Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše je na lidech/národu
    kolik jich bylo se Zavadilem ???? směšných nekolik
    to co ,bylo 11/1989..............jse, težko uskuteční
    bohužel zde a všude psát je o ničem
  • Když to ví dlouho,tak proč nepodá trestní oznámení.Jako politik to má v povinnostech?
    Už aby konečně někdo udělal pořádek.Rozhodně ale ti vládní lumpové to neudělají. *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *2* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Nikoliv jenom jako politik ale jako každý občan má ze zákonu POVINOST podat trestnÍ oznámení,domnívá li se že je porušen zákon! *16*
    • Občane. Podávat nějaké trestní oznámení na gaunery nahoře je jako nosit vodu do moře. Právě tito zavedli módu podávat pro každou blbost trestní oznámení na policii. Co s tím mají chudáci policajti dělat když jde vždy o politiku. Naštěstí už nemáme StB, ti si hned věděli rady.
      • Ale máme,protože tyto loutky tahá za provázek v zákulisí.Vyzval jsem několikrát ať se již ukončí agonie bílých koní,kteří si říkají politici.Já kdybych takto poslancoval před r.1989 tak bych měl mraky problémů a to jsem to dělal zadarmo a ve svém volném čase.Konečně se přestaňme stydět,že jsme naletěli chátře a sametovému podvodu,protože to včerejší divadelko a hroší kůže předsedy vlády,Peake je hrozná doufám,že pokud se tato vláda nesesadí sama tak jí za dva roky vyženeme.Velmi dobře si pamatuji komu se ten bordel líbí Laundát,Chaloupka a další sedmihláři.Co dělá Lidem veparlamentu,kdo to volil není to náhodou trestné?Příspěvky např.Gospiče měli logiku.
  • U nás to chce na tu trojkoaliční vládní a poslaneckou sebranku pořádnou organisaci a hodně výbušnin. *12* *16* *12* *12* *12* *16* *16* *16*
  • Smutná loutka ten pan John, takhle hloupě se angažovat při již tentokrát otevřeném nástupu fízlfašistických sil, po snadném dobytí okresů a krajů přichází konečně na řadu Parlament, resp. jeho důležitější část Poslanecká sněmovna, jedno přes které figuríny je útok veden ...přitom zkraje se ten agent jevil docela nadějně?! *12*
  • janek je jasny pripad! vi o vsem a nechce to nikomu rict!----- PROC? bo vi jak to tu chodi v te nasi prvobytnepospolnedebilnirepublice. ale neberte to na těžkou váhu!! to vůbec! trebas se pletu---trebas jsou to jen telátka sečtělá.
  • Mě to spíše přijde, jako taková oslava policie, že si jako na oko dělá to co má. K čemu mi to je? Dokud nezavřou hranice a nepochytají to svinstvo ve špičkách tohohle blbstánu, dokud nebudou konat mimo represí to co mají na úrovni chodníkářů/šlapek a nebudou se starat o bezpečnost dole, viz pohřeb kočky, janoušek a spol, tak si zjískají potlesk jen u debgenerované gumy pardon blbého švejka, který se zase nechá oblbnout, jak se pátrá.
    Zeptejte se na činnost policie na šluknově? Tady se kradou miliardy a oni si honí triko na pětníkovém rathovi. Pitra pustí. Cože že to nejde odvézt do lesa a tam ho popravit na útěku? Když to neodsoudí soud. Proč musíme trpět feťáky a cikány, na které jsou ti "skvělí policisté krátcí a naopak pomáhající exekutorům v jejich zlodějinách u lidí, kteří mají bohužel stejné jméno? U normálních lidí to jde, proč ne u nich. A dále co berdychův gang za přímé účasti policie se tyto popravy dělali. Komu by chyběl janoušek a pitr? Mě ne. Co ten hydepark, jak se tam jeden z nich po sundání věnce za p í č u parkanovou, další tupoučkou oběť místo kalousků a spol sro byl v prsa, že policie půjde s lidmi a obhajoval akci upír. Co to sakra je. co si tu hrajou? Co je za nimi vidět mimo tlachání. Co cizojazyčné mafie? Asi platí lépe než rath. Je to zase jen podvod na lidi nic víc nic míň. A vy to žerete i s navijákem.
  • Takže ví o tom dlouho a nedělá nic, tak k čemu tam potom je?
  • Od r.1990 systematicky rozebírá stát pro pár vyvolených.Systematicky se ruší či zastrašují
    příslušné složky policie.Státní zástupci co se týče výše platů se mění,aby otráveně odcházeli
    a nevyšetřili.Rok po roce se kauzy zametají a občanům se vysmívají.
    Nelze se pak divit na dnešní stav.Je otázkou,jak dlouho ještě a zda-li vůbec je chuť k
    nápravě. Je to boj těch co zázračně zbohatli s těmi co to chtějí vyšetřit.Těch co miliardy vlastní a zaplatí si cokoliv a kohokoliv.
    Zmanipulovaná media náramně ovlivňují veřejné mínění.
    Tak zvaně vyvolení rozhodují.
    • Jediná cesta je volit komunisty.
    • Rozebira stat?!
      Hosi uz si to ujsanete... po komunistech tady nezbylo nic... to byla skutecne spalena zeme.
      :-(
      Bezte se podivat do kteryhokoli obchodaku... postavte se nekdy k silnici... podivejte se, jak bydli mlade rodiny - a stezuji si u toho!
      Jasne... krade se - a je treba straky pochytat a potrestat.
      Jen smankote nedelejte z "komancu" svetce... uz jen proto, ze skutecna prvotni pricina toho zalostneho stavu dneska je v tom, ze za komance byla znicena moralka... a chybejici moralka vede k tomu mkarastu dneska.
      *13*
  • Řekl bych, že 80% voličů VV bylo levicově smýšlejících, případně středových a oni se dali doprava. To jim hlavně zlomilo vaz. Pravicově a podlézavě se jeví jen skupina kolem pí..Ta je pohřbena dokonale a musí přejít samozřejmě k modré tlupě, kam patří.Jinak je jasné, že zloději se vždycky snažili a budou snažit zdiskreditovat policii. Příklad zrušení finanční policie je toho jasným důkazem.Ale lidé musí rýt rypákem v zemi, aby se něco dělo.Bohužel, protože peníze a majetek mizí a už nikdy nebude dohledán a vrácen.O tom církevním velkém tunelu ani není třeba dál se rozepisovat. Soudným lidem musí být jasno.
  • Dělá mrtvého brouka. Jak kdyby jsme neměli ministra vnitra. Je to jeich kumpán. A co Schwancenberg - ten ve sněmovně spí - je to ostuda, a Nečas - ten je zbabělec - bojí se kmotrů. Máme to ale vládu zmetk...PS je jedno velké jeviště, kde se hraje tragikomedie. Trago pro obyčejné lidi a komedie pro svět. OSTUDA TÉTO ZEMĚ.
    • Svět z nás má legraci po takové šaškárně musím vysvětlovat příbuzným co se tady děje v tom pupku říkající si střední Evropa. a přirovnávají nás k Rumunsku a Balkánu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit