Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Používali jsme tento symbol tisíce let předtím, než se stal součástí nacistické vlajky, takže jsem přesvědčen, že by bylo lepší ho na našich mapách ponechat a požádat návštěvníky, aby pochopili jeho pravý význam," řekl Makoto Watanabe, expert na komunikace na univerzitě Bunkyó na ostrově Hokkaidó.

    S tím naprosto souhlasím.
  • Rojková nejen dysletička, ale i prYma češťYnářka : "...Japonsko se na sví hostitelství ..."
    • ...mělo být tvrdé! *3*

      To máte tak, všichni jsou "kůl" nebo "redy" a "ou kej". Všechno je "šit" "fak" ...
      Na pravopis již nezbývá čas. Ten se ale učí na základních školách. Tady tohle je čajíček oproti
      diskusím na jiném "nejmenovaném" portálu.
      • vzpomínám si jak dřív na vesnici i lidé s pěti obecnými znali pravopis, literaturu a dějepis protože to se ve škole učilo a v zimě se u kamen četlo, protože nebyla televize ani kompjútry.
        • Ano, přesně tak...

          Někdy mi přijde, že bez "poangličtěných" slov, se dnešní mládež nedokáže vyjádřit... Je to smutné...
      • Nemusíš ani číst diskuse na "nejmenovaném" portálu.

        Někdy "rostu" při poslechu "moderátorů" v rádiu, ale i televizní by se měli naučit hovořit spisovně a správně česky...
  • Co to je za pitomost ?!..I v našich podmínkách stačí ve vyhledávači napsat pouze..slovanská svastika..,kde je takových symbolů..na lidových krojích, zbraních, keramice, soškách, bojových štítech, vlajkách, ozdobách, vchodových vratech u domů, kožešinách, přívěšcích, prstenech, nářadí všeho druhu.. atd.u našich předků plno už nejméně 2 tisíce let !..,kdy se psalo ještě bukvicí,"Evropa" se slovanských hord, jejich pohanské víry i nátury a Velké Tartarie obecně bála, jak čert kříže i s římskými legiemi.. a nakonec hákový kříž měla ve znaku i 45 pěší divize armády USA atd..To, že tyto symboly ukradl nějaký debilní magor Hitler, ještě neznamená, že se musí přepisovat dějiny světových kultur a národů, které tyto znaky dodnes používají, jako odkaz svých dávných předků a mají na to plné právo !..Je to totální neznalost, nevzdělanost i nepochopení významu těchto znaků u mnohých národů i kultur...
  • Prostě blbost....
  • ""Používali jsme tento symbol tisíce let předtím, než se stal součástí nacistické vlajky, takže jsem přesvědčen, že by bylo lepší ho na našich mapách ponechat a požádat návštěvníky, aby pochopili jeho pravý význam," řekl Makoto Watanabe,"
    .
    Tak s tím já naprosto souhlasím. Ještě že nacisté nevymysleli víc "nacistických" pozdravů. Třeba i běžné podání ruky. Dnes by to bylo zakázáno a trestáno. I dnes dost lidí "hajluje", když zdraví někoho na dálku.
    • ono to vyjde nastejno, podobně byla dehonestována (červená / rudá) hvězda anebo červená / černá barva jako taková ...

      obecně je to opět děláno pro primitivy, jejichž znalosti jsou na úrovni "lemura v kómatu" ...

      btw., turisté budou zmateni stejně, protože většina budhistických staveb má svastiky jako součást výzdoby a to nejen v Japonsku, ale je to i v jihovýchodní Asii anebo v Indii, takže je asi zbourají, bo by jinak mátli, že jde svatostánky nacionálních pracujících socialistů ...
      • " znalosti jsou na úrovni "lemura v kómatu" *2* *2* *2*
        Moc hezký příměr, doufám, že se nedostanu do rozporu s autorským právem při jeho použití. *2*
    • Žádat (nebo čekat) dneksa někoho, aby se snažil něco pochopit, je velmi naivní

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit