Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaměstnal bych tam všechny nepřispusobivé *1*
  • Plně souhlasím s obsahem příspěvku "Když nevím, tak mlčím!" A je-li to s výstavbou jihokorejské pneumatikárny v našem státě pravda, tak to podle mého občanského názoru vidím jako velmi špatnou hospodářskou i sociální politiku ČR a její vlády. A současně i pošlapání úspěchů podniků BARUM, vyrábějících pneumatiky výborné a ve světě úznávané úrovně, podobně jako pneumatiky z dalších českých gumárenských závodů. Nebo chceme být světoví poškozováním pracovních podmínek a odlivem možných výrobních zisků?
  • Hned se najde několik obyvatel, kteří budou podepisovat petici proti výstavbě.
    My Češi tady nic nechceme, ale chceme mít na výběr z pracovních míst a taky chceme zaslouženě vysoké mzdy a platy.
    • Zprávy z novin bývají často zavádějící, ať už z důvodu, že redaktor si nedal tu práci a nezjistil všechna fakta, nebo je dokonce z nějakého důvodu zamlčel. Totéž konají i politici. Takže vyjadřovat se pak takto kategoricky, na základě takových údajů, je také dost problematické. Například hejtman Hašek vystupuje jako spasitel a "zachraňuje" stavbu Amazonu v Jihomoravském kraji, nabídkou krajského pozemku u letiště. Podle "několika obyvatel" prostředkem pozemku vede vysokotlaký plynovod, nad nímž se prý takové stavby stavět nesmí. Možná pan Hašek nechá plynovod přeložit na vlastní náklady, ale zatím to vypadá, že o něm vůbec nevěděl, a to je hejtman, s tlupou poradců a úředníků, což teprve normální čtenář, který si něco přečte ke kafi, ale má nutkání se okamžitě vyjádřit. Použiju tedy Vašeho příměru: My Češi do všeho kecáme, i když o tom nic nevíme. *1*
    • Firma zaplatí české lidi, ale celý její zisk vyveze do zahraničí. Tudíž daně ze zisku skončí v sídle vedení firmy. Podle vás takové jednání pomůže ostatním Čechům?
    • Přesně řečeno *3* *1*
      • Na zóně Triangl to nehrozí. Je to bývalé obrovské vojenské letiště mimo dosah obydlí, ale kousek cca15 km od Loun,Mostu,Chomutova a Žatce - ideální místo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit