Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Životopis, uvedený v článku, nikoho nezajímá. Zajímavé bude, zda se řidičce bude měřit stejným metrem jako všem ostatním. O co, že ne.
    • Co kdyby se to odložilo, jde přece o celebritu, a ty mohou vše.Po přestupku jim za úsměv i policajt jen zasalutuje, za co by normálně sebral řidičák. Ti dokázali výsledky sametu velmi dobře použít ve svůj prospěch.
  • Vrazit do nekoho kdo na miste umre znamena ze nejela adaptovanou rychlost,.navic s pujcenym terenim autem ktere neovladala. Ridic ma vzdy ovladat auto a rychlost a zabrzdit vcas. Hodne lidi nema ani poneti kolik metru auto jeste pojede az zabrzdi. A navic vetsinou zabrzdi pozde. Na oznacenych prechodovych mistech maji prechodci absolutni prioritu je tomu tak vsude v Evrope a take v Ceske republice. Nezalezi na tom jestli ridic jede v Porsche Cayenne nebo ve Fiat Panda. Jak by se to libilo ji kdyby ji nekdo takto zabil clena rodiny ? Odejmuti ridicskeho prukazu a kriminal, odskodneni rodiny (i kdyz penize ho nevrati) Film se nebude delat nebo bez ni. Pozde bycha honit !
  • pardon, ale myslím si, že v prvé řadě si každý musí sám hlídat své bezpečí. Neběhat na červenou, nevylítnout zpoza auta a počítat s tím, že ať už je vina na kterékoliv straně, souboj člověk vs. auto vyhraje vždy auto.
    Taky jsem řidička, jezdím opravdu hodně a vím, že díky špatné interpretaci zákona o přednosti na přechodech (což měla za vinu mimochodem média, která to ze začátku prezentovala jako 100% přednost) způsobila, že si někteří chodci přecházejí jak chtějí a když na ně řidič zatroubí, tak jsou tak otrlí, že se ani neohlédnou!
  • Každý, kdo jezčí často vi, že se tohle může stát každému a to kdykoliv ne, že ne..To jak to bylo se musí zjistit, ale psát k tomu ještě málem celý její "životopis" ? Kdyby to byl někdo jiný, tak by po něm neštěkl ani pes. Nemluvě o tom, ža takoví lidé většinou nikdy nebyli skutečně potrestání, ale časem to vyšumělo a jelo se dál...
  • Minimálně spoluvinu na těchto případech mají naši zákonodárci. K tomu,aby k podobným případům nedocházelo by museli řidiči zastavovat před každým přechodem kde se v blízkosti nachází chodec. A jak by to dopadlo v městech si umí při dnešním provozu každý představit. Omezenost myšlení našich zákonodárců asi nezná mezí. Stačilo ponechat starý system přechodů, kdy na přechodech typu ZEBRA anebo červěně označených má přednost chodec a jinde ji nemá a dává přednost vozidlům. Typ se pak dá stanovit individuálně dle četnosti provozu chodců a vozidel. A pro nemohoucí a přestárlé používat terč (i blikající) pro zastavení.
    Pokud se nic nezmění, nezbývá než doporučit všem řidičům a hlavně ve městech STRIKTNĚ dodržovat onen zákon a nijek nespěchat (jak už to někdo činí). Kolony vozidel pak budou hovořit samy za sebe....
    • Celé je to fajn, ale kdo je ten tzv. "přestárlý" a kdo to určuje? Nezdá se Vám to pojmenování ostudné a potupné ? *9*
  • Takže Juraj má námět" na nový film "Sedím v kriminále a nieje mi dobre". Zajímavá souvislost, slovenské uměkyně zabíjí terenními vozy značky Mercedens Benz české důchodce.
    Nelituji ty slovenské umělkyně, když si vzpomenu na tu aroganci s jakou se Darinka ve Světě motorů vytlemovala na české řidiče, že ona má silný vůz a jezdí velmi rychle a perfektně, což ti čeští šoféři ve svých pomalých zastaralých autech jaksi nechápou... Omyl, nevážené řidičky vekých silných vozů, krutý omyl.
  • To je jako s Darinkou. Buchtám nějakej mr...ák koupí silný auto a oni nevěděj,co s tím.
  • Stát se to může každému, starému, stejně tak mladému, ale pokud madam v terénním voze myslí, že je star, pak to tak dopadá, zavřít, zaplatit a vykopat z ČR.
    • Souhlas.To jsou ty vaše celebrity ,umí h.Mám stejný názor .To rozdělení bylo jen divadlo,aby se snáz dalo rozkrádat?
  • Ať jde jezdit někam na východní slovač!
  • Madam se kochala a nedávala pozor na cestu, emancipovaně přehlédla že kolem existují lidé v pozici chodců.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit