Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatočit s ním rázně, tak nějak "po bolševicku". *2* *2* *2* *2* *2*
  • *12* ksichte,zasloužil by jsi vše co jsi dělal s ostatníma,ať tvá zádel pozná africkej středvěk
  • Nevinný a křišťálově čistý...
  • Naložte ho do letadla a pošlite ho zpět do Prahy,tuto zrudu mafianskou. Tady ČS. zhubne,ten mafian vyžhraný. *6* *6* *6* *5* *5* *5*
  • Nevinný? S tímhle ksichtem? *1*
  • Kristus pán byl taky nevinej a stejně ho ukřižovali.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, jsme toho názoru, že kolega tunelář, odkláněč, lihový kamarád těšínského starosty Jindřicha Sznapky a podnikavec v tiskárenství se možná přepočítal s tím azylem v JAR. Kdyby "namastil" české justiční mafii desetinu toho, co už musel dát v JAR za advokáty, tak by už byl v Česku dávno zproštěn viny a dopadl by stejně jako ten chudý příbuzný Tomáš Pitr (Setuza...). Česko je rejdištěm mafiánů. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se kurňa zdá, že ti geniálně kreativní privatizátoři jako Václav Kočka, Roman Houska, Alexandr Novák, Tomáš Hrdlička, Patrik Oulický, Roman Janoušek, Ivo Rittig, František Mrázek + Martin Hejl + Miroslav Provod + Boris Štefl + Milan Jungr (spolu s K. Gottem založili Nadaci Karla Gotta Interpo), Regina Rázlová (Skloexport), Štěpán Popovič (Sklo Union Teplice Glaverbel), Petr Kelner (PPF), Viktor Kožený + Boris Vostrý (Harvardské fondy), Andrej Babiš (Agrofert Holding), Karel Komárek senior a junior (MND, SPP Bohemia , SPP Bratislava , Europgas , Gazprom), Daniel Gladiš a Karel Bast (hedgefond Vltava - broker Atlantik), Petr Otava a Viktor Koláček (OKD - Karbon Invest), Zdeňka Bakala (Patria Finance), Antonín Koláček, Oldřich Klimecký, Jiří Diviš, Marek Čmejla, Petr Kraus (Mostecká Uhelná - Appian Group - Appian Fond), Marek Dospiva (Penta Investments - Fortuna), Rezeš, Smerek, Drábik, Grúber (VSŽ), Pavel Tykač (Czech Coal), Radovan Krejčíř (Corado), Martin Roman (tichý společník Apian Group u privatizace Škody Plzeň), Mandík, Šařec a Zeman (odsouzení tuneláři za 75 mil z První městské banky), Tomáš Chrenek (Moravia Steel) jsou přesvědčivou ukázkou toho, že v Česku má řemeslo zlaté dno. Kurv@, ale kde je to dvou nebo tříleté učiliště, kaj bych se mohl takovému řemeslu vyučiť mi doma mama neřekla. A ja chodil 5 roku při šichtach na večerní báňskou průmyslovku a včil mám pajšel zaprášený a mluvím hůř jak chrchloň, co si vzal veš z Krnova". A měl synek štajgrovský jako vždy absolutní recht...!
  • No jisťéééé .a víte proč?protože mu to myslí politicky *1* *1* *1* *1*
  • Škabáci v Tiscali si nevidí na špičku nosu.Není se co divit že toto je okrajová "tiskovina".Samkovou nazvou celebritou,tady šmejda vynesou do nebes a co chvíli vychvalují hradního šaška Klause.Mastí to tady bez rozmyslu.Páni redaktoři evidentně ještě minulý měsíc řezali došky ze dřeva a jiní prodávali hamburgery v hladovém okně.A mávnutím proutku se stali váženými redaktory.
  • Tak to už jsme se pohnuli dál Krejčíř už není "podnikatel" ale po pravdě mafián To novinářská čeládka překrucuje info. jako s tou Ukrajinou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit