Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AŤ TEN SYN AMAZONIE SE TAM ODSTĚHUJE.VYUŽÍVAT CIVILIZACE ANO,ALE PAK TADY ŽGRINDÁ O VŠEM MOŽNÉM.Nejradši mám oteplovače,zvlášť letos,kdy 6.června je 12° C v poledne.Jsou to poznamenanmí lidé.
    • Těch dnešních 12 stupňů je důkazem globálního oteplování. Kvůli roztávání ledovců v Arktidě se obrací Golfský proud a ze severu příchází studený vzduch. Bude hůř. V Evropě málo slunečního svitu, v Americe málo vody. Je to přesně, jak to předpověděl Al Gore.
    • Co to je za pošuka, když nám dává za příklad lidi, kteří ti nedopracovali ani k lopatě. Každý žvaní o ekologii a pak si jde koupit brambory dovezené z Argentiny.
      • Ty jsi taky krásně trefenej ty lopato.
    • Globální oteplování znamená roztátí ledovců,takže se vlastně u nás ochladí.A jestli si někdo postaví bydlení u řeky ,je pravděpodobné ,že ho to občas vyplaví. Proto je v záplavovém území kam dosáhna stoletá voda stavební uzávěra. Jenže pak se postaví nějaké silnice,hráze,nebo jiné překážky či zapomene se vyčistit koryto a najednou je vše jinak .Dvacetiletá voda přijde každých 5 let a lidi kteří byli dříve v bezpečí jsou vyplaveni.
      Ten pán nám chtěl jenom sdělit,že nevzdělaní indiáni vědí to,co při svém vzdělání a vědomostech neví,nebo nechce znát naše společnost. Takže postavíme více zátarasů a více domků v povodňových oblastech a ono to příště vyplaví zase jiného chudáka,který se nemůže bránit.Ta voda někam odtéci musí. A vo tom to asi je. Je to na dlouhé povídání
  • To neni prirodou, ale lidskou cinnosti. Prselo vzdy, i vic a zaplavy z toho nebyly, protoze... Zbytek uz je stokrat psanej.
  • Mě zajímá proč tady není stané právo a za rabování při živelných pohromách okamžitý nejvyšší trest.
    • Nevíš ,protože rabují cikáni a ti jsou zatím zákonem chráněni.Budu volit extr.pravici a ta s nimi ,těmi příživníky udělá pořádek.Cikáni jen berou,berou ,berou a akorát dávají hordu dalších nepřízpusobivých, malých cikáňat
  • http://www.rozhlas.cz/zpravy/domaciekonomika/_zprava/1221363 ... dál kliknout na audio...
  • Příroda se nebrání, tý je to totiž naprosto ukradený.Vyhynuli trilobiti, vyhynuli dinosauři . . .co čeká nás? dřív nebo později . . .Příroda není živej tvor kterej by přemýšlel co s těma blechama v kožichu.Je to prostě jen naše životní prostředí.A když si ho zlikvidujem, čeká nás pomalu ale jistě osud trilobitů/dinosaurů/mamutů . . . jen to možná bude trochu rychlejší, nebo pomalejší.
  • A bude hůř. Lidský druh je přemnožený a příroda se brání. Je např. známo, když se určité lokalitě přemnoží potkani, tak nějakým přírodním mechanismem začne klesat jejich plodnost a stoupá jejich agresivita k sobě navzájem.
    • ale hobelec zeme neni v zadnem pripade prelidnena mista je na ni habadej a i dokonce i vsechny lidi uzivi a to uz ted jenomze na jedne strane se plitva a druha hladovi a neni to proto ze nic nedela hladovi protoze velke korporace ktere vlastni velmi maly pocet lidi drancuji vsude na svete prirodni bohatstvi a jen oni z toho maji prozpech ti co v te zemi ziji NIC co myslite ktery svetadil je nejbohatsi na nerostne suroviny? no jasne nejchudsi Afrika ael velmi mala cast lidi na ni vydelava obrovske penize ti co tam ziji z toho nemaji nic...
      • Nejde o to, že by Země lidi neuživila a že by se sem nevešli. Ale po miliony let se na zemi, v podzemí i v atmosféře vytvářela a udržovala jistá rovnováha. A teď do toho zasáhl přemnožený lidský druh. Plundruje rostlinstvo, kácí lesy, zejména deštné pralesy, mění krajinu, reguluje vodní toky, vybetonovává a asfaltuje krajinu, dobývá ze země uhlí, těžké kovy jedovaté pro živé organismy a rozptyluje je po povrchu země i v ovzduší, totéž dělá s nebezpečnými radioaktivními látkami, produkuje odpady, vytváří přírodě cizí a velmi stabilní syntetické plasty a zamořuje jimi přírodu, produkuje oxid uhličitý, který brání ochlazování vede ke globálnímu oteplování... A to všechno nesmírně narušuje rovnováhu v přírodě. a příroda se proti brání, což povede k vyhynutí velkého počtu lidí a zredukování lidské populace na přijatelný počet, který nebude přírodní rovnováhu narušovat. To jsou přírodní zákony, které nemůžeme měnit, jenom je respektovat.
        • Nikde nečtu ,že by jsi šel příkladem k vyhynutí.To jsou kecy o ničem.Kapitalismus USA a jeho imperialistické choutky jsou hlavní příčinou toho,že to tady tak vypadá.Jeden kolega mi vyprávěl .Žije u řeky a ta se jednou za 2-3 roky čistila od naházených věcí od nepřizpůsobivých občanů opálených i bílých.Již 24 let tzv.demokracie se to nekoná.Pamatuji se,že na Vltavě a jinde pracovaly sací bagry .Já jsem se zúčastnil na čištění Botiče a byla to rarita od kol,kamen,sporáků až po pneumatiky a další krámy.A ani se nedivím,že nikdo toto zadarmo dělat nechce.Pro to co nám tady 24 let vládne?
  • Něco na tom bude. Ukazuje se jednoznačně, že teorie nekonečného růstu je hovadina.
  • Za všechno může nenasytný euroatlantický kapitalismus v čele s USA !!
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!
  • Poručíme větru, dešti!
  • Víme, že diskrétní elita (2% populace) vlastní 80% světového majetku, jedna rodina vlastní víc než několik států dohromady. Ze zbývajících 20% urve větší část pomocná elita manažerů (za manažery jsou v daném případě počítáni i chudí členové vlád a podobně). Vidíme, jak lidi práce, hlavně manuály, berou u držky čím dál víc a on nám řekne JSME HAMOUNI.To je ale borec. Že by patřil mezi onu pomocnou elitu a snažil se nám vsugerovat, že si žijeme nad poměry a měli bychom se uskromnit, aby nekoneční absolutní nenažranci elit mohli kořistit ještě víc?
    • Tak tak!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit