Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rusáckým fašistům spadlo další letadlo
    • S co ty howado kdy chcipnes ty?
  • ubožák vladimír hanzel řekl "Kdyby Václav Havel podruhé nekandidoval na prezidenta, bylo by to lepší a dožil by se vyššího věku" do kolika by tady ten ožralý lhář a vrah měl být? moje babička měla ve stejnou dobu stejnou nemoc a pochoval jsme ji o 10 let dříve, Havel jezdil náhodně na dovolené zrovna tam kde byly nejlepší kliniky, já si naopak myslím, že Havel naopak měl zdechnout ještě dřív než stačil napáchat škody
    • spadl vám další somoljot, Voloďo
  • se v DDR žije královsky. Plné talíře, teplo na kavalci, ranní kafíčko, odpolední kafíčko. A zdravý spánek. Poté vyráží takto vyspočívaná chátra do ulic. Aby se podívala po nějakých děvčatech. Tak nějak to fungovalo za opravdové DDR - pamatuje Angela. Ovšem za kapitalismu všechno něco stojí. NEJHORŠÍ JE, ŽE PERMANENTNĚ TO STOJÍ té verbeži z Afriky. A potřebuje to vyprášit pytel.Asi musí být obrovské ponížení když na evropanku sáhne kterýkoliv muslímský pes. A je tedy zas jen na nás dávat zřetelně a nahlas psům najevo, že tady není místo pro páchnoucí africkou chátru. Že tady se nikdy a nikde nezačlení.A když bude třeba i my přiložíme ruku k dílu.Sevřenou v pěst!
    • já bych je hnal, na rozloučku byl jim narval do rypáků jitrnici a kopal bych je do špinavých prdelí až do člunů
  • Ministerstvo vnitra, které bdí nad dodržování zákonných norem České republiky, samo hrubě porušuje zákon. Potvrdili to jak známí právníci, tak váleční veteráni, když resort zcela proti liteře i duchu zákona o svobodném přístupu k informacím ignoroval žádost ParlamentníchListů.cz zveřejnit plný text nové smlouvy mezi českou a německou policií. Ta vstoupila v platnost 1. října a dává mimořádné pravomoci německé policii k ozbrojeným akcím na jakémkoliv místě České republiky. Němci díky ní mohou zatýkat a eskortovat do Německa i české občany, a to i bez vědomí českého státu.
    Postup sociálními demokraty vedeného resortu vnitra vadí některým bezpečnostním expertům. „Mám s tímto problém. Dát takto německé policii bianco šek na zasahování na území našeho státu, to je ze strany ministerstva vnitra velmi zvláštní,“ svěřil se ParlamentnímListům.cz bývalý šéf vojenské rozvědky a současný bezpečnostní expert Andor Šándor. „Jak budou třeba Němci na naše občany, vůči kterým budou zasahovat, mluvit. Oni umí česky? A jak má pak na druhou stranu Čech vědět, že na něj nekřičí a nemíří zbraní nějaký gauner, ale německý policista?“ nadhodil Šándor velké množství problémů, které budou zásahy německé policie na českém území logicky doprovázet. Mimo jiné co nastane, když se nějaký neinformovaný Čech bude bránit svou legální zbraní Němcům, o jejichž zásahu na českém území nebude vědět a přijde mu nenormální, aby se německé komando objevilo třeba u Prahy (jako se to už stalo – pozn. redakce PL).
    „Podle zákonů tohoto státu smí policie vykonávat svou činnost jen podle zákona o policii a podle trestního řádu. Má povoleno jen to, co jí zákon přesně určuje. Nic víc. Kdo a čím bude ale řídit německou policii na české půdě? Budou se snad Němci řídit našimi zákony? Znají snad Němci české zákony? Už vůbec si neumím představit, že by činnost německé policie u nás, včetně použití zbraní, řídil německý prokurátor podle německých zákonů,“ netají své obavy o dopad smlouvy na českou státní suverenitu bezpečností expert a bývalý šéf armádních zpravodajců Andor Šándor.
    • Tak parlamentní listy si své zprávy vymýšlejí. Takže s pravděpodobností velmi blízké 1 je tato zpráva též vymyšlená. Ale pitomci věří všemu, co publikují, neb nemají rozum.
      • rozum nemáš ty je to lehce dohledatelné *3*
        • Říká člověk s IQ limitně se blížícím 0.
          • ano přesně jsi se popsat už nemohl *1*
            • nemá simone přijít až v lednu? *1*
            • To je ale popis tebe. Jak ostatně dokazuješ svou reakcí.
  • Já jsem zde četl, že v Aleppu žádná válka není, žádná Ruská ani jiná vojska, vše je prý jenom západní propaganda. Můžete mi teda vysvětlit proč sem utíkají nějací běženci?
    Pravděpodobně mam špetné zprávy. Nebo že by média lhala, nebo někdo jiný?
    • Psali na serveru zpravyproidioty.cz ?
      • Fish, to tady ti moudří spisovatelé zpráv jako jsi ty.
  • Nejlépe se v Německu mají musulmanští vetřelci, těm je německými úřady zajišťován maximální blahobyt, o jakém si naši důchodci mohou nechat jen zdát.
  • To je hezké. Ale jak chce Německo a potažmo celá Evropa řešit to. že podle jejich názorů a řečí mají a musejí mít všichni stejná práva. To je sice vpořádku. Ale když se to má dodržet, musejí poskytovat a rozdělovat všem asylantům a migrantům stejně a bez rozdílů. A když uvážíme, že ve nejbližším světě a okolí Evropy je cca miliarda těch nejubožejších a potřebných a všichni se dají na pochod, co nastane? Všem by bylo třeba dávat stejně. A jak se to provede, když to, co dostávaj nyní někteří migranti či "migranti" zdaleka nemají ani ti potřební u nich doma, natož aby to poskytli těm, co přijdou. A řeší tohle někdo z pomazanejch hlav evrop. parlamentu? Z toho co vidíme už dnes víme, že nás čeká ono historické Stěhování národů. A jak dopadá, to víme už z historie. Rozpadem stávajících říší a mocností a vznikem nových. Jakých? Bůh suď. Každopádně pro spoustu lidí to je a bude pohroma. To je dnes už jisté. Jen je třeba si důkladně všímat, jak se zachovají oni dnešní vůdcové a propagátoři. Ergo - zda to bude pohroma i pro ně, či z toho budou jen ždímat a profitovat. Historie to ví. Jen my ne, anebo raděj vědět nechceme.
  • S tím si autor nemusí lámat hlavu.
    Evropský systém královských dotací pro nemakačenka se brzy pod náporem muslimáků zhroutí Protože není nastavený na třicetičlenné muslimské rodiny a vládou i sockama okrádaná pracující, poctivá střední střída už dále financování parazitů neutáhne.
  • Němci to je uroven
  • Pokud je pravda, co zde autor článku píše, a zřejmě to je, tak se nedivme, že se do Německa hrnou statisíce běženců. Podivné ale je, že to Němcům nevadí, protože náklady na migranty jsou z jejich kapes a mohli by si je užít sami. Bohužel falešná solidarita, která vede k vydírání a zneužívání životní úrovně Němců, je cesta do pekel. A Němci to již začínají vidět i cítit. Snad se už probudí a začnou jednat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit