Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja nevím ale pokud má někdo vypité a naměřeno 2.2 promile tak nemá dobrou reakci na řízení vozidla.. On ten gauner si stále myslí že mu to tak lechce projde.To už je vidět co je to za gauner opilec. proces udělat a zavřet tamon patří ten ODS sak.
    • To s tebou souhlasím, ale on ví co dělá. Vyzná se. Té Vietnamce nabídl 20 melounů a byla by hloupá, aby si je nevzala - žádný soud by jí takovéhle odškodné nepřiznal. Tak vezme vinu na sebe a Janoušek bude souzen jen za neúmyslné ublížení z nedbalosti ( a možná ani to ne ), ale hlavně jen za alkohol za volantem. Takových případů je. Ale trestní sazba bude velmi výrazně nižší, vyvázne nejspíš s nějakou podmínkou a zákazem řízení na rok, což už si bude za měsíc umět vyřídit vrácení řidičáku - třeba za dobré chování, nějaká výmluva se přece klidně najde...U nás jde vše, když se chce a hlavně, když je čím zaplatit - nevládne vláda , ale peníze a vláda je pouze perzonifikuje !!! Prostě koná tomu, kdo dá víc !!!
  • ..je opravdu vidět, že před zákonem jsme si všichni rovni...někdo je však ještě rovnější...???!!
    Dříve to byli prominenti s legitimací KSČ, dnes stačí mít prachy...!!!!
    Z tohoto postkomunistického státu vedeného bývalími estébáky a jejich přisluhovači
    je mi na blití...a někdy ještě hůř...FUJ ..FUJ...FUJ...
  • Policie detinsky chybovala.Proc???
    Dovime se,co mela dotycna rakosnice ve svem aute?Ze by pervitin,nebo marihuanu?
    Je zarazejici,ze si takova chuda vietnamska zmije veme k vyslechu SVEDKA!? jednoho z nejdrazsich advokatu ve state.
    • Volil bych opatrnější slova a mám pocit, že vietnamka bude po sporu bohatší, než my dva dohromady.Já bych to s ní stejně za to poškození zdraví neměnil, i když třeba nebude fatální.
      • Je to fakt divny-vzit si tak drahyho advokata k vyslechu svedka!
        A tento doktor se zabyva trestnim pravem!
  • Evidentně ji neměl v úmyslu přejet a důkazem toho je že přes ní necouvnul,a že se jí nevyhnul se musí přičíst tomu že měl málo benzínu a proto je úplně nevinnej.
  • Je naprosto v pořádku, že Janoušek nabízí poškozené ženě odškodnění a jelikož má peněz víc než dost, tak nemusí šetřit. To ale nic nemění na obvinění z trestné činnosti, pro které ho vyšetřuje policie. Nebo snad ta žena mu úmyslně narazila do auta, úmyslně mu skočila před auto, aby ji přejel, sama mu nalila do krku alkohol a pak ho hnala, aby utíkal před policií? Pokud jde o soud, měl by ho soudit soudce Schott.
  • To se vědělo, že ji uplatí a umátí milionama, ale hlavně, aby soud byl neúplatný !
  • jj, uplacet je legalni... tak co dela Rath v base????
    • Toto není žádné uplácení. Ve všech civilizovaných zemích je běžné, že každý musí uhradit způsobenou škodu. A v tomto případě nejde jen o náklady na ošetření a léčení, ale i o úhradu způsobené újmy... A co dělá Rath v base? To je snad každému svéprávnému člověku jasné.
      • Uplácení to je, o tom není sporu. Ale pro tu Vietnamku bude mnohonásobně výhodnější si ten úplatek vzít. Tady se oba účastníci řídí nikoli zákonem, ale dohodou, výhodnou pro obě strany a na nějakou spravedlnost kašlou. Qui bono !!! Jakoušek za to vyvázne s malým trestem. A tak zbývá jen otázka - zda si napříště lepší pozor. Ono i těch 20 melounů odškodného jej asi poučí, kdo ví...
  • no proto tak fofrem schválili zákon o mimmosoudním vyrovnání......je otázkou, jestli si to může odečíst z daní/Janoušek/ a jestli je částka zdanitelná a kolika %.
  • Typická ubohost naší polistopadové elity která zapomněla že taky kdysi měla holý zadek.
    Tak jsou zvyklý. peníze všechno spraví a za ně lze všechno koupit. Bohužel to tak dneska opravdu funguje.
    Tak vypadá společnost kde morálka je na nule a cíl je spatřován v honbě za zlatým prasetem.
    To že cestou někoho ošidí a pošlape nehraje roli. Hlavní jsou přeci peníze a peníze, FUJ !
    • petr.runanin
      JJ,kemo s tím nic nenaděláš.hold je to tak.a asi ještě hodně dlouho bude.
      Mázánka nezašijou,to je jasné.tak aspon at platí.a fest.
    • Jo platí pořád - peníze jsou až na prvním místě......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit