Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    Kdysi ,kdo chtěl sportovat a fuk jestli fotlista,hokejista,kolař atd. musel ráno před šichtou si zatrénovat a po osmi hodinách ve fabrice bo škole mohl sportovat a reprezentovat do halelůůja.....!!!! Pak se začali skrývat do armády,dostali nějaký ty šajby a sportovali a reprezentovali a dnes si platí daňoví poplatníci stejně jako zbytečné poslance,senátory,policajty-těch je již víc než bylo az ČSSR a to nás bylo ccá 15.000.000 obyvatel. O městapu se nezmiňuji-raději,těch je jako když na..e..re a rozšlape,kam se podíváš !!! O přibývajících dájtě výý rasýsty,mame pravo na všééétko zadarmo,ůředníků nemluvě.....Správně to napsal HROCH-napřed makat a pak můžou sportovovat A DOKONCE I ZA SVÝ ,ne z daní jiných,které tím okrádají !!! Protože z čího zdravotního pojištění jsou hrazenzy jejich operace,léčba atd......??!!! Kolik do zdravotního vloží ??? Žádná strana by neměla dostat NIC,za volby ,atd....na dětské hřiště bez vajglů,jehel apod. nějak není tých korůn,kdo si chce zabruslit musí až po sportovcích,to samé plavání...Dělej si třeba stojky na hlavě s pimpasem ven bo i kozama-tvoje věc,ALE ZA SVÝ !!!!!
  • Dovedu si představit kde by skoro 17 mld mohlo být úspěšně vynaloženo. Ale ani v jednom případě to není v neziskovkách. Ty jsou pouze žrouti našich peněz a výsledkem jsou především vysoké platy "zakladatelů" a skutek utek. Toliko plno žvástů o tom, co by chtěli, ale málo co udělali a co z toho bylo užitečné. Neziskovky = neblahé dědictví Havla a ukázka ztráty selského rozumu vlády, který tyto "žrouty" platí.
  • Foto: Pěknou bandasku si vypracoval pan Pelta, Hlavní Fotbalista ČR...
  • Ono nemusí pršet, stačí, že kapě
    .
    "Když už si veřejnoprávní televize pozvala do svého vysílání zástupkyni Sdružení pro integraci a migraci, tak není na škodu věci se podívat, co je toto sdružení zač. „V jeho čele stojí – a kdo jiný – Jan Ruml, předseda správní rady Sdružení pro integraci a migraci. Když se podíváme na závěrečnou zprávu za rok 2014, tak zjistíme, že tohle sdružení má příjmy z veřejných zdrojů něco přes osm milionů. Veřejné zdroje jsou evropské fondy, hlavní město Praha, Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo vnitra, Visegrádský fond, Norské fondy a tak dále. Vesměs kromě Sorosovy nadace jsou to veřejné zdroje. A z těch veřejných zdrojů dostává sdružení kolem osmi milionů,“ začíná Petr Žantovský pohled na chod tohoto sdružení."
    Když se ovšem podíváme na kolonku výdajů, tak zjistíme, že z těch osmi milionů jich celých šest a čtvrt milionu jde na osobní náklady, na mzdy plus sociální a zdravotní pojištění. „Tedy více než šest milionů z osmi oni utratí za své bytí v tom sdružení, což je úžasné. To je báječný byznys, tomu se říká nezisková organizace. Nevytváří žádný zisk, ale naprostá většina příjmů z veřejných prostředků jde na ty, co tam pracují. Další významnou položkou jsou tzv. ostatní služby, není tam definováno, co to je. Ale můžeme si třeba představit, že jsou to honoráře za brožury a podobné záležitosti, čili zase to může být nějakou formou přesunuto do nějakých správných kapes. To ale nemůžeme tvrdit, protože to nám závěrečná zpráva nerozšifrovává,“ lituje mediální odborník.
    • Položil si proto logickou otázku, co by se za těch osm milionů dalo udělat pro migranty a uprchlíky. „Myslím, že by se za ně dal slušně opravit jeden menší špitál v rozbombardované Sýrii. Tak dávám takový veřejný návrh, zrušme tyhle neziskovky, je jich víc než dvacet, ročně přes ně dohromady protéká miliarda, když se to nasčítá i s Člověkem v tísni, a dávejme tyto stejné peníze z veřejných zdrojů na konkrétní projekty v konkrétních místech. V těch místech, která jsou postižená válkou a genocidou. To je to jediné, co bychom mohli udělat a pak bychom jako Česká republika mohli žádat o Nobelovu cenu za mír,“ vyzývá Petr Žantovský k tomu, aby se veřejnými prostředky určenými na pomoc migrantům nemrhalo na platy lidí v neziskových organizacích.
  • A co je pod tím "Ostatní", kam šlo, pokud počítám dobře 412 500 000 Kč?
    • Asi romské organizace...
  • Největší paraziti jsou fotbalisti.

    Poslal bych je do Mišelinky tahat gumy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit