než muže,neb tak to příroda chtěla a ti co poručili větru dešti jsou už v prrdeli a druzí co tomu velí dnes se do ní řítí neb přes všechny multikulti se starým bezdětným občanům bude žít blbě v zemi cizinců a tak nezáviď neb já chci dělat s lidma kteří mi rozumí a budou mít svoji rodinu a hrdi na svou vlast až pak můžeme za určitých okolností přijmout cizince a to pouze v případě že tito cizinci nebudou v ČR budovat ani Slovensko,ani Rusko ,ani Ukrajinu a popřípadě nebudou Evropanům budovat Afriku či Arábii nebo Japonsko.Neb nemůžete svůj čas jen prožrat a proužívat ,ale co neziskovky si třeba dovezou svoje budoucí otrokáře a mafie agentur budoucí mafii alá východní step a to počítám od řeky Moravy.Neb šovinistou je i člověk který poukazuje na to kolik je tu Slováků a Ukrajinců a jejich země nějak skomíraj.Jsem potěšen že jsem xenofobní rasista neb jiní mi nadávaj do sluníčkáře,tak bud serru všechny nebo to mam vyvážený. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ono to v muslimským světě nevypadalo špatně, dokud to tam netvoři z amrdólie nerozjebali!
  • Nemyslíte že máme u nás doma v tom potentěným Česku dost starostí sami se sebou?Tak se starejte a netentěte se do cizích.Článek opět o lejnu ale raději se napíše že autor je redakce,aby nebyla kritika adresná.Zachtělo se vám muslimek?Tak táhněte za nimi k nim domů.
  • U nás v Čechách je lid dobrý. Nějaká ta krádež nebo rvačka nepadá na váhu.
    V Iráku mají problém. Protože občané nejsou loialní k trůnu, fotografují nádraží což je
    jasný důkaz špionáže a šíří paniku. Přitom vládní inštrukce po celém světě šíření
    paniky zakazují.
    A všude se to tam hemží dezentýrama. Jenže irácký četník nemaje nad sebou
    císaře pána se raději hodí marod. S tím je konec. Zatýkat se bude.
  • Výborně vyhrál šít co bojoval proti američanům.To tam dlouho nebude *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit