Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Topič Čertík, jsem živnostník, který okusil i státní službu i normální zaměstnání.
    Souhlasím s tím, že stát živnostníky dře z kůže, ale to co píšete je značně zkreslené a kdo má trochu ekonomické povědomí Vám snadno vysvětlí v čem je Vaše tvrzení absolutně mimo mísu.
    Co se týče pan Johna a ředitelství hasičů, se neodvážím soudit jelikož nikdo z nich zatím neřek jedinou věcnou informaci co kde je špatně a zatím se jen dohadují jako malí kluci. Johna nemusím, ale z vlastní zkušenosti vím, že zdalek ne všichni na ředitelství i níže jsou andílci. Osobně myslím, že pravda bude někde mezi, ale to my řadový plebs přece nesmíme vědět.
    • To mě zajímá, v čem je tvrzení mimo mísu. Jsou to jasná čísla propočítané na jasný příjem. Klidně si nechte výpočet propočítat daňovým poradcem. Vrcholem je, že navíc,přesto že onen živnostník řádně platí soc.+ zdrav.pojištění tak když onemocní, tak nemá 3 týdny nárok na nemocenskou. Není to trochu nefér? Čísla byla propočítávána z příjmu 24 000,- Kč měsíčně. Odvody pak z uvedeného příjmu x 12 měsíců.
  • Vypadá to, že kradou skoro všichni a ještě jsou uražení.
  • Vedení hasičů se nemá co urážet.Mají Johnovi urazit hlavu.
  • Pane Topič Čertík, máte zřejmě pravdu, živnostník nejsem, bylo by dobré blíže identifikovat novodobé soudruhy!?
    • Za soudruhy považuji nyní ty, kteří si myslí že je vše zadarmo a že pečení holubi sami lítají do huby. Dále za ně považuji nadbytečné státní zaměstnance, kteří místo produktivní práce vytváří nesmyslné překážky komukoliv, jen aby si zdůvodnili existenci svého pracovního zařazení a netuší, že na jejich mzdy,sociální a zdr. pojštění musí nejdříve vydělat někdo jiný, popřípadě si na ně stát musí půjčit
      a tím pádem zadlužit více státní pokladnu. Pokud neproběhnou reformy rychle, bude dluh nesplatitelný , ikdyž je téměř nesplatitelný již nyní. Budou se pravděpodobně splácet jen úroky z půjček a na splacení jistiny nezbudou prostředky, pokud se neznehodnotí měna a tím pádem i dluh, vše za předpokladu hyperinflace.
  • Tak nech je odvolá mají nepřiměřené platy a ještě budou pindat jako redaktorka MF o sociálním které dle ní platí žinostníci menší než zaměstnanec. Nejhorší je na tom to, že si to myslí i některé gumy na ministerstvu. Věci se mají následovně:Nejvíce šikanováni jsou živnostníci. Tvrzení darebáků - odborářských papalášů a zkorumpovaných novinářských jelit viz.MF. O tom že OSVČ platí nižší soc.+zdr. pojištění jsou lživá!!!! Přestaňte lhát.Příklad soc. a zdr.: měsíční příjem 24 tis. Kč - odvod zaměstnance za rok z tohoto platu /288000/ na pojistném je celkem 31680,- Kč. Živnostník ze stejného platu zaplatí 61 428,- Kč.Dále živnostník zaplatí ještě za to že vytváří pracovní místo za zaměstnance dalších97 920,- Kč/je to sankce za to že vytvoří pracovní místo/. Paradoxem je že tato částka je považována za platbu zaměstnance/ je totiž připisována k jeho Rč/. Je to výsměch všem živnostníkům, když blbečci tvrdí, že živnostníci platí méně. Jedinný kdo má důvod v tomto úplatkářském státě stávkovat jsou živnostníci. Nemíním dále živit prolhané vyžírky a s živnostmi končím. Soudruzi vyližte mě .....
    reagovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit