Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už si je měl podat někdo dávno a nejen hlavouny u polcie ale i jinde. Odměny má dostat ten, kdo pracuje nadstandardně. Bohužel hlavouni to většinou nejsou, ti u koryt naopak zleniví.
  • Když si John zjistí politickou příslušnost velitelů policie tak zjistí, že je to samý socialista. A jak strana, tak její věrní souputnici se chovají podle toho "čím hůř, tím lépe". Hned bude vědět důvod toho, proč všichni policisté a hasiči dostali méně, než měli. Policie by měla být naprosto apolitická.
  • Ale třeba také u Vězeňské služby. Např. civilním zaměstatncům vzali až ke 20% mzdy. A to třeba těm, kteří se denně celou pracovní dobu pohybují mezi odsouzenými. Dělám zde vychovatele - mám VŠ - mgr. Jsem denně konfrontován těmi, co převážnou většinu svého života kradli, loupili, páchali násilí na druhých, starám se i o vrahy... Stres jako blázen, starosti si tahám stále domů, pořád přemýšlím o práci. Od ledna mě vzali téměř 20% mzdy. Měl by jsem pracovat s 20 odsouzenými - na oddělení jich mám 65. Zvláště na ranních směnách se prakticky nezastavím. Oběd stíhám během deseti minut, na WC chodím už jen doma. Moje mzda po škrtech jen stěží dosahuje průměrné mzdy v zemi. Vážně uvažuji, že tuto práci opustím a půjdu někam jinam. Tahle společnost to s humanizací těžce přehnala. Jídla mají odsouzení mnohem více než třeba v nemocnicích, vězni si celé dny hrají kulečník, pinec, nohejbal, šachy....čumí celé dna na TV, pouští si filmy. Nebo se válí na postelích. Práci má tak zhruba třetina z nic. Dokáží jen šmelit, fetovat a krást.
  • Nikdy jsem nebyl u komoušů ale jak oni to dělali že jsme neměli dluh a neměli se tak špatně.
  • Neměl by taky zedník brát v penzi výslužné jako policajt když mu hrozí celý život že spadne z lešení-
  • Všem stejné důchody,zrušit všechny renty,bude pořádek.Přestane se pořád nadávat a ušetří se spousta peněz.,žaludek má stejný obyč.člověk i policista nebo doktor,Kdo žije v nadbytku okrádá bohužel ostatní.A život na zeměkouli už brzo skončí nenažraností lidí.
  • 2O let jsme si užívali slasti kapitalismu a navzájem si lžeme jak je všechno v pořádku.Viz sdělovací prostředky.To že se nadává komunistům to je účelová věc.,aby bylo na koho si stěžovat a aby jsme nepřišly o koryta.
  • Ta ODSácká mafie je tak rozrostlá, že to až bolí. Johnovi házejí klacky pod nohy a nejen jemu ale všem véčkařům. I ta petice za jeho odstoupení není výmysl samotných hasičů nebo policistů, ale viděla bych za tím bývalé vedení. Dost se jim to musí zajídat, když neví na koho se obrátit o prachy, aby zase nedopadli jako v případu Drobil. Všechno je jinak než si malovali po volbách a Véčkaři jim řádně zatápějí, už neví jak by se jich zbavili. Jen tak dál Véčka, zatápějte jim starjem strukturám.
    • Musím se přidat k Mirovi.Vždyť i děcku musí dojít,že VV je marketingový trik na prostoduché občany a šlo jim jen o informace z vnitra pro svoji budoucnost a John posloužil jako bílý kůň. A to vám nestačí,jak neplní volební program a teď i navíc i omezují pseudorefernda svých oveček,atd.atd..
    • pane kolego, Vy musíte být duše prostá , jednoduchá a důvěřivá, jinak by jste nemohl napsat takový blábol, VV jinak též Bártova partaj řeší jedinej problém, jak se co nejdéle udržet do koryta, a v případě Bártovy firmy ABL co nejdéle cucat státní rozpočet, než se stejně jako Zelené, US, lidovce a jiné pidistrany smetou volby do propadliště dějin. John je jenom trapný komik a tajtrdlík, který ničemu nerozumí, nic nedokáže , kromě toho, že rozesere polici a hasiče akorát tak umí hloupě žvanit a veřejnosti předvádět svoji důležitost a nepostradatelnost tím, že jezdí v služební limuzině s majáčkem, to je vše na co stačí. Jako novinář nestál za mnoho a jako ministr je pode vší úroveň.
  • Neboj se Johny,že si s tebou nevytřou konečník.
  • po věčné masáži nemá John čas na svou práci protože darebná soc.démo odborová mafie dělá vše aby se na krvežíznivé lumpíky nedostalo a jak vidět ani moudří policisté nevědí kdo je vlastně okrádá. Hasiči vystíkejte své vlastní nenažrance protože ministr je daleko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit