Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    jen blázen může věřit těmto farma gigantům a jejich zmatečným prohlášením. Názory bruselských EUnuchů už se pak nedají brát vážně vůbec. Účinnost vakcín, respirátorů a roušek budou měnit podle aktuální potřeby. A co se dostane do české kolonie/montovny ze západu, tak to bude naprosto zaručená "kvalitka".... koneckonců v současném systému nejde o zdraví lidí, ale o zisk, zisk, zisk....

    • Soudruh se nakazil Ko-Či-Virem (Komunistickým čínským virem), že tady uvádí taková "moudra"?

      Od r. 1945 jsme byli kolonií (gubernií) CCCP a jak je vidět, soudruhovi se po tom stále stýská.  Proč soudruh neemigruje do východních stepí?

      • KIMCID

        Ještě jednou, ty jeden soudruhu douč se zeměpis! Když nevíš kde je step!

        • Soudruhu KIMCIDe, zapamatuj si  už jednou, že já žádný soudruh nejsem a nikdy jsem nebyl.  A kde je ta "stěp, da stěp krugom, puť daljok ležit, v toj stěpi gluchoj zamerzal jamščik", to a vím dokonce jsem nad tou stepí letěl. 😛

          • KIMCID

            Ruštinu jsme měl naposledy v 5 třidě, tak nás tu neoslňuj svou mateřštinou 

          • josef.chmela

            Když "KIMCIDa" oslovuješ soudruhu, tak jsi zákonitě jeho soudruh. A to platí pro všechny které tu takto oslovuješ.

            Mě slovo "soudruh" neuráží ale nesmí mě tak oslovovat cizí hlupák, který ani nezná význam tohoto slova.

            • Opičáčku, s tím "soudruhováním" začal KIMCID a tak předpokládám, že on je "kovaný" soudruh a tak to respektuji při oslovení.

              Co znamená to slovo, to vím velmi dobře a také vím, že rudoprdelníci to zneužili. Jinak v nacistické NSDAP se prý oslovovali "Parteigenosse" (stranický soudruhu), východoněmečtí komunisti to převzali, jenom to zkrátili na "Genosse" (soudruhu). 😉

              • KIMCID

                Reakce na příspěvek:

                Už víš kde je step? Nebo se jen blbě opakuješ SOUDRUHU.

      • To vás nemohli na tom školení naučit už nějaké nové aktualizované fráze? Kdybyste je měnili aspoň podle nicků. Jiný nick, jiné heslo.....kdo má pořád ty slaboduchosti o emigraci číst? 😯

        • Soudruhu, zažil jsem politické školení v rámci ROH, kterého jsem se musel zúčastnit. Nezúčastnit se,... jejej, to by se soudruzi moc zlobili a to bych měl těžkosti. To víš, ty "silnoduché" citáty z vybraných spisů rudého náboženství marx-leninismu tady citovat nebudu. 😛

      • TheGGG

        Tak určitě, kdo není bruselský EUnuch a rektální alpinista směr Reich je hned soudruh z ruska a číny... prostinké černo bíle vidění světa příznivců demoblobu je skutečně krásné. 

        Na nás kašle západ stejně jako východ a kdo si myslí, že jsme pro německo něco víc jak montovna a levná pracovní síla (a takto nás bere celý západ) je těžce naivní. Ještě víc naivní je si myslet, že farma giganti snad mají na srdci zdraví lidí. 

        Jestli ti tak ten západní pokrok chybí, můžeš se odstěhovat do nějaké africké no go zony v paříži nebo berlíně.... já si rád zůstanu tady v ČR.

        a s původem covidu bych byl opatrný, možná je to šmejd z číny a možná taky ne, jisté není nic. Tedy jisté je pouze to, že současnou silnou čínu si svou hamižností a koloniálními pletichy dokonale vypěstoval samotný západ....

        • Co by jsi taky kde jinde než v Čechách dělal ty troubo.  V životě jsi nikde nebyl , nic neumiš , k ničemu se nehodiš. S celou tou sebrankou tady snad tak  kydat hnůj někde v agrofetu u bureše. Tak se radši svoji hloupostí nechlub .  Že zustaneš v CZ není nějaká tvoje národní hrdost , ale nutnost. Tam sice živoříš , jinde by jsi chcípl rovnou hlady. 

        • Nezlobte se na Edu. Je to jen prostý pobíječ much. Ona jednoduchá hesla ho naučili recitovat z propagační příručky CIA pro pracovníky agitátory v terénu.....😉 

  • K úternímu večeru (9.3.2021), mělo v Česku

    - ukončené očkování proti SARS, způsobené virusem 2019-CoViD - cca 273 500 lidí, 

     - alespoň jednu očkovací dávku proti tomuto patogenu dostalo  -  cca 629 100 lidí

    To je celkem pouhých......................................................... 9,03% obyvatel Česka...

    Naproti tomu - Stát Israel naočkoval k 2. únoru 2021 dvěma dávkami  

    - 3 miliony z 9,3 milionu obyvatel, v tomto státě žijících (= počtem obyvatel s Českem srovnatelnému )

    To je celkem 33% očkovaných obyvatel Státu Israel - začátkem února...

    TO SE TEDY MÁ ČESKÉ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ČÍM CHLUBIT, NENÍ-LIŽ PRAVDA?   

  • „Až bude pokácený poslední strom, až bude poslední řeka otrávená, až bude chycena poslední ryba, tehdy poznáme, že peníze se nedají jíst.“ —  Indiáni kmene Cree 

    • A Indiáni kmne Cree - jakou mají statistiku ve vztahu k SARS, způsobovaný 2019-CoViD?

      • Najdi  informaci,  ctrl c ctrl v a hned se ti dědku uleví. 

      • Jenom to, že všechno je o penězích. Západní demokrat udělá vše, aby co nejvíce zbohatl.

  • Karel

    Všechno je to jen o penězích jedna "vakcína" pomlouvá druhou, je to jako s tím letadlem zvaném Bitcoin. Skutečně důležitou zprávu se obyčejný občan dozví až jsou zisky vybrány.

    A co je relativně levné a spolehlivé například nové léky které potlačují Ciktoinovou bouři v už napadeném nebo v preventivním módu našeho organismu(viz Izrael, Česká republika a SUKL) jsou dehonestovány  a odsouvány do pozadí podobně jako Sputnik v EU.

    Víte jaká škoda by vznikla Farmaceutickým firmám a jejím akcionářům kdyby léky nebo Sputnik zabíraly mnohem lépe než vakcíny.Proto podporují hnutí antirouškařů a chcíplých psů, a natáčejí pochybná videa"rozhořčených občanů" a platí poslance a " některé elity" za revoltu při pandemii. Aby virus náhodou nezmizel jako na jaře, a podporují byrokraty kteří brání zavedení jiných vakcín a léčebných postupů nebo léků. Vždyť o naše peníze jim jde až na prvním místě, a nemoci tím i smrt občanů jim vyhovují. 

  • "Z USA nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se vědělo už v 19.století. Ta narychlo připravená Moderna a další USA vakcíny je důkazem, že vládci USA na tom chtějí vydělat. Nebo že by snad tu Modernu a další připravovali už delší dobu, protože CIA, FBI a NSA  o tom, že se připravuje proti celému světu bakteriologická válka pomocí toho Viru?

     Vzhledem, že USA dluží Číně jed bilion dolarů tak to svedeme na ní a bude po dluhu, ale to se těm lotrům nepovede 

    • To je opravdu "moudro", co tady soudruh vypotil. Svědčí to o jeho intelektuální úrovni.

      Doporučuji pisateli, aby se jel do USA podívat a vypadnou mu oči z důlků. A bude se stydět podívat se do zrcadla kvůli své nebetyčné hlouposti.

      • Všude na světě najdeš to co hledáš, bohatství, chudobu, pořádek a nepořádek, moudré i hlupáky. "Co si kdo přeje". USA je jako každý jiný kapitalistický stát .  Možná těch extrémů je tam větší množství, ve větších rozměrech. Zatlač své oko do důlku a zůstaň nohama na zemi.

        • Souhlasím. Ale to co se najde na východ od nás v CCCP nebo dokonce v Číně... to patří do středověku. Bohužel.

          • Nesouhlasím. Tak například: V Rusku nemohou obchodní řetězce danit mimo stát. Rychlost a objem  staveb v Číně nemá obdoby. Dostal jsem darem pár věcí z výstroje Americké pobřežní stráže a vše je vyrobeno v Číně!!! Proč si tak bohatý resort kupuje toto vybavení?? Protože je levné a kvalitní, jinak by noobstálo ve výběrovce. A tak by cho mohli pokračovat do nekonečna. Východ má výhodu houževnatých lidí , kteří pracují za almužnu. Kdysi byla výhoda našinců, že jsme byli universální s velkou adaptací. Dnešní kinder- mobil - mageři nemají ani páru o technikálijích co a jak vzniká. Pokud vypnou Googl, tak velká část zjistí že nic neumí. Tím pádem asi skončí v práci. Kdo jinak platil neschopné, snad jen v parlamentu , ale i tam je počet omezen a zájemců je hodně.

            • Ony ty skutečné hodnoty potřebné pro život člověka nespočívají v tom co "otroci"  dokáží za almužnu vyrobit. Skutečné hodnoty jsou v POZNÁNÍ kdo jsme, odkud jdeme a kam, proč jsme tady? je to jenom proto, že jsme se "náhodou" narodili a smyslem našeho života má být co nejvíc si ho "užít"? Nebo tady máme nějaký účel, poslání? A jsou určité MORÁLNÍ HODNOTY, které musíme zachovávat, abychom nezahubili sami sebe.

    • Ty jóóó...

      • Občan vylezl z jedné zadnice a už  nabírá druhý směr.

        • Pisatel se mýlí. Já jsem nikdy do žádné zadnice nelezl, řečeno obrazně. Celý život se učím nové věci, které mohu nabídnout ostatním a tak mohu zůstat sám sebou a nemusím jít se stádem.  😉

          • KIMCID

            Stačí jít jak ovce se stádem havlistu a drahiošovcu a to Občanovi ke štěstí stačí 😂

  • Eu lekovka má strach , že bude muset na základě podkladů povolit Sputnik a tím obere o kšeft své sponzory, tak se snaží  ještě to zachránit tímto  doporučením. Orbán jak viděl neschopnost  Vonder Lajen  , tak na nic nečekal a objednal si zboží po své linii.To samé Slováci. Jak je možné  že vedení EU neuplatnila žádné snakce ve věci neplnění smluvních závazků vůči dodavatelům vakcín????  Nebo snad smlouva tento bod neobsahovala???

    Ten obrovský Bruselský moloch není schopen promtně reagovat. Jejich maximun je na úrovni vměšování se do  kompetencí obvodních úřadů vyhlašováním dotačních titulů na cyklostezky  odnikud nikam. V tomto měl starý Klauze pravdu!! Uzurpovat moc a finační toky na úkor svrchovanosti  Národních států. Jsou to VYVOLENÍ nikým NEZVOLENÍ!!!

    • "Eu lekovka" - co to je?

      • Nedělej se , že to nechápeš.

  • Významné pro očkovací strategii musí být i porovnání cen jednotlivých vakcin. 

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Zatímco jedna dávka očkování proti SARS, způsobované virusem 2019-CoViD 

    - od firmy Astra Zeneca stojí ..........................................................100Kč,

    - jedna dávka panem presidentem lobbovaného Sputniku ...........135 Kč, 

    - nemluvě o Sinopharm, kde jednu dávku lze pořídít za .............1.350 Kč

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ceny vyčísleny dle včera presentovaného srovnání  Evropskou lékovou agenturou (EMA)... 

     

    • KIMCID

      Teď jsem četl článek, že za 10 000 balení Ivermectinu pro Brno zaplatili 12,5 milionu korun, pokud je to pravda, to někdo ukradnul minimálně 10 milionů.

      • To je cena 1.250 Kč za 1 balení Ivermectinu... 

        ----------------------------------------------------------------------------------------------

        I když i neuvádíte množství účinné látky v léku, lze snadno dohledat, že: 

        - za balení s 10 tabletami po 3 mg je prodejní cena (bez DPH)          920 Kč, 

        - za balení s 10 tabletami po 6 mg je prodejní cena (bez DPH)      1.050 Kč,

        - za balení s 10 tabletami po 12 mg je prodejní cena (bez DPH)   1.470 Kč

        Připočteme-li DPH, pak lehce zjistíme, že si "kapsy" nikdo "namastit" nemohl...

        • Tato čísla byla získána z veřejně dostupných databází firmy...

        • KIMCID

          Nepodložená čísla

          • Týýý jo - a jaká čísla máte Vy?

            Určitě "podložená"

    • Je hezké že EMA  vyhlásí cenovku , ale pokud není k dostání zboží a jde o život a čas tak peníze jsou až to druhé. Nebo sna mi chcete namluvit , že si počkáte až to zlevní??? Držím palce, hodně zdraví přeji. Naočkovaný a zdraví člověk se pro společnost vyplatí na rozdíl od mrtvého zásadového euromarxisty.

    • KIMCID

      Sputnik nemá zatím žádnou cenovku, lžete nebo uveďte zdroj? EMA sputnik ještě neschválila tak že nemůže nic oceňovat. Kor když oni to neprodávají, jen testuji a schvalují.

      • Podklady ke mnou uvedeným cenám najdete ve srovnání (nejen cen) na Aktuálně.cz ...

        • KIMCID

          No ty lžou všeobecné. Stačí dnešní článek kde skresluji slova o očkování Rusů a Putina.


          • ...když tak - "zkreslují"...  a  "všeobecně"...

            Česká gramatika má svá pravidla...

            • KIMCID

              a ty jsou mě u zadele

              • Reakce na příspěvek:

                Když tak - "...a ty jsou mi (případně mně)... "

                Kultivovat češtinu by mělo být i v této dikusi povinností... 

                • KIMCID

                  Reakce na příspěvek:

                  A ty jsi mi taky u zadele

  • Nejlépe situaci ve vztahu k očkování, zejména "okolo Sputniku" komentoval MUDr Jan TRNKA, známý to laboratorní specialista:

    "Nejsme v situaci, kdy tu nejsou jiné vakcíny. Promořování je velmi riskantní strategie, bude stát hodně mrtvých. Očkování je rychlejší, účinnější a etičtější, ale představa, že očkování vše vyřeší, je mylná. Kritériem by měl být věk ve vztahu k nejohroženějším věkovým skupinám."

    • KIMCID

      Až EMA schválí uvidíme ale podle Švýcaru je prý nejvíce účinný.

      • Statistiky vypovídají o něčem jiném:

        Vakcína -  účinnost           proti  původní  B1.1.7 - "Brigita"        proti  mutaci E484K

        --------------------------------------------------------------------------------------------------------

         AstraZeneca....................................62 - 70 %....................................20-50 %

         Pfizer/BioNTech..............................90 - 94 %.....................................nižší

         Moderna...............................................94 %.....................................nižší

        Johnson&Johnson..........................66 - 72 %........................................57. %

        • KIMCID

          Statistika v které neni sputnik je o ouně

          • Jak pravil rusofil/CCCP-fil

            • KIMCID

              Jistě rusofobe

  • TheGGG

    další narychlo schválené svi*stvo, co tlačí EUnuchové ruku v ruce s farmaceutickými korporáty? Hlavně zabránit Sputniku, aby se dostal do evropy, to by se pak mohlo ukázat, že je to lepší vakcína jak ty šmejdy co se sem tlačí a které vyhovují pouze ideologicky (z pohledu kavárenských pepíků).

    • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

      To se vědělo už v 19.století. Ten narychlo připravený Sputnik je důkazem, že vládci CCCP na tom chtějí vydělat. Nebo že by snad ten Sputnik připravovali už delší dobu, protože KGB věděla o tom, že Čína připravuje proti celému světu bakteriologickou válku pomocí toho Ko-Či-Viru?

      • Ruská , literatura, balet, šperkařství, strojírenství, reaktory, letectví, sport, raketové techologie,  ropný průmysl atd..... Člověku už by jsi se měl oprostit od hodně starých klišé!!!! Proč myslíš, že EMA zdržuje certifikaci Sputniku, když je nedostatek všeho dalšího???

        • Ale no tak, to chce klid. V Rusku jistě vznikly hodnoty v uvedených i v dalších oblastech a obyčejní Rusové dokáží být velice přátelští a ochotní v případě potřeby nezištně pomoci. Sám jsem se o tom nejednou přesvědčil. Avšak vládcové Ruska se dosud nedokázali zbavit svých zvyklostí středověkých vůdců stepních nájezdníků. Namísto spolupráce v zájmu přežití lidstva se chovají jako starověcí a středověcí násilníci a uzurpátoři.

          • Nesouhlas, snaha zabrat nerostné bohatství Ruska kapitalistickými  uzurpátory nemá obdoby. Rus nikdy nekolonizoval v takové míře území se kterým nesousedí jako kolonisté a vměšování se do Asie , je do nebe volajíci zasahování  do vlád cizích států. Rozpočet a obrat ve zbrojním průmyslu je toho důkaz.

            • Rus nikdy nekolonizoval?! 😯 Z malého středověkého Moskevského knížectví vznikl během staletí CCCP zabírající šestinu světa! A to nepočítaje země, kde si CCCP prostřednictvím té zrůdné komunistické ideologie zajistil svůj vliv.

              I naše země se po válce stala ruskou kolonií. Naše bohatá ložiska uranové rudy, za která nám Velká Britanie po válce nabízela nebývalý blahobyt na desítky let, ty prohlásil rádobycar Džugašvilli zvaný Stálin (Ocelín) za sovětskou válečnou kořist (?!). Naše elita byla donucena dobývat uranovou rudu pro CCCP, který z ní vyráběl atomové bomby k ovládnutí světa.

              A na začátku války si "rudý" socialista Stálin a "hnědý" socialista Hitler rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop) a pak se jak je u "socialistů" obvyklé začali "prát". Díky USA válka skončila, ale my jsme se stali kolonií CCCP, bohužel. Nebýt rozsáhlé a všestranné pomoci USA poskytnuté CCCP, tak by se dnes v CCCP psalo latinkou a mluvilo německy.

              Je třeba znát fakta.

              • josef.chmela

                Reakce na příspěvek:

                To nejsou fakta, to jsou pouze z 50% pravdivé kecy.

      • josef.chmela

        Neznám žádné vládce CCCP, kteří by chtěli vydělat na Sputniku. Ale znám spousty západních firem, které vydělávají na již zaplacené ale už 3 měsíce nedodané vakcíně.

        Z kapiatalismu nepošlo nikdy nic dobrého, jen samé podvody, lhářství, demagogie, intrikářství a zlodějna.

        • Co je to "kapitalismus"?  To jsou středověké představy hlásané Marxem, Engelsem, Uljanovem a dalšími, kteří nechápou,  že v 21. století to jsou představy nesmyslné.

          • josef.chmela

            Sám žiješ ve středověku. Ten, kdo žije neustále minulostí, nemá budoucnost. Jsi tedy již potencionálně mrtvý a tedy bezvýznamný.

            • Opičáčku, Ty přece vůbec nejsi hloupý a proto se snažím s Tebou diskutovat. Platí přece zásada "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu." A aby bylo možné se s minulostí vyrovnat, je třeba ji znát, nikoli pouze "odsunout do zapomnění". 

              Zda jsem významný či bezvýznamný, to musí posoudit jiní, sám si na takové hodnocení netroufám.

  • Works, ty jsi přitáhl odkud, že tak krásně a srozumitelně mluvíš česky? Okoune, ty jsi se zase vrátil zpátky do té Bečvy? Kdepak byl Klaus v nemocnici? Nepleteš si to s tím pomatencem z Lán, který potřebuje dvě sanity na jednu injekci a čtyři auta ochranky a přitom se nechá očkovat přednostně, aby mohl plivat jedovaté sliny?

    • Sedlák, sedlák. Vyhlášený starý prasič stránek tady zas prsknul nové moudro. Ten z lán si to prostě může dovolit. Byl řádně zvolen. No a ty obyčejná chamraď z ulice tady budeš jen věčně zlostně prskat. K obveselení okolí. To jak se Zloděj propisek drze rozvaluje v nemocnici ukázala všechna media. A to je dobře. Aktuálně není asi většího darebáka.

      • Ten z Lán je podle Ústavy ČR neodpovědný, to znamená, že o ničem nerozhoduje, ale musí vykonat to, co rozhodne parlament, protože jsme parlamentní demokracie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit