Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jó to jó ale až na to že ty ostatní strany nám 40let nediktovaly co si můžeme myslet , co můžeme říkat nahlas ,nezavíraly občany pro jejich názory , nenechaly okupovat republiku cizí armádou zatím nezadrátovaly hranice ostnatým drátem a nenechaly na nich střílet ty co to nechtěli snášet a chtěli prchnout na svobodu, atd..
  • Pietní akt k 19. výročí agrese NATO proti Jugoslávii – 24.3.2018
    http://www.nwoo.org/category/akce/pozvanky/
  • Robejškovy resultáty jsou standardně brilantní. Robejšek nemůže neoslovit i své ideové nepřátele. Robejškův realismus je příznačný a oproštěný od ideologického balastu či jiných mystifikačních prvků. Robejšek zjevně nepodléhá současným mocenským tlakům, odmítá přijmout pravidla autocenzury v intencích merkelovsko-eurohujerské politické korektnosti a proto je terčem očerňujících praktik ze strany zuřivých vyznavačů islamofilně smrtonosné eurohujerské ideologie. Evropa by potřebovala více Robejšků.
  • Proč Realisté neuspěli ve volbách? To je jednoduché - platí zde totiž ono české "Pravdu má ten, kdo nejvíc huláká". Nakolik si p. Robejška vážím a ideje Realistů jsou mi sympatické, jsem toho názoru, že EU je pro evropské státy a zvláště ty postkomunistické, opravdu potřebná. Jenže jiná EU. Taková, jejíž pravidla existence jsou stanovena a dodržována poctivými odborníky a nikoli politickými elementy typu Anděly, Jana-Klaudiána či reprezentanta nejmenované ČR, který z cizích jazyků zná akorát "ájem optymystyk". Prostě - místo politiků odborníky. Nezbývá, bohužel, než si uvědomit, že v podstatě v celé Evropě se permanentně odehrává boj o koryto, boj mezi skupinami miliardářů a jim nahrávajících politiků. Proto je opravdu nezbytné, aby se na moci daleko více podílela veřejnost, která si nemá kde nahrabat, nemůže utéci včas do bezpečí a je živa pouze z hodnot, které sama vytvořila.
    Teorie Realistů jsou velmi sympatické. Teď už nezbývá, než je začít uvádět do praxe. Dějiny se totiž nevyvíjejí během dnů, ani během let, ba ani během desetiletí, ale během staletí. A jsou tedy otázkou existence našich vnuků, pravnuků a dalších generací, následujících po nich. Ale my, žijící dnes, musíme pro ně vytvořit základ. Nebo jednou obyvatelstvo, žijící zde v dobrém i zlém, které tuto Evropu, přes všechny oběti a svízele vytvořilo, zcela vymře, aby uvolnilo místo těm, kteří všechno zmarní, aby snad evropská civilizace začala znovu, téměř od začátku. Řím není jediným příkladem.
  • Důležité je pane Robejšku ,že neúspěch ve volbách máte na koho svést. Příště dejte na bilboardy kromě pro tátu a pro mámu taky pro strejdu, pro tetu , pro bábu ,pro dědu, pro švagra , pro švagrovou, pro vnučku a pro vnuka . To jistě zabere.
  • darebáci, gauneři ale třeba i slušňáci jsou ve všech stranách. Jednou to možná pochopíš.
  • Jaký protivník??? Bureš je přece Falmerův dlouholetý StB kolega!
  • Komunisti byli odjakživa křiváci a vlastizrádci. Měli by hnít v kriminálech nebo viset.Udavači jako Filip, přednostně.
  • Nejvíc zklamalo vedení KSČM !!! Vede to hlavně JUDr. Vojtěch Filip, ale i ostatní v UV se bojí o své fleky !!! S protivníkem se sice jedná to je pravda ale nechat ze sebe udělat onuci !!! Komunisti byli vždy zásadoví ale tito !?!?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit