Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy to víte?
  • Promiňte,ale ta první část Vaší úvahy o Paroubkovi je blud šířící Starou frontou včera.Snad nevěříte,že i kdyby stál místo P.,třeba český Obama,že by ČSSD získala přes padesát procent?To už se mimo KLDR,aj. nestává.Vemte si Fica na Slovensku vyhrál grandiozně,ale pseudopravicová sebranka vytvoří třeba pět uskupení,jen,aby mohla,aspoň být chvíli u žlabu,i když to zákonitě nemůže vydržet ani do řádných voleb,proto je jasné,že jim nejde o reformy,ale....
  • Myslím, že si ČSSD prohrála volby sama díky panu Paroubkovi. Nikdo nechtěl Paroubka. Tento pán měl odstoupit před volbama a všechno by dopadlo jinak. Ale to zřejmě pan Jandák doteď nepochopil.
    A to, že pan John podvedl voliče je také pravda. Proč všem na začátku neřekl, kdo ve skutečnosti vede a financuje jeho stranu a že tam hraje jen druhé housle. A že se spojí po volbách s dinosaury, kteří už vlastně dinosaury nejsou.
    • Kydy. Paroubek měl ze všech předsedů partají druhý největší počet preferenčních hlasů. A celkově ze všech politků byl asi čtvrtý. To je při té mediální masírce proti němu doslova zázrak... Takže fakta mluví jasně o tom, že blábolíte. Jo, zaujatost je sviňa. Já i kdybych Paroubeka rád neměl, fakta musím uznat.
  • Nesouhlasím.ABL podvedla voliče,neboť její program měl potenciál buď na koalici s ČSSD či podporu menšinové vlády.Je mi líto těch lidí,kteří je s touto nadějí volili a oni se jim brutálně vysmáli.Odpovědnost nese sekta VV a je třeba si to pamatovat a sledovat po jejich zániku kšefty ABL!!!
  • Brzkou budoucnost nebude ovlivňovat jenom to,co volil národ v posledních volbách,ale i to co národ volil po údajné revoluci.Právě tehdy došlo k masivnímu průniku lumpů a ekonomických hlupáků do politiky.Jejich lumpáctví a hloupá rozhodnutí,budeme pociťovat dnes i v budoucnosti.Národ je bez majetku a astronomické dluhy se nevypaří.Ty bude muset někdo s vysokými úroky zaplatit.
  • Jandáku máš sice pravdu ale začalo to už převratem v 89! Jinak ale vykřikovat se sice může,že například Klus je v-l ale běda jak by jim někdo chtěl šáhnout na peníze tak se bude bez milosti i střílet !
  • lubosvetly
    Ano,bohuzel ma pan Jandak pravdu.Chodim k volbam do volebnich komisi a lide si ve volebni mistnosti rikali:CSSD nevolime dame hlas VV to je nova neposkvrnena CSSD.Mohla me ranit mrtvice, kdyz jedna volicka rikala, ze cely panelak, kde bydli, dal hlas VV.Ted to odnese cely narod a ctyri roky mame o zabavu postarano. *10*
  • Koho asi tak jsme mohli volit, že? Vtéto zakleté zemi? Myslí asi komouše, trouba. Alespoň nemusíme držet hubu a krok.
    • a oni jsou v téhle zemi jen komunisti a strany současné vládní koaĺice? To je pro mě novinka! :-) Že ty spíš budeš mimo?
    • Ty víš prd jak se za komoušů držela huba a krok.A,že teď nemusíš držet hubu a krok to sis jenom někde přečet.
  • Pán má pravdu. Držel bych hubu a krok. Co jste si zvolili, to máte, tak jaképak protesty. Utáhněte opasky, smiřte se s tím, že vám dají mnohem mín peněz a tudíž budete moci méně utrácet a budete dusit růst české ekonomiky, smiřte se s vyššími spotřebními daněmi, smiřte se s menšími dávkami, rodičovskou, nemocenskou atd a tleskejte a jásejte tak jako v květnu. Konec demokracie v Čechách, Řecko, Zimbabwe a Somálsko byly hrdinně odvráceny zcela novými pravicovými tvářemi, které vnesly do politiky čerstvý svěží vítr (Nečas, Tluchoř, Němcová, Kalousek, Parkanová) , tak si ted tu slávu užívejte naplno a vyvěšujte fangle. a jestli skutečně někdo z vás bude rýt držikou v zemi, tak zásadně velmi radostně a s úsměvem. a ne že mi to budete kazit. *1*
  • Pán je chytý:-D a asi tomu rozumí. Jediný dobrý politik je žádný politik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit