Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až Jančurové, Janečkové a Okamurové zkrachují (asi brzo), nacpou se do politiky.
    „Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    nebo:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Student Agency má opravdu daleko od krachu. Navíc na SA nebo panu Jančurovi nevidím nic špatného. Vy ano?
  • Tenhle Randák se zdá jako fajn osoba. Jen ať do toho jde, když se z něj vyklube něco hrůzného, máme na výběr spoustu dalších.
  • Tady v tom státě bude ještě "tango" ...
  • Problem je v celku uzkej kontakt na Dimuna takže asi přibude další křikloun ala Bárta a Rath, o korupci a ato modrej strakam zas tak nefandim ale zkušenost 25 let. Bem křičící jak ho natah taxikař o stovku na Vaclavaku popřípadě Bárta z diskusí na min.dopravy nebo Rath šetřící si na soukromou nemocnici a bojující proti poplatkům u doktora za lid no to je síla , nevim jako šéf tajné služby se proflák když už se do těch hnusu zaplet ale činit se mnel hlavne když byl tam co byl.Neni ten Putin taky nahodou z KGB že by hledal kolegy.?
    • Pokud zvládne udělat z této banánové republiky to, co dokázal udělat Putin z jelcinovského Ruska má můj hlas!!!
    • Zkuste to ještě jednou a česky.
  • Možná nebude zvolen,ale je vidět,že naši novodobí zloději mají panický strach plné gatě.Už aby se tam dostal někdo jivý a mohly začít "politické"procesy a tresty jako v padesátých letech.Adeptů z dnešní vládní chátry je dostatek. *1* *16*
  • m to drobnou vadu na kráse. Randák nemá nejmenší šanci na zvolení...
    • Jak to můžete pesimisticky takto o p. Randákovi předem tvrdit? Já si naopak myslím, že lidé z naštvanosti na současné i léty profláknuté (provařené) politické tváře z ODS, ČSSD, TOP 09,... již nemají žaludek a opravdu radši zvolí někoho zcela jiného nového a odjinud.
      • Moje řeč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit