Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palec hore
  • palec nahoru
  • Jeden Východ ani jedna Afrika jim nestačí......jen natahovat ruce a pak nám kroutit krkem,doufám,že začnou u sluničkářů a kuvev *15*
  • Až to jednou rupne, počítejte se mnou. Moje trpělivost už došla svých hranic. *16* *16* *16*
  • lidé se z velké části vzdali křesťanství a tak se sem hned nacpali slimáci se svým středověkým fanatismem. Arabáši už minulosti na dlouho obsadili Španělsko a Turčíni byli až u Vídně. Ale obsadit a poislámštit celou Evropu se jim daří teprve ve 21.století.
    • Nikoliv bojem, ale politickou korektností, rozuměj "připosranností" nevím vůči komu a proč-nikdo to ještě nevysvětlil ty jejich obavy, ehm, tu jejich xenofobii, těch největších bruselských a probruselských iidiotů!!! Proti vůli naprosté většiny společnosti. Falešní demokrati, jinak obyčejní slibotechnici napříč jejich svoločskou žumpou, se bojí demokratického referenda jako muslim vepřového a myslí si, že to nějak samo dopadne. Nedopadne. A propos, ten citovaný kalašnikov není vůbec špatný nástroj pro rychlé vyřešení dlouhodobého problému. Škoda, žádný nemám, ale hodil by se. Jsou v oblibě muslimů, tak až to tady začne, bude to dílo doktorů a inženýrů- chudáků postižených válkou...kteří se přišli k nám v rámci sbližování našich kultur-jak praví jedna brněnská muslimská prodejná šlapka...Na takové sbližování vám zvysoka serru. Vy nám nemáte co nabídnou, vy ne, vy ošukávači skotu. *12* *12* *12*
      • Souhlas. To budeme čekat, až zase nějaký magor s knírkem přijde s "konečným řešením"? Nechápu proč se tomu nemůže předejít.
        ,
        • Nerozumím tvému dotazu. Objasni jej více.
          • To není dotaz, spíš řečnická otázka. Jde o to, že v situaci kdy se nahromadí neřešené problémy se vždycky objeví někdo s jednoduchým nápadem na "konečné řešení". A na to pak doplatí všichni. Takže podle mne by se problémy měly řešit včas. V daném případě omezit příliv uprchlíků do Evropy a pro islámské běžence vybudovat, třeba i za pomoci peněz z fondů evropských zemí, utečenecké zábory v některé islámské zemi sousedící se Syrií. A pokud někdo z islámské země s odlišnou kulturou emigruje do Evropy, tak poslat do utečeneckého tábora, kde dostane suchý kavalec v teple, najíst a něco na sebe. A intensivně se učit místní jazyk a základy evropské kultury a zvyklostí a práva. A teprve toto vše zvládne tak umožnit opuštění tábora a pomoci s hledáním práce odpovídající kvalifikaci daného jedince. A při porušení práva nebo evropských civilizačních zvyklostí v dané zemi bez váhání deportovat ze země.
            • Částečný souhlas. Já ale tvrdím, že do Evropy nesmí přijít ani jeden. Neandrtálci nás nemají čím obohatit. Tisíce muslimů budou v horizontu desetiletí obrovský problém. To je historický fakt a zkušenost, ne můj subjektivní názor. Takže muslimy prostě do Evropy nee. Pomoc se má odehrávat výhradně tam u nich, proti tomu nic nemám. Ale, nezmínil jsi první a hlavní příčinu, USA, co by rozvraceče tamních vlád a zloděje surovin - nerostného bohatství. USA mají být zcela jasně a důrazně vymezeny mimo. Jiné řešení problémů neexistuje. Vše ostatní pouze nové a obrovské problémy přinese. Na tom si trvám, a čas bohužel, ukáže, že jsem měl bohužel pravdu.
  • http://aeronet.cz/news/video-ceska-televize-uci-deti-ze-nikaby-jsou-skvela-vec-snehurka-zrejme-nestacila-jeste-dnes-odhlaste-koncesionarske-poplatky/

    *16*

    Multi.kulti.zmrdi z český televize za naše(!) peníze vyráběj tohle a vyplachujou dětem hlavy! Neuvěřitelný! .. Je nezbytně nutné okamžitě zjednat nápravu ve státní televizi i rozhlase!

    *10* *10* *10*
  • I když jsem ateista naprostý bezvěrec v jakékoliv náboženství tak jsem to toleroval.
    Mělo by platit,tam kde začíná svoboda druhého tam končí moje svoboda.
    Jako křesťanství budiš i když ty sadistický doby snad mají za sebou ale co teť předvádí islam tak to je na mnoho generací v p-deli !!! Ono nic netrva věčně ale co čeká naše potomky!?! Ono to ani v Rusku nevypadá růžově!!! Je to otázka krátkého času kdy budou mít věťšinu a potom nastané to jejich právo !!!
    Tady je video muslimové v Moskvě při tom jejich svátku,když vylezli do ulic!!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=z0hwyuUU6jk
  • A kdy už Slizoun začne se stavbou plotu na naší hranici. Arabáši přijdou z Německa a Rakouska. Proč nás neochrání? Je slepý ? Je hluchý ? Je b..ý ? Kdy ho pošlem k čertu?
  • A co na to evropská sluníčka? Co na to papež, který tvrdí, že ploty na hranicích považuje za akt násilí?

    A co vy vědci a akademici? Zase něco podepeíšete? A kde je Čáslavská, Vašáriová? Kdy se vezmete s Dinsbírem za ruce a půjdete do ulic?
  • .....měla by bát dlouhá třicet metrů..... jak ze mam prosim pekne tomuto nadpisu rozumet ?
    Redakce Tiscali uz po ranu na psychtropech ?
    • Obvykle se chyby v článcích objevují okolo víkendu, od pátku do pondělí a během týdne jsou spíš raritou. Zřejmě mají dnes v redakci nějaký důvod se ožrat.
      • se jednat o zbytkovy alkohol a drogy . Kdyz se zadari muze ten stav vydrzet do patku a v sobotu ho planovane obnovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit