Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se vyhrožuje revolucí a kdoví čím,je třeba jen jedno,aby každý politik podepsal trestní zodpovědnost,a bude rázem po lumpárnách,takhle kradou a nikoho se nebojí.
    Vaškové asi myslíme stejně - podepisuji se pod to.
    A velryba - také souhlas.
    S imunitou nejde fungovat v tomto státě zlodějů, lumpů atd. Pokud každý nebude mít vlastní trestní odpovědnost, tak se nám mohou jenom smát.
    To potvrdí jistě Gross, Paroubek, Rath, Topolánek, vlastně všichni v tomto státě.
    I já, protože jsem na té opačné straně barikády a vidím, nejsem slepý.
  • Jedno anglické přísloví říká: " ukradni Libru a useknou ti ruku, ukradni tisíc Liber a buideš Lordem. " V našich poměrech MINISTREM ! A pokud si nějaký najivka myslí, že to skutečný viník odskáče, tak žije na jiné planetě a ne v česku.
  • Bez katovských mučíren,které budou osazeny co nejkrutějšími katy současný politický svinčík nezmizí.Je třeba,po další revoluci,dodržovat zásadu,že každý kdo se podílel na zbídačení této země má nárok být co nejkrutěji potrestán.Jinak nemá nárok na nic.
  • LIberalni hlupaci se zrejme potrebuji zviditelnit, protoze za nimi zadne prospesne vysledky nejsou videt. Pripad ma v rukou policie a staci si pockat na vysledky vysetrovani.. ;)
  • Čím to je, že mě od disidenta a od vlezdoamerické Vondry žádná špatnost nepřekvapuje? Proto se tak bojí islamisace evropy. To by se disidentům a privatizátorům přezdívalo: "Bezručky". Radka se jistě dočká zjištění, že někdo ještě mocnější celé policejní vyšetřování a soudní řízení půjde jako obvykle do kopru. V nejhorším Ústavní soud ČR zruší důkazy.. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit