Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přemýšlel jsem, jaký bude mít jmenování či nejmenování Pocheho na mne dopad. Například dnes musím natřít plot. Po dlouhém bádání jsem dospěl k závěru že se to na plotě nijak neprojeví. 


    ..........ledaže by mi Poche zakázal plot natřít aby zrezavěl a spadnul a mohli mi na zahradu vlézt migranti.

  • Pochane Pochane. Jsi dotěrná veš která po sobě zanechá pořádnou rýhu. Rýhu recyklovaného vetřelce, který si nedá říci. Pořád se bude někam vtírat a říkat že je nepostradatelný. Není větší vtěrky než tady tento típek.
  • <span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">Hodina práce </span>
    <span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); font-family: arial,helvetica,sans-serif; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">
    poslanecké sněmovny nás stojí přes 560 tisíc korun. Vždycky by se měly spočítat zbytečně prokecané hodiny díky Kalouskovi a dát mu je zaplatit. A i takovým žvanilům jako jsou Fiala, Stanjura, Němcová, Kupka, Bělobrádek, Bartošek, Bartoš, Michálek, všichni z ODS, Pirátů, STAN a TOP 5% apod. Ono je toho málo důležitějšího k projednávání, že? Mají chudáci asi směšné platy, co?
    </span>
  • Pomstychtivý opilec Zeman by měl na tuto funkci dosadit Jiřinu Bohdalovou.
    • I ta Jiřina Bohdalová by byla rozhodně vhodnější, než kdokoli z "Divokého Žižkova", než představitel nežádoucích praktik v lokální politice a ochotný "krmič bestie".
    • pavel.zajda.7
      Starou Bohdalku, popř. ožralého Ringo Čecha nebo Hůlku, vyjde to vše nastejno, po nás potopa.
      • KIMCID
        no nebo takového svěráka nebo kolera s ožralou hřebejkem .stejná pakáž
        • No tihle lidé aspon něco dokázali aniž museli být podvodníkem ve dvou zemí ,což ty jako příznivec Babiše nemůžeš pochopit ,tupí a nenažraný burešoidi bez vlastního myšlení neb v té sebrance má právo myslet jen čobol podvodný.
          • KIMCID
            už jsem se bál že mluvíš o generálu pavlovi.

            co prosím dokázali?


  • pavel.zajda.7
    To ožralé ovado z Hradu už neví, jak by se mstilo a škodilo ČR! Jeden estébák na Hradě, druhý ve Strakovce, jeden vlastizrádce, druhý zloděj, jak hluboko jsme klesli!
    • KIMCID
      a nic nenaděláš jen prskáš na klávesnici 
  • dzixy

    Pokud je pravda, že Babiš na Hrad dodal pouze jeden návrh na ministry, viníka bude možné zjistit pouze tehdy, když se ten seznam navrhnutých ministrů zveřejní. Pokud Poche na seznamu byl a přesto prezidentem nebyl jmenován, problém má prezident Zeman, protože podle Ústavy on vládu jmenuje a ne navrhuje. 

        Celé divadlo kolem Pocheho je opravdu cirkus a ukázka ztráty sebereflexe socialistických poslanců a politiků vůbec. Od začátku debaty po kandidátech na ministry byl Poche odmítán jak Babišem, tak Zemanem. A Poche přesto se na u funkci cpal a ani se trochu nezarděl. Bez sebereflexe, bez studu, navíc s pocitem, že on je ten vyvolený, který jedině může vést ministerstvo. Při své politické funkci na ministerstvu bude mít tolik práce, že mu nezbude čas na poslanecký mandát v EP. O ten nechce přijít, protože to, co tam vydělá za měsíc, jako ministr má tak za dva měsíce. A o to přece nemůže přijít. Jeden glgavý politik za druhým, to jsou socialisté. Doufám, že v příštích volbách dopadnou sotva tak na hranici volitelnosti. TOPky, Starostů, lidovců, a teď už i socialistů již bylo dost. Je čas, aby odešli do politického důchodu. Nejsou k ničemu, pouze zabírají místo těm, kteří by pro společnost chtěli opravdu něco udělat. Tito "rezaví politici" již těmi nejsou.

    • KIMCID
      jsem pro předčasné volby <

      Volby by v červnu vyhrálo hnutí ANO premiéra Andreje Babiše se ziskem 31,5 procenta hlasů, druhá by stejně jako v reálných loňských volbách skončila ODS. Třetí pozici obsadili Piráti následovaní sociálními demokraty, jejichž obliba mírně vzrostla. Preference naopak setrvale klesají hnutí SPD, vyplývá z šetření agentury Median.

      • Jestli věříš těmhle průzkumům, pak je mi tě líto. Ale v klidu onanuj dál a nenech se rušit.
        • KIMCID
          no těmhle jo těm to vždy vyšlo 
  • A proto je třeba Babišovi a Zemanovi škodit na všech frontách. U Babiše alespoň tím že nebudeme kupovat jeho jedovaté pseudopotraviny(Kostelecké uzeniny, Vodňanské kuře,Olma, pekárny Penam) jedovatá hnojiva,výrobky Lovochemie. Nečíst MF Dnes,Lidovky, neposlouchat debilní Impuls,ještě debilnější Óčko a nečumět na nejdebilnější Barrandov dementa Soukupa! 
    • Tak s tím tedy jedině souhlasím, ale bacha na to, on těch firem má víc a maskuje to pod různé názvy.

      Já jsem si kdysi koupil ty jeho kostelecké párky a fakt to nešlo pozřít. ani psi to nechtěli. nakonec to skončilo v popelnici a už nikdy nic od toho bolševika a udavače.

    • Dokázal byste uvést zdroj?
      Z testů potravin uváděných v D-Testu nebo v pořadu Černé ovce na ČT  nic takového nevyplývá.
      Například Kostelecké uzeniny dokáží vyrobit stejný výrobek (například lovecký salám) jako vítěze i losera stejného testu, záleží jen na odběrateli (obchodním řetězci). Atd.
      • Tak to žer, když ti to šmakuje, bolševiku. Aspoň dřív zajedeš do vozovny.
        • O tom, že by mi něco šmakovalo, jsem nepsal. Zmínil jsem výsledky testů nezávislého sdružení a veřejnoprávního média a požádal o zdroj vašich tvrzení.
          Dokážete srozumitelně popsat, jakým způsobem jste z požadavku na uvedení zdroje informací a z mého citování závěrů spotřebitelských testů zjistil, že jsem bolševik, nebo jste jen obyčejný trouba?
    • KIMCID
      Ano odstřihni se od světa :D tím nám všem hrozně zaškodíš :D
      • Vyjmenovaná media nejsou celý svět🙂
        • KIMCID
          Nikdo je nenutí číst
  • Zase nebetyčná ostuda. Neuvěřitelné, že se tomu ožralému dementnímu  kremelskému kolaborantovi trpí, aby pohrdal Ústavou a hrál si na cara gosudara, nebo spíš na správce české gubernie, tedy gubernátora. 😠
    • KIMCID
      a ouno s tím uděláš viď.:D
      • Já s tím nic dělat nemohu. Zachoval jsem se jako soudný občan a to ožralé dementní strašidlo jsem nevolil. Další zařídí Nejvyšší Spravedlnost.
        • Děje se tak automaticky. Karma je zdarma. A bude to trvat tak dlouho dokud  jistí Obcané pukající vzteky nad svým zpackaným životem z toho budou vinit druhé. Co kdo vysílá to zpětně dostává.😎
        • KIMCID
          vždyť si nevolil to není soudné ani rozumné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit