Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odesáci mají zatím veliké štěstí,že se u komunistů,ve vedení,místo tvrdé levice,drží výstavní stádo lumpů,kterému došlo,že si v tuhém kapitalismu,občas začestprácovat,pokud zároveň dosahne na poslanecké koryto,může být docela výhodný job.Pokud stále senilnější členská základna komunistů si udělá předčasný sjezd a toto stádo povalečů řádně vykopá od koryt a nahradí mladou tvrdou levicí ,s reálným levicovým programem,tak moho být komunisté pro mladou generaci jedničkou.Jinak je také smete doba,jako pravičáky.ČS;SD to je stádo lumpů,s výstavním lumpem Sobotkou v čele.Na levici si jen hraje.Hlavně umí,když je u koryt,dobře zadlužovat tuto zemi.Takové stádo lumpů také národ u koryt nepotřebuje.Jsou to stejní škůdci země,jako ODS.Také oni sázejí na oblbování obyčejného českého blba,jako pravice.
  • Hledal bych mezi blbcema.
  • Plán na záchranu ODS? Přivezou 10000000 Indů(Romů) a dají jim občanství ČR za výměnu že je budou volit.
  • Za to svinstvo, co nám již tolik let předvádí, by neměl sehnat hlasy ani v Bohnicích.
  • Kalousek přilepený na germány. Tisk s dalšími sdělovacímí prostředky v rukou germánů. Proto mají kníže i Kalousek charisma a kníže je navíc i noblesní. A to i když pustí při dřímotě tkaničku. Těch Kalouskovo špín už bylo mraky a tisk ani ťuk. A když, tak v zápětí odvádí pozornost jinam. Uvidíte, že při tolika hlupácích co volili Kchárla, zaprodanci ze sdělovacích prostředků jim ty voliče zase naženou. I kdyby se odehrálo dalších tisíc církevních lumpáckých rozkrádaček.
  • Jako politický neodborník co rozumí jen řízení a rozhodování ve své práci, bych nejdříve vzal v potaz jasnou "socializaci" dnešní Evropy, kde i v USA dnes není čístá "pravicovost" i když se všichni tak tváří.. a zvážil bych pak pragmaticky i prakticky tyto možnosti..spojit se se sobě podobnými v jednu silnou frakci či akceschopnou stranu s jednotným programem, nebo opačně.. rozeštvat ty ostatní a přetáhnout postupně lidi s kompletní výměnou "vadného motoru"- čiže staré a nefunkční "součástky"- tedy vedení vyměnit i co se týká nereálného programu, pořádně vyvětrat chlívek, nasadit tomu novou výrobní značku, styl i nové myšlení a pak zbývá bohužel ještě jedna poslední možnost,... že tohle všechno udělá ještě "někdo třetí" a ti zbývající se pak budou na vše už dívat akorát, jako usmrkaní kluci s natrženou kšandou a budou rádi, když jim v parlamentě nechají tito vítězové nějakou starou poslaneckou židli někde v koutě u WC v průvanu z chodby..Každopádně a to se týká všech stran, bez rozdílu...jít blíže k lidem, budou muset všichni, protože všichni to společně s touto zemí za ty dlouhé roky dotáhli tam, kde to teď všechno zrovna je a je jedno jestli to jsou soudruzi z pravé z levé či jiné strany.. či dokonce zástupci té svaté "restituční"..
  • Srovnávat Paroubka s Nečasem lze velmi těžko.Paroubek byl vůdce,Nečas je hadr Kalouska.V tom je velký rozdíl.
  • ODS pomůže leda kdyby platili za hlas minimálně pět set tak zvýší počet hlasů o všechny cikány !
    • Pozor na takové rady, oni jsou schopni chytit se čehokoli, chátra proradná.
  • ODS přenechala veškeré rozhodování na TOP 09 a Kalousek se zviditelnil na tolik, že zastínil ODS.Nikdo z ODS nepoukáže na to, co Kalous dělá za blboviny a Šláfnberka nechávají vychvalovat , přitom je to člověk k ničemu. Jako MZV uplně rozložil diplomatický zbor. Kalousek jen tupě škrtá. ODS tomu přihlíží a nemá vlastní názor. Teď se chytají výroku blba z ČSSD o živnostnících, ale to jim dlouho nevydrží.Možná, Tolja není takový zloděj, ale není manager. Hrajou si s ním jak s onucí.
    • Kalousek se přilípl na germány a u nás je tisk (i se sdělovacímí prostředky jinými) v rukou germánů. Proto mají kníže i Kalousek charisma a kníže je navíc i noblesní, i když pustí při dřímotě tkaničku. Těch Kalouskovo špín už bylo a tisk ani ťuk. A když, tak v zápětí odvádí pozornost jinam. Uvidíte, že při tolika nemyslících hlupácích co volili Kchárla, zaprodanci ze sdělovacích prostředků jim ty voliče zase naženou. I kdyby se odehrálo dalších tisíc církevních lumpáckých rozkrádaček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit