Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ismus, ismus, ismus, fašismus, kumunismus, kapitalismus zapadnou nenávratně pouze do dějin.
  • Matko 2dětí, jestli je Vám známo, všude na světě jsou určité rozdíly, neboť všude na světě jsou vzdělaní a nevzdělaní, úspěšní a méně úspěšní, lidé pracovití a líní atp. Všichni rovni jsme si byli tak nějak za socialismu, kdy to velmi vyhovovalo vládnoucím komunistům a rovněž asi i některým lidem. Taková masa se totiž velmi dobře z centra ovládá. Pokud někdo začne z davu nějak vyčnívat, je na něj okamžitě vidět a je možno rychle jej zpět do stáda zařadit po dobrém či po zlém a to bolševik uměl téměř dokonale. Divím se, že se Vám po takovém systému stýská.
    To, že se hlava státu musí zabývat i mezinárodní situací, tak asi bude pro vás příliš složité téma, takže radím, diskutovat o tom, čemu rozumím.
    • Dneska bohužel začíná to stádo ovcí připomínat masa tzv. pravicových věrozvěstů jediné pravdy. *7* Zajímalo by mě, kolik z nich je bývalými bolševiky. Na jejich myšlení se to podepsalo.
    • Johane Johane právě jsi zde ukázal jak jednoduše lze v současném světě ovlivnit človíčka jako si ty celý tvůj příspěvek je právě ta snůška stále se opakujících plků probíhající všemi informačními médii dnešní doby. Zak že človíčku užívej hlavinku k myšlení neb života běh není černobílý
      • Jaione, asi se poznal v těch přívlastcích jak jsem o nich psal. To víš demokracie není cochcárna jak jste si někteří mysleli a dnes vzpomínáte na "dobrý" socialismus a hodné komouše, kteří úspěšným brali a flákačům rozdávali. Hlavu používej sám abys pochopil o čem je řeč a pokud to nezvládáš, nech to koňovi, ten jí má větší.
  • Začínají se tu prohlubovat rozpory a majetkové rozdíly. Bylo tu rozkradeno, co šlo. Nebe-lidem.cz Dochází k narůstání agrese v celé společnosti. Měli byste vědět, že jsme tu ovlivňováni, abychom se mezi sebou nemohli dohodnout. Je tu manipulováno s naší myslí za použití určitých cílených technologií. Sloužíme tu k pokusům. Nechápu, jak taťka Klaus jede podporovat nějaké NATO a jeho zájmy povýšil nad naše - občanské. Ne všude se tak děje - přihlížení vlastní vlády k bídě svých občanů. Jsou civilizace (vesmirni-lide.cz), které tu suplují pomoc státu a tak tu pomáhají a mají i připraveny projekty pomoci. Věřili byste, že ti naši vládníci ani nemají zájem zbavit tento stát a především nás občany problémů vyplývajících z nedostatku finančních prostředků? Všechno je tu postaveno vhůru nohama.
  • Lidé postupně,pomalu ale jistě,díky valící se bídě ,začínají přemýšlet.Stále více začíná převažovat názor,že to co zde ,v posledních dvaceti létech vládne,je stejná sebranka..
    • je to ještě horší sebranka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit