Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bez katovských mučíren,které budou osazeny co nejkrutějšími katy současný politický svinčík nezmizí.Je třeba,po další revoluci,dodržovat zásadu,že každý kdo se podílel na zbídačení této země má nárok být co nejkrutěji potrestán.Jinak nemá nárok na nic.
  • K každé slušné společnosti by spoluachatelé rozprodeje a rozkradení majetku státu, tedy všech občanů seděli v kriminále. U nás sedí na nejvyšších místech tak co můžeme čekat.Kuponová privatizace není nic jiného než podvod století a ona neviditelná ruka trhu má jediné štětstí, že je neviditelná, jinak už by byla mnohokrát přeražená. Aby se situace zlepšila navrhuji exportovat hroší kůže našich politiků, pokud by jsme ovšem za ně něco dostali. Kolik asi činila provize od firmy PROMOPRO?
  • Jedno anglické přísloví říká: " ukradni Libru a useknou ti ruku, ukradni tisíc Liber a buideš Lordem. " V našich poměrech MINISTREM ! A pokud si nějaký najivka myslí, že to skutečný viník odskáče, tak žije na jiné planetě a ne v česku.
  • Tady se vyhrožuje revolucí a kdoví čím,je třeba jen jedno,aby každý politik podepsal trestní zodpovědnost,a bude rázem po lumpárnách,takhle kradou a nikoho se nebojí.
    Vaškové asi myslíme stejně - podepisuji se pod to.
    A velryba - také souhlas.
    S imunitou nejde fungovat v tomto státě zlodějů, lumpů atd. Pokud každý nebude mít vlastní trestní odpovědnost, tak se nám mohou jenom smát.
    To potvrdí jistě Gross, Paroubek, Rath, Topolánek, vlastně všichni v tomto státě.
    I já, protože jsem na té opačné straně barikády a vidím, nejsem slepý.
  • Nemůžou se stavět do současné role zachránců státní pokladny, když mají z minulosti máslo na hlavě. A to platí pro všechny vládní reformátory. Všichni jsou tak čistí, až se mi z nich chce zvracet. Nás nabádají k šetření (zhasínání v kancelářích apod.) a sami vesele jedou dál, stejně jako předtím. Vyházet to z funkcí a do basy s nimi. To by se ale muselo postavit další vězení, protože jich je tolik, že bychom měli plné věznice. Svině.
  • Tady se vyhrožuje revolucí a kdoví čím,je třeba jen jedno,aby každý politik podepsal trestní zodpovědnost,a bude rázem po lumpárnách,takhle kradou a nikoho se nebojí.
    • Přesně tak, dokud si budou myslet, že můžou cokoliv a jsou nepostižitelní, tak jim v tom nic nezabrání. Jen čekám od Saši argument, že za to mohou komunisti. To by bylo jeho hodno.
      Mimochodem, co vlastně ta firmy pro stát dělala? půjčovala mikrofony, promítací zařízení, nebo co vlastně? A nebyly to mikrofony náhodou zlaté s briliantovými monogramy? Podle ceny to tak vypadá.
  • Ukázkový precedens v nenažranosti politické scény. Berou, žerou jak bezední!!! Každý mění podle
    příležitosti svou akademickou inteligenci obratem jen v osobní materiální prospěch!!! *12*
  • Čím to je, že mě od disidenta a od vlezdoamerické Vondry žádná špatnost nepřekvapuje? Proto se tak bojí islamisace evropy. To by se disidentům a privatizátorům přezdívalo: "Bezručky". Radka se jistě dočká zjištění, že někdo ještě mocnější celé policejní vyšetřování a soudní řízení půjde jako obvykle do kopru. V nejhorším Ústavní soud ČR zruší důkazy.. *12*
  • Pod každým špatným rozhodnutím musí být někdo podepsaný, kdo je zodpovědný. Na co komise, na to jsou policie a soudy. Takové úředníky zbavit imunity, funkcí, majetků a zavřít.
  • Bobr má pravdu, jen bych dodal, že nám vládnou zloději, podvodníci a lháři, které jsme si zvolili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit