Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestlipak ti zelení ekoteristé vědí kolik tun oxidu se vypustí a kolik hektarů lesa se zničí na letáky a reklamu co se každý den cpe do schránek a kterou nikdo nechce. Kterýžto papír není ani na utření podělanýho zadku a nedá se s ním ani zatopit v kamnech !!!! Kolik miliard financi je takto prom, rdáno--a jaký je to ekologický přínos ??!!! Na jedné straně nám budou udavači ,exekutoři,vymahači strkat čenichy až do WC míse jestli má ho, vno ten správný rozměr a čím se topí v zimě a na druhé straně ti samí co nám mlátí ekologií o hlavu produkují miliony tun škodlivin výrobou letáků k ničemu,kácením lesů,pěstováním plodin ke spálení v kotlích .....!!!!
  • Dokud tatík bude ministrem "zelených gum", bude synek u zelených "brontosaurů"
  • Zajímalo by mne kolik zelených už vysadilo stromů v lese. Raději se přivážou k nějaké suché haluzi kterou chtějí uchránit před kůrovcem. Strano zelených udělej si byznys ve výsadbě stromů, starej se o ně a až ti vyrostou, tak prodávej dřevinu kterou zpeněžíš. Potom vysaď další a tak pořád kolem do kola a nebudeš muset prosit o dotace aby jsi se uživil. Stropnický nástroj politiky nech politikům a raději začni makat rukama a ne plácat ústy, to dovede každá bába s horní dolní.
  • Tenhle zelenej zmrd, by potřeboval tak pořádnou přes rypák....
    • Jeníku máš pravdu. Strana zelených, Bursík, Liška a teď Stropnický. Tento stát připravily o desítky miliard. Ptám se kdy to zaplatíte pěkně ze svého vy tři loupežníci. Desítky miliard by se daly použít například pro nové kotle pro všechny domácnosti v celé Č.R. Takových příkladů by mohlo být daleko víc.
  • Stropnický je hormonální hybrid *1*
    • jaké celé to jejich ANO *1* *1*
  • Matěji, Matěji, takhle ne. Nauč se péct koblihy a dělat zmrzlinu.
    • ty neumíš nic
  • Prosím info - co to je ten stropnický a kdo to je ti zelený???
  • V čem bude zelený business lepší než tento Sobotkův bordel?Úplně stejný.Chlapče,jsi velmi přemoudřelý ale to je na voličích jak rozdají karty.Zatím strana zelených nadělala jen nepřehledné zmatky,vaše zelené mozečky nemají kádry,jste jen ublábolení troubové,kteří nemají ani zdání o ochraně přírody ruku v ruce s kompromisy.Jděte do háje nebo do historie,co jste rozumného dokázali mimo demagogického žvanění?Nic.
  • Ml. Stropnický vede Zelené na politickou periférii.
  • Martinku největší bysnys sů auta výroba aut je bysnys a zarověn velmi škodlivé technoligie od auto skla,hlíníky,plasty ,gumy ,ojeté motory a co stakovým odpadem co všechno jde po slisování do pecních kvádrů do ovzduší.Největší bysny su auta ,auta ojetá taktéž když narazíte na hlupeho nebo hlupu co veri prodejci a auto chce kvůli barve nebo fiat značce že má ráda Itali tak dá i padesát tisíc za ojetinu Punta a dalších dvacet pět do oprav že má ráda automechanika.Nebo duchodceto na součástky i o padesát tisíc více když se mu do neho dobře nastupuje a neví hodnotu ojetin tak zaplatí co si řekne a neví že jeto auto na odpis .
    Auta sou bysny i elektro aouta ještě větší války o zdroje medi zinku nic nového neakumuleje e enrgiji to nevynelazl akedemie Věd s panem Jiřím ,žeby plasty akumulovali energie adělali znich baterie do elektromobilů.jeto bysnys ale neekologický ničící planetu ,větší bysny s je len letecký průmysl stíhaček kde Topol nemal dostat provizi al elen Dalík .
    Tak sa maj a Vávra pil Meltu eko z svého laku z močůvkou hnojeného ,žádná Randaup Napoleona a jeho tažení ,tak at to TVaja sestra pekne zahraje v Olomouci
    • Vávra pil Meltu z svého jačmeńa eko Lánku hnojeného v zimne močůvků kde nebol sneh na Hanéj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit