Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To může Janoušek chlastat a jezdit? Ani řidičák mu nevzali. Na každého jiný metr. Ožralý a nevěděl , co dělá.
  • Nakonec se dozvíme, že se vlastně přejela sama a on tam vlastně ani nebyl. Dokonce se dočkáme toho, že zasahující policajti dostanou metál za to, že mu nesebrali papíry a neodvezli ho na záchytku. Kolika metry se u nás měří? To jenom chudá lůza se musí řádně trestat, aby neměla roupy.
  • Hold pro všechny je zákon stejný,jel ožralý srazil ženskou a patří mu pruhované pyžamo.Může si kecat co chce
  • Z k u r v e n e c!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Venca z Hornídolní by už rok seděl !! Ať žije svoboda a demokracie !!
  • Jedna velká fraška.Jako fraška to i skončí.
    Je to zřejmé i z postupu vyšetřování.
    Tr.čin pokus vraždy se sazbou až 18 let je stíhán vazebně.
    Janoušek se proháněl po Chorvatsku a je v pohodě.
    Ví proč.
  • Trestat se má, jinak to bude jako ze feudalismu, feudálové (Janouškové, a jiní) byli beztrestní. Že ji neviděl snad není omluva či důvod pro nevinu. Vidět měl...!!! A na druhé straně škoda že tu není anglosaské právo (USA, Velká Británie atd.), tam platí precedensy, takže stačí jeden rozsudek a soudí se podle něj podobné kauzy. To jest pokud na základě výpovědi že neviděl... bude zproštěn viny, ostatní řidiči pak v obdobných případech pokud prohlásí že neviděli, byli by také osvobozeni. Myslím, že se mnoho lidí dívá na americké filmy, tam to vidí, to je podle skutečnosti. To je fakt, to neříkám po shlédnutí amerických filmů. Stačí trochu studovat.U nás sice jsou také precedensy, ale soudce podle něj může soudit, anebo nemusí, prostě je ignorovat, jak mu to vyhovuje, jakou má náladu atd. A taky kdo kolik sype... *12*
  • Kdyby ste závistivci měli tolik peněz jako Janoušek taby byste dělali jako *12* *12* *12*
    • Hele zloději nicků, ty kdybys měl tolik peněz jako Janoušek, tak bys je musel dát všechny na léčení svého pravičáckého mozku.
  • ... až bude chtít v base přidat hrachovou kaši, také má být odmítnut :)))
  • Občané, mějte slitování. Pan J. je pronásledován novináři a jinými zlými okolnostmi, jeho přátelé blízcí i vzdálení, se postupně ocitají nezaslouženě v hledáčku policie, ba i ve vězení. V inkriminovanou dobu jel ve vypůjčeném autě, které bylo v bůhvíjakém technickém stavu. Měl virózu jak z praku. Potměšilá cizinka se mu nenápadně vetřela před vůz se zřejmým cílem vyrazit z něj nekřesťanské peníze. Když se k němu blížili čačtí policisté, aby se jej pozeptali jak se daří jeho příteli panu B., vydal se jim v ústrety, ale stižen řečenou virózou omylem vyrazil poněkud zrychleným krokem na opačnou stranu. Ani více jak roční rekonvalescence nepřinesla žádoucí zlepšení jeho zdravotního stavu. Pokus o ozdravný pobyt v jeho vilce poblíž mořského pobřeží rovněž nepřinesl kýžený výsledek. Dnes je z něj troska, finančně zcela zruinovaná finančními nároky tzv. poškozené. Spoustu peněz ho možná stálo i utlumení všelijakých dalších požadavků, spojených s tou nemilou nehodou. To Vám jej opravdu není líto? Myslím, že by bylo nanejvýš vhodné založit jeho fanklub, který bude vybírat Vaše příspěvky, určené na transparentní podporu tohoto milého, dobromyslného poctivce, který vždycky dělal pro tento národ jenom to nejlepší.
    • *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit