Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I toto...

    Nu - proti gustu žádný dišputát.

    A když někdo chce ventilovat zastydlou pubertu...

  • mun.go

    Má to něco do sebe.

    Pokud by státy řešily své konflikty mezi sebou tímto způsobem - airsoftovými zbraněmi - nemám námitek.

    Záleží samozřejmě na složení týmů. Kdož ví, jak by dopadlo Rusko v čele s Putinem proti USA s kapitánem Trumpem.

    • Wolfcastle

      Přesně a představitelé států pěkně bojovat za svou vlast no příšte by už nikoho nenapadlo volit spícího Khárla nebo vrávorajícího Zemana😂 (PS. Klaus už si na zásahy airsoftovou kuličkou zvykal, ale asi by taky dlouho neobstál...)

  • západní civilizace je tak zdegenerovaná, že ji zachrání pouze válka, ti bohatí to vědí a dělají vše proto, aby byla, podporování invaze kobylek a slimáků do Evropy, útoky proti Rusku a Číně to vše ukazuje, že válka příjde a odnesou to obyčejní lidé

    • Wolfcastle

      Ty jsi militantní magoóóór! Naštěstí bohatí moc dobře vědí, že válka by znamenala že na ně nebude mít kdo makat....

      • KIMCID

        Kdyby byly ti bohatý rozumný byl by klid a ten neni

  • Bitvy pro pobavení unuděných a morálně vyprázdněných zbohatlíků jsou ukazatelem trendu, který zatlouká hřeby do rakve západní civilizace. Výstřednost a i morbidnost patří do pokladnice lidství, ale i zde existují meze, jejichž překročení má zhoubné důsledky. Nakonec může přijít nějaký prachatý chytrák s tím, že by chtěl pro své pobavení rozpoutat válku s atomovými zbraněmi nebo si vyzkoušet jiné neotřelé hry mající jasné symptomy moderní biologické války. Bruselští eurohujeři chtějí v mediálním a virtuálním světě tvrdě potírat pravdu a v případě choutek šílených her na bojovníky navíc až nápadně zaujímají pozice nikoliv nepodobné pozicím Daladiera a Chamberlaina před vypuknutím druhé světové války.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit