Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když lže politik, je to jakoby zalhal velebný pán. A když lže takhle blbě, může to být jen čech. Nebo moravák. Jinde v Evropě by si uřízl kšandu a na dvacet let zalezl do kanálu.
  • Nebolí tě z toho hlava když píšeš takové dlouhé statě?
  • Dobrý postřeh ! Ná západ o naších hranic je západ. Na druhé straně východ. U některých politiků i Balkán. A na hradě jak v matičce Rusi *12* .
  • Přestan už prosímtě s tím kádrováním,je téměř 25 let po revoluci.Nevím na co se budeš odvolávat za 20 let.Už to začíná být trapné.
  • Nechápu o čem se u nás pořád jedná,na západ od našich hranic politik automaticky složí funkce a odchází bez nějakého jednání gremia a co já vím čeho ještě.
  • Ses odbornik na agitku. Rekl bych, ze dedictvi tvych predku se nezapre...
  • Sci-fi? Nikoli, ĎÁBELSKÁ REALITA: Milouš Lukoilovič Becher-Hruškovice straší (chlastá a hulí) a škodí na hradě a Wenzl Putinovič Kikina Klaus-Pružinskij ho v rámci „oposmlouvy“ podporuje:
    Když se ukázalo, že komunismus je cesta do pekel a zákonitě se blíží jeho konec, založili soudruzi v r. 1984 (nejspíš podle pokynů SSSR a v režii StB a KGB) tzv. Prognostický ústav, aby si udrželi svůj vliv i po zákonité změně politického a ekonomického systému a zajistili sebe a své potomky. Viz: http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav
    Když komunismus padl, byl jeden z nejvíce proradných, bezskrupulózních, necitelných gaunerů, agent StB (a nejspíš i KGB), všehoschopný psychopat soudruh Klaus pověřen vytvořením tzv. "občanského fóra“, jež vedlo ve vznik tzv. pravicové "občanské demokratické strany“. Stejně egocentrický hospodský žvanil, opilec a bavič soudruh Zeman dostal za úkol vytvořit zdánlivě opoziční levicovou "sociálně demokratickou stranu“. Křesťansky smýšlejícího a odpouštějícího Havla soudruzi přesvědčili, že je třeba "nebýt jako oni", aby tak unikli spravedlivému trestu a mohli začít realizovat svůj ďábelský plán. A jelo se dál.
    Rychle byla zahájena tzv. "privatizace" a aby občánkové nereptali a nabyli dojmu, že i oni se na tom mohou podílet, dostalo se jim pár drobtů v podobě kuponových knížek. Soudruh Klaus hlásal, že je třeba udělat „tlustou čáru za minulostí“ (aby soudruzi nemuseli vracet to, co bylo uloupeno), „zhasínal“ a s celou zločineckou bandou „utíkal před právníky“, aby si "vyvolení" soudruzi mohli „naprivatizovat“ lukrativní majetek dřív, než se pro to vytvoří nějaká pravidla. Samozřejmě přitom nezapomněl na sebe a svou rodinu. A zjevně to probíhalo v určité koordinaci s Moskvou, která se jistě snažila neztratit ve své osvobozující se kolonii vliv, a za to se mu za dobré služby dostalo i bohaté odměny od Lukoilu. A jelo se dál.
    Když občané prokoukli a pokusili se zbavit Klause moci a ODS kmotrů a přetvořit ji na skutečně demokratickou stranu („sarajevský atentát“), dohodl se Klaus se svým komplicem z „opoziční“ ČSSD, křivákem, ožralou a hulvátem Zemanem a v tzv. „opoziční smlouvě“ si drze rozdělili moc. Viz: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts A jelo se dál.
    Pomocí intrik, vyhrožování a podvodů byl Klaus podruhé dosazen na post presidenta a díky svým kumpánům (Langr, Vesecká, Rampula, agent StB Jakl…) a zkorumpované justici se mu dařilo úspěšně zdržovat a zametat privatizační a postprivatizační lumpárny. A jelo se dál.
    Když se jeho čas nachýlil, zneužil (předtím účelově) znetvořené Ústavy, jež ho činí neodpovědným a beztrestným za své činy, a vyhlásil amnestii pro všechny privatizační, postprivatizační a ostatní zločince, jejichž stíhání se dosud nepodařilo zastavit. Za tím účelem použil svého poskoka Nečase v roli užitečného id*ota. Nečasovi přitom zjevně dělal užitečného id*ota ministr spravedlnosti Blažek, který byl účelově dosazen po rychlém výhazovu ministra Pospíšila, který by zjevně těm lumpárnám bránil. A jelo se dál.
    Před svým nutným odchodem z postu prezidenta se Klaus snažil prosadit na hrad svého komplice Zemana a doufá, že s jeho pomocí se mu podaří dokonat, co si předsevzal: Nečas jako viník za zákeřné podepsání amnestie za zády vlády a užitečný id*ot splnivší svůj účel byl odstaven (za „dobré služby“ se mu dostane patřičné odměny v podobě teplého místa), Klaus se vedere do čela ODS, aby „napravil“ její reputaci poškozenou mimo jiné amnestií, kterou přece podepsal Nečas, který je odpovědný, zatímco Klaus přece „nevěděl“ a byl veden „humanistickým“ cítěním. Klaus „obnoví“ jeho předchůdci poškozenou reputaci ODS a nechá padnout vládu. Zeman pověří sestavení nové vlády Klause jakožto předsedu „obnovené“ ODS. A bude to scénář ne nepodobný jako v Rusku s Putinem a Medvěděvem. Spiklenečtí gauneři Klaus a Zeman: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    A jak Klaus v souvislosti s amnestií prohlásil: „POJEDE SE DÁL!“
  • Kdo je ing. Václav Klaus, CSc.?
    http://profesor-klaus.osoba.cz/?action=voteinquiry&inquiryid=5281272&answerid=615851

    a ještě
    Tajemství Václava Klause
    http://ers.blog.cz/1103/tajemstvi-vaclava-klause
  • Nevim,jestli jej nekdo vydiral,nebo tak jednal ze sveho slovenskeho velezradneho presvedceni.

    Milous takto samosebou jedna. *12* *12*
  • Zemanova "parta"!
    Zeman-komouš--Šlouf-komouš--Grégr-komouš---Čuba-komouš--Škromach-komouš-
    Rychetský-komouš--Dryml-komouš--Rusnok-kandidát KSČ--a takto by se dalo pokračovat
    do nekonečna!
  • Pružinskij byl údajně přímo vydírán KGB, takže musel tancovat jak v Kremlu brnkali na balalajku. Proto se snažíl vyrvat naši zem z EU a předhodit ji ruskému rádoby carovi. Proto také světoznámé Karlovy Vary mohli zabrat mongolsko tatarští nájezdníci.
  • Udělala se chyba, když se hlásalo "nejsme jako oni". Všichni Stbáci, konfidenti a komunisti měli být nadosmrti zbaveni možnosti vykonávat jakoukoli funkci ve veřejné správě. To by však nepresidentoval ani Pružinskij ani Becherovič. *1*
  • StB primo spadala pod KGB.
    Takze ta jmena existuji.Horsi je ovsem to,ze tyto ''lidi'' muze nastupce KGB-FKS vyuzivat pro svoji cinnost na nasem uzemi.
  • To se povedlo! Zloděj křičí chyťte zloděje. *1*

    Seznam konfidentů StB:
    Protokol registrace svazků agenturního a kontrarozvědného rozpracování:
    Zaveden dne 22. 11.1983. Registrující útvar: Statisticko evidenční odbor FMV.
    Registrační číslo: 27296. Krycí jméno: MAN
    Příjmení (název): Zeman Jméno: Miloš Datum narození: 28. 09. 1944.
    http://www.abscr.cz/cs/vyhledavani-archivni-pomucky
  • *1* *1* *1*
    DOBRY!
  • Hašek lhal v přímém televizním přenosu před milióny lidí a to opakovaně. Takže mezi slušnými lidmi by nebylo co řešit, ti by řekli: lháře mezi sebou nechceme. Otázka je, zda v politických stranách jsou ještě nějací slušní lidé. A otázka je, zda si Hašek, který je v politice od svých studentských let, ještě vůbec uvědomuje, že lhát se nemá nebo zda to za ta léta již považuje za naprosto běžnou součást české politické kultury.
  • Daleko zajímavější zpráva dnes proběhla tiskem. Zeman chce po budoucích členech
    vlády lustrační osvědčení. Na koho je vedený tento úder? Správně. Na Babiše.
    Další Zemanova pomsta vládě která nebude pod jeho kontrolou. Zeman se po propadu
    své SPOZ a odchodu Rusnokova spolku kamarádů prostě nechce vzdát moci v PS:
    Nikomu za 24 let nevadila hromada vládních členů která neměla bezpečnostní prověrku
    a přesto seděla ve vejborech které pracují s utajovanýma skutečnostma.
    Nehledě na to že hned po listopadovém divadélku došlo ke skartaci dokumentů se
    jménama hlavních spolupracovníků StB:
  • Marta Semelová.
  • Nevite nekdo,jak se jmenuje ta soudruha Nagyova c.2 ???
    *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit