Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až budou mít lidé opravdový hlad,tak teprve pak budou něco dělat.Nebylo by od věci zase otevřít okna a učit politiky létat.Konfiskace jejich majetků by také nebyla daleko od věci-hodně lidí má v práci také hmotnou odpovědnost,tak proč né politici!!!!
  • Chtělo by to, pane Jandáku, zmizet dokud je čas. Nejlépe do Bruselu jako p.Falbr a další
    který si přišel aby se zvyditelnil zanadávat na demonstraci odborů a pak rychle zpět, vymejšlet další EU-kraviny za desetinásobky platu v Česku.
    *15*
  • A čímpak to asi je ?! Jandáku!!! Kdo tu asi posral co mohl za posledních 20 let ! Ty a Tvoji kumpáni co se střídáte během let u moci Jste tento stát totálně zadlužili a ještě Máte tu drzost si vyplácet statisícové odměny! A to ani nemluvím o předražených zakázkách pro ty vaše firmy a firmy kamarádů, příbuzných a různých vychcánků, kterým jste ochotni platit ze STÁTNÍCH peněz !!! A najednou jste se (mudrci) rozhodli že začnete šetřit ! Samozřejmě na svých občanech ! Nejenom že všechno je už tak drahé ale ještě vymýšlíte nové daně a zvyšujete poplatky za cokoliv, jenom aby bylo na zalepování děr ve státním rozpočtu ! Jak dlouho ještě budete házet lidem klacky pod nohy... (Asi do té doby než je lidi zvednou) ... *16* *16* *16*
  • Podekujte S.Klausovi za jeho economickou poucku kterou vymyslel.Uz nepamatuji ve kterych novinach jsem to videl a ktery rok."aby se Cesko dostalo na uroven byvale zap.Evropy musi mit zapadni ceny".Ovsemze vydelky by tomu take musely odpovidat to uz takticky vynechal smejd jeden.Urcite nekdo s lepsi pameti si vzpomene kde a kdy se ten Klausuv vyron objevil a da nam vedet.
  • Je to jen dukaz, ze si Cesi neumi vladnout. Od doby Karla IV, kdy Evrope pres Nemecko, Italii vladl, se nenasel ten, kdo by to umel. Snad jeste doby po IWW byly doby vzestupu. Ale pak, kdyz nas ovladla asijskoruska mafianska zeme, narod se naucil to, cim je dnes.
    • Karel IV. byl přece po tátovi Lucemburk :)
      • ...a po mamce Cech..... *3*
  • Kdy to skončí? To je jednoduché, až skončí tato naše "demokracie", která všechno zlo způsobuje. Je třeba ihned rozpustit parlament a zakázat politické strany!! Vlády se musí ujmout schopní technokraté, řízení ještě schopnějším generálem!
  • Kdy ta zlodějská verbež už skončí. Kdy v této zemi nastane pořádek. Má tato zem vůbec nějakou budoucnost? Jen zloději ano.
    • Skončí to, až lidé se rozhodnou s tím skoncovat. Zatím si nechávají kálet na hlavu a nadávají jen po hospodách.
  • Až češi začnou kupovat kvalitu a nikoliv levnou nekvalitu za každou cenu,
    až nebudou fronty ve všech supermarketech, ve kterých lidi tlačí narvaný košíky až po okraj
    tak budou obchodníci nuceni začít nabízet levněji a kvalitněji - to je zákon trhu.
    Zatím češi nakupujou jak vzteklí, stačí napsat že je "akce"...
    A nevím, co to řeší Jandák jkao poliitik - tohle nemá s politikou nic společného. Max. souvisí se zemědělskou politikou EU, že už dovážíme i mlíko a cukr... a tím pádem je to dražší, než to bývalo. A kdo tu EU politiku podporuje? Hádejte...
  • Zde je jasně vidět,kam to tato Sqadra Azura dotáhla.Kam tento ksindl tuto republiku dovedl.
    • Dámy a pánové, shánějme informace o islandské cestě a nechme se inspirovat. ( Jinak mimo zápis - když půjdeme a střelíme do Strakovky, tak můžeme být jisti že nevinného netrefíme ani náhodou.
  • Pozor. Oni politici nejsou neschopní. Jsou spíše všeho schopnmí, hlavně pro sebe. Ale jinak Souhlas Václave II. Už je na čase, abychom si cestou do roboty zpívali onu zprofanovanou píseň ... Nyní máme co jsme chtěli, do roboty zvesela....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit