Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Osobně mám květiny rád, a to i přesto, že jsem chlap. Jako přijde mi, že na tom není nic špatného. Třeba rád mám květiny v koupelně. :) Přijde mi, že se tam tak nějak hodí a je fajn, když tam jsou. Ale je teda pravda, že já nad domácností hodně přemýšlím. Třeba zde jsem nedávno četl, jak vytvořit super koupelnu. Právě když jsme u těch koupelen. :) 

  • Jsem ráda, když mi třeba manžel čas od času nějakou květinu koupí, ale já osobně se tedy velice ráda věnuji i jejich pěstování. To je posledních několik let moje vášeň. A to jak na zahradě, tak klidně i pokojovky. Z pokojovek se mi teď například velice zalíbily gloxinie. Našla jsem si tedy návod jak se pěstuje gloxinie a zkouším to podle toho. Zatím úspěšně. :)

  • ivanka386

    Přesně z tohohle důvodu čím dál tím častěji využívám doručení květin donáškovou službou. Sama vím, jak mám ráda, když dostanu kytky. A když prostě vím, že se s danou osobou neuvidím (většinou to je nějaká kamarádka, co si budeme povídat), tak jí prostě kytku objednám a donášková služba ji přinese i se vzkazem. :) 

  • Květiny mám ráda, ale na čem poslední dobou ujíždím je celkově dekorace domů. Ujíždím si totálně na maličkostí jako jsou cedule, nějaké pěkné dekorativní prvky, tapety, sošky nebo úplné maličkosti jako blbůstky do květináčů. Nejvíc mě baví takové ty nápisy “Domov je tam …” to se mi hrozně líbí. Mám hned pocit, že jsem víc doma.

  • Nakupujte květiny online, já už to jinak nepraktikuji, je spousta květinářství online kde si můžete vybrat. Rozvoz květin probíhá kamkoliv v ČR a ten samý den. Nejčastěji objednávám rozvoz květin Praha.

  • Já objednávám doručení květin jedině online. manželka je překvapena a mám to bez ztráty času. Využívám květinářství online Praha u firmy Kytice Expres.

  • Protože je přiváží koblihářova firma...?!!!

    • - to je aspoň příspěvek do diskuze! Kdyby tu někdo publikoval článek např. o vyhynutí dinosaurů, jistě do komentu zakomponuješ kobliháře Bureše a připomeneš jak se v této těžké době staráš o klientky v domově pro seniory. Práce opravdových pečovatelek a sestřiček si nesmírně vážím, zvlášť když to dělají nezjištně!!

      • Jiří, jsem diplomovaná všeobecná zdravotní sestra s pomaturitním studiem -  specializace ARIT...

        V domově pro seniory pracuji  - dohoda o provedení práce - než seženou náhradu za sestřičku, která je na neschopance - rizikové těhotenství...

        Když o mně nic nevíš, tak nač ta ironie, až urážka....

        • Koloběžku, koloběžku -odmítám uvěřit.A diplomovaná, říkáš? A takové kraviny tady tolikrát vypisuješ.Plácáš tady páté přes deváté.Strefuješ se do premiera.Nemůžeš tedy očekávat, že oslníš nějakou péčí.Kterou tady donekonečna omíláš.A co jako má být?

          • Okoune, nebo rodrigo,nebo další z tvých nicku.

            Doplň si vzdělávání, diplomovaná všeobecná zdravotní sestra,to skutečně existuje.

            5 přes 9 tady plácáš ty. Na strefování se do Bureše jsou tu jiní borci, než nějaká kolobrnda.

            Ty donekonečna oslňuješ svou nulovou inteligencí.

            • Koloběžko 1.,vážně ti tahle diskuze stojí za změnu nicku? Tobě, diplomované sestře se specializací ARIT (asi ARIP), která tak nezištně pomáhá seniorkám, babišobijkyni a vůbec "lepšímu člověku"? To se musíš uchylovat k "jaanonymům'? PS Chápu tvoji zlobu 🙁,  něco zase napiš, ať tě poznám lépe. Mimochodem, začínám ztrácet iluze o "lepšolidech" 😞

              • Reakce na příspěvek:

                Okoun,rodrigo,jirkamar,jak ještě? Já jen jaanonym sorry,ale s kolobrndou nemám nic společnýho.Snad jen to, že mě Bureš taky se.re. A nejsem jediný.Doplňuji si vzdělávání,zapatrej jako já a dovíš se že ARIT = ARIP.

        • Omlouvám se tedy premiérovi za urážku (koblihář Bureš) ikdyž je mu to asi šumák. Nespatřuji však ironii v tom, že si vážím jakékoliv pomoci, zvláště pak nezjištné. Jiřka

  • Nikdy jsem nepochopil, proč se mají kytky řezat nebo trhat jen pro jakési lidské "potěšení". Když někdo pěstuje květiny na zahradě nebo v květináči, chápu to. Ale jít po krásné louce nebo záhonu a urvat kytku a nacpat ji do vázy mi přijde bezohledné. Tu kytku de fakto zabijeme. Jak by se nám líbilo, kdyby někdo řekl "ty jsi hezký člověk, uřežu tvou hlavu a pro ozdobu si ji dám doma v kuchyni na zeď." Ostatně tak to dělají i myslivci se svými pochybnými trofejemi. Není to na hlavu? 

  • V současné krizové situaci jsou květiny vyjádřením  vděčnosti vládě za její náročnou a zodpovědnou práci pro občany.

    Díky za to,že máme vládu v čele s Babišem,která jako jediná ze všech vlád na světě si zatím v boji s koronavirem vede velmi dobře.Nedovedu si představit,v této roli
    totálně neschopnou opozici v čele s ufňukaným Fialou,ožralým Kalouskem nebo

    s fetovaným Bartošem.

  • Soudruzi hlavně žádný sociální inženýství. Zarazili jste biatlon kterej by to rozvlelkl po celý republice a to je vaše zásluha. Zbytek je už nástavba. A čím větší de.il, tím víc krizovejch štábů a podštábů..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit