Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem připraven přispět na sochu Evy Proletářky!!! *11*
  • Kamarádi, jestli tuhle zem plundrovali nejprve nacisti, pak komunisti, je přirozený dopad, že se došlo na dno. tady nejsou hloupí lidi, jen se začít učit, jak funguje kapitalismus. Materiálu ja tady, Bohudíky, dost. Teď už jen ta chut se učit a něco si v hlavě chtít změnit.
    Většina by chlěla výhody kapitalismu a nejlépe se socialistiským přístupem... to nefunguje, každy ať raději začne od sebe(nemám na mysli staré a nemocné, těm je třeba pomoci), ale mám kolem sebe dost lidí, kteří jsou práceschopný a v dobrém věku a raději jsou na podpoře, než se sebou něco udělat!!!
  • ´Jak řekl pan BAŤA...největší umění je umění chtít...A taky se podívat, jak a na jakých principech funguje kapitalismus. Naštěstí je tady dost materiálu, začít se učit a CHTIT si uvědomit, že pokrok nezastavíme a většinou ho dělá menšina. Na každém záleží, jesti chce pomoci, nebo raději krititovat(to je jednoušší a z krátkodobého hlediska populárnější). V životě ale nebyla postavená socha kritikovi, spíš tomu, kdo byl kritizovaný...
    • Co, Žižka, Hus a moc a moc dalších.
  • Článek jsem nečetla nezajímá mě to,ale zkusím tipnout.Jakeš je starý tak je v penzi a Štěpán je v ODS nebo přeběhl k TOPce?Mám pravdu?????????
  • Je škoda že lidé mlčí- a mlčí- a mlčí ---- jak dlouho ještě ????
  • za komunistů byly fronty na banány teď jsou na zaměstnání tak teď nevím za koho bylo líp obyčejný člověk si nevybere
    • Staň se živnostníkem a protože Tě pravděpodobně lůza co se neumí sama o sebe postarat svou prací Tě okrade. Stále nejsou pracovní knížky aby jste nevzali nějakého jedlíka
  • V minulosti já, i rodina měla problémy a byli jsme takovými soukromnými disidenty a po "převratu",jsme se za čas nestačili divit.Samozřejmě, nejsme jen my, ale oklamán je celý národ mimo ty "skalní",co čekají na zbytky odpadané od koryt, kde je ta cházka ostrých loktů, velkohubých"spasitelů,záchranců demokracie" co tuto zemi vyplundrovali jako středověcí lapkové.Navíc, beztrestně !!! Zítra se bude slavit, ale může mi býti řečeno, co ????? Jedině,rozkradení národního majetku, přivedení občanů teto země do existenčních starostí, moralního marasmu, nenávisti záští a pohrdání člověkem co nevládne bohatstvím. Tenkrát skandovali lidé, nejsme jako oni !!! Pracující lidi dosadili tyto politiky, dali jim moc ve víře, že se něco změní a ono se opravdu změnilo. že nestačíme se divit . Není pracující lid, ale socky dokonce lůza, která si dovolí dokonce stávky. A věta podnikateli s zálibou užívána---nelíbí se ti, jdi ! Za branou čekají další. ---Tak zítra !!!! Kdo má dobrý žaludek může také položit kytku na hrob pohřbených nadějí.
  • I pro mě je šokující,že tyto dva již nevnímám jako nejhloupější a nejbrutálnější,což je asi tím,že jsme se po převratu všichni odhalili a zjistili,jak jsme nekulturní a materiální stádo,které se nechá ovládat bandou všehoschopných.což jsem ani ve snu netušil čeho je někdo schopen.Snad se to kyvadlo začne vracet do středu !!!
  • Za komunistů jsem tyto dva dříve jmenované rád neměl.Ale v porovnání s těmi arcilotry,kteří se dostali k moci,po údajné revoluci,to aby nosili svatozář.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit