Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až nepochopitelné, že po takové důležité události, jakým byly volby socialistů, není zde ani písmenka sdělení. Kde je pan Jégl, který by svou jedovatou slinu naházel na jiné, než Chovance, Sobotku a spol. I když kandidátka na funkci předsedy strany neobstála, což se dalo čekat, protože "Béčka" málokdy mají šanci, domnívám se, že výsledky voleb ještě neznamenají, že se socialisté vzpamatují. Kořeny problémů jsou hlubší a pouhý vstup do Babišovy vlády ještě pro nápravu nic moc neznamená. Pokud na všech úrovních nebudou odstraněny Sobotkovy, Chovancovy a spol. pohrobci, socialisté nepovstanou k úspěšnému "uzdravení" a čeká je ještě větší pád, až zánik.
  • Všechna média se můžou přetrhnout, aby lidem naší socialistické rozvojové země dala jasná stanoviska ze stranického sjezdu, ale Tiscali mlčí ! Ptám se proč ?
  • Co kdyby si nejdřív zaplatili svůj obří dluh??? Vždyť jsou to dementní žebráci !!!
  • My si je platíme a ještě po nás chtějí křištálovou kouli aby jsme předvídali jejich kroky,protože konkrétně ČSSD,ODS,TOP09 jsou nejulhanější strany.Sami si vždy něco upekli,oblbli voliče,přidali 40 kč důchodcům sami si zvedli platy o tisíce-podotýkám z našich peněz- a byli se sebou spokojeni.Když nastal čas voleb,tak nám lezli do zadku jak jen mohli hov,-,ada .nenažrané.Pokud je mi známo,o platech rozhoduje vždy zaměstnavatel a v případě politiků jsme to my,ten povl za který nás považují.Kdyby nás brali za rovnocenné partnery,určitě by se k nám nechovali jako ke kupě hnoje.Ovšem před volbami jim i my začneme na pár měsíců vonět.ČSSD je ze všech nejhorší,od všech ostatních stran máme představu jak se na 90% budou chovat,u ČSSD je to loterie.
    • anna.tvaruzkova.58
      Proč ČSSD podsouváte svinstva Babiše?
      • Vy jste paní asi nezaregistrovala, že v uplynulém volebním období nám vládla koalice ANO a ČSSD, tedy že všechno to, co (právem) označujete souhrnně jako svinstva, se dělo s (minimálně tichým) souhlasem papalášstva této strany???
      • Milá paní,máte představu kolik lidí doplatilo na Sobotkovu privatizaci OKD?Jsou tam desetimiliardové škody a několik sebevražd a problémy,které občané pocitují dodnes takže nechápu,proč tady taháte Babiše.V té době byl Babiš mimo politiku.Právoplatný rozsudek o zaplacení milionů již mrtvému advokátovi má také na svědomí Babiš?Že je letošní zima s minimem sněhu a velkým počtem chřipek má na svědomí také Babiš?Že žijeme součástí mléčné dráhy,za to také může Babiš?Vy jste -----to už nechám na posouzení jiným.Já neobhajuji Babiše,jen konstatuji momentální náladu ve společnosti jisté skupiny lidí,kterí by na Babiše hodili i to že den má 24 hodin.
  • A co Špidla již se cpe do vysoké politiky.Tak ho nevolte a použijte Vizír.
  • Jednu takovou znám ze šluknovského výběžku.Tam je síla.
  • Další demokraticky emancipovaná ze Severu.Test zda umí uvařit a postarat se o rodinu jako to uměly neemancipované naše matky.To byly kvalitní ženy.
  • Tady je vidět , že to co jsme zvolili do parlamentu až na výjimky se nechce domluvit a sestavit funkční vládů. PROČ TAM TEDY ŠLI?? Koryta a zase koryta.To je oč tu běží. Jenže pokud se nedomluví a to je jejich náplň práce , tak tam nemají co dělat. Tak budou nové volby. Plno lidí se naštve= nepujdou volit. A rozhodne to pár bláznů. Tak to je ta zastupitelná demokracie. Všechny odradit a pak tam nacpat své koně. Jediné co je natom pozitivní je že pro některé to je konečná. Už nebudou mít další šanci. *8*
    • anna.tvaruzkova.58
      Funkční vládu? Nechtějí znovu dělat poskoky a fackovacího panáka Babišovi.
      • Milá paní,vy musíte mít vysokou politickou funkci že máte tak obrovský přehled,za komunistů by jste byla umístněná do klecového lůžka s plegomazinem jednou denně.Nechápu,jak mohou někteří jedinci ze sebe veřejně dělat ........Jediné vysvětlení je,že to nehrajete a opravdu taková jste.
  • Proč mění Tiscali titulek článku,už i samotný web.Tiscali podvádí.Chová se v podstatě vlastenecky jako ČSSD,v překladu,vše do vlastní kapsy.
  • Sobotkovské směřování ČSSD se ukázalo jako zhoubné, připomínající slepou cestu, která končí v sobotkovské žumpě.
    • anna.tvaruzkova.58
      Kdyby se Sobotka choval jako premiér a ne jako rohožka Babiše, nemusel tak dopadnout.
      • Sobotka nebyl žádná Babišová rohožka. Byl, a je pořád, vykutálený vyčuranec, bez vlastního názoru, postojů, bez sebereflexe a nenažranec, jako většina politiků. Šéf strany a vlády má mít mnohem zásadovější vlastnosti, které Babiš má a ukazuje, že umí. Již ukázal, že se začalo dařit, a doufám ještě ukáže, že to nebyla náhoda. Z obav, že je to pravda mu "demokratická opozice" hází klacky pod nohy, a že se jim nedaří jej zastavit, kydají na něj co jim jedovatá slina do huby přinese. Taková je u nás politická kultura a takové máme politiky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit