Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sněmovní křiváci. Spojí se v podstatě s kýmkoliv kdo jim ve sněmovně aktuálně padne do oka. Je dobře že vznikla iniciativa "Kopni si do svého Piráta". Tady tato smečka je takovým obyčejným sněmovním balastem. Jo to se to po volbách vykřikovalo a slibovalo se. A oni jsou to takoví hrdinové s.r.o. Do prvního pořádného průšvihu. Začali tím, že skupině ELAN sebrali do voleb jejich písničku. A jakože se nic nestalo. Jo darebáci stalo. A toto je začátek. Vašeho definitivního konce.
  • ...tady je zase rudo, to bych blil... nicméně k věci: nevede se zde řeč o protiprávnosti komunistického režimu či legitimitě existence KSČM - článek pojednává o tom, jak si jeden nevzdělaný bambula zvolený do politické funkce neumí dát pozor na ústa a dává jasně najevo, že komouše sice "kritizuje a odsuzuje", ale zato o nich nic neví - jinak by věděl, co je zač normalizační křivák Sýs. A za druhé, že jsou mu sice "drahé ideály svobody a demokracie", ale lidé, kteří pro tyto ideje skutečně riskovali životy - a v mnoha případech o ně i přišli -, totiž například čeští letci v RAF, jsou mu putna a také o nich nic neví. Takového člověka já v politice nechci a je mi úplně jedno, za kterou stranu se cpe ke korytu. Tenhle Pirát u mne skončil. *16*
  • Pokud budu hodnotit dosavadní práci Pirátů ve Sněmovně,tak asi nejúspěšnější bylo jejich
    rozhodnutí,nepříjmout Jana Rumla za jejich kandidáta do Senátu.Určitě za toto rozhodnutí
    získaly politické body.Naopak za jakoukoli podporu TOP09 ve Sněmovně,výrazně ztráceji.
  • Domnívám se, že Piráti zklamali očekávání, které do nich jejich voliči vkládali. Mladí, i když vzdělaní, bez politických zkušenosti, navíc všichni s velkou hubou pořád samou kritikou, nic moc přínosného. Zda to nebude tím, že po vstupu do Parlamentu jim přibyl pocit moci, důležitosti, což mládenci nezvládají. Kdyby v nich bylo více klidu, rozvahy, méně emoci a více sebereflexe, mohlo by z nich vyrůst několik slušných politiků. Dnes jsou to zatím užvanění kecalové, kteří, ač chtějí, neví jak ani co. Pouze aktivita. Do větru.
    • přéééésně, všichni zklamali, jen Babiš po vzoru Miloše Zemana přinesl do čechie nová témata a tím se raketově zvedla ůroveň všech lidí i nás


      vivat Putin





      YEAH !!!
      • znovu se potvrdilo že jsi nukleární blb. Ale extra vyvedený.Výběrový kousek.
  • Hluk několika zfanatizovaných alkoholiků se prohnal Prahou,aniž by vyvolal podporu kolemjdoucích.Všem kolem bylo jasné,že jde o komsomolce TOP09,kteří už mají odzvoněno na politické scéně,ale před svým zánikem se chtěji rozloučit s Pražany.
  • Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    (Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU)
    • Opět jsi nepřekročil svůj ubohý stín známý jako kopírovač výblitků a zákonů havloidů a kavárenských povalečů. Co taky jiného čekat od zakomplexovaného hňupa, který tady stále dokola blije ty své zkopírované nesmysly.
      • Hlasatelé komunismu jsou zločinci. Vyplývá to nejen z logiky věci, ale máme na to i zákon.
        • Tvoje menšina si na to udělala zákon, moje většina ti na ten nesmysl z vysoka se*re.
          • Správně, přece není důvod respektovat zákony *14* *14* *14*
            • Přesně!
              Jak pravil jeden proslulý již zvěčnělý senátor za ODS:"Je to špatný zákon a já se jím nebudu řídit."
        • Otázkou je, co je to podle vás komunismus, kde se to kupuje a kolik bonů to asi tak stojí.
          Komunismus velmi často propagují a ukazují ve svých filmech holywoodští filmaři, v ČR je tuším nejoblíbenějším dílem onoho druhu Star Trek.
          • Komunismus je zcestná ideologie o bohaté společnosti, kde každý si bude brát podle svých potřeb (tedy zjevně podle své "chuti") a pracovat bude podle svých schopností (tedy také podle své "chuti" nebo "nechuti", lenoši si budou pouze brát).
            To je v podstatě kreacionistická teorie, že člověk byl stvořen pro něčí slávu a když bude "hodný" a "poslušný", bude se mít dobře.

            Ono to spíš vypadá, že člověk nebo život vůbec má nějaký hlubší smysl pro Přírodu a Vesmír, který ne zcela chápeme. Možná je to vytváření určitých informací a jejich kopírování "někam" (?) za účelem vytváření a zachování určitého "řádu". Ale to je zatím předmětem různých filosofických úvah.
            • To Mhh:
              V podstatě se shodneme, ale to by bylo na dlouhou diskusi, která by byla tady těžko proveditelná.
              Samozřejmě to není přesně kreacionismus, tak jak ho vymezuje filosofie. To je zase otázkou definice pojmů. Ale o to tady nejde.
              I pojem „život“ bychom museli nejdřív přesně definovat. Je snad vrcholem člověk, jak si to mnozí homo 2x sapiens o sobě často myslí? A když už jsme se narodili, tak si ten život máme co nejvíc „užít“, jak se mnozí domnívají, nebo tady máme nějaký účel daný Přírodou, Vesmírem Realitou….
              Citovaná kniha stejně jako další literatura sci-fi klade otázky a snaží se na ně nalézt odpovědi, které pak často potvrdí později věda a technika.
            • Komunismus je ekonomická a společenská teorie o fungování společnosti v případě absolutního dostatku zdrojů, což v dohledné době nemůže nastat. Výjimkou je vytvoření absolutního dostatku zdrojů úpravou lidského myšlení, o což se někteří věrozvěstové již pokoušeli a co skončilo likvidací společnosti jako celku.
              S kreacionismem to nemá nic společného, s náboženstvím ano, protože se to podezřele podobá Ráji.

              Člověk nemá pro Přírodu (co to je?) ani Vesmír smysl žádný, alespoň v dohledné době. Proč si to myslím? Veškerý život na Zemi (a lidstvo patří mezi jeho nejchoulostivější prvky) může být zničen působením energie tak nepatrné, že bude z vesmírného hlediska pouze měřitelná. V minulosti se tak již minimálně jednou stalo.
              Samozřejmě, v knize Vesmírná Odysea 2010 je něco naznačeno, ale to je na jinou diskusi.
        • Četl jsi něco třeba z Marxe (Kapitál, Manifest atd,)? A zkusil jsi to porovnat s principy bible, tedy ne s tím, co u nás (a o to víc třeba v Polsku) předvádí katolická církev?
          • Byl jsem nucen vykonat zkoušky z tzv. "marxismu-leninismu" (tři jednotlivé zkoušky). Nevím ovšem co to má tady s tím společného.
            Marx pocházel ze židovské rabínské rodiny a jistě to nebyl žádný hlupák (např. se uvádí, že hovořil 11 jazyky).
            Uvědomme si, ale kdy žil. V té době byl vrcholem techniky parní stroj. Rozhlas, televize, počítače, automobily, letadla, teorie relativity, kvantová fysika... to všechno byla sci-fi (např. Jules Verne). A kdyby se Marx probudil, tak by si nejspíš nafackoval, kdyby viděl co z toho jeho vykladači udělali.
            Je přirozené, že se v mnoha věcech mýlil.
            Např. ve vývojové teorii člověka od prvobytně pospolné společnosti až po komunismus. To zjevně převzal z Darwinovy teorie vývoje života, která je dnes v mnoha směrech překonaná a chybná.
            Nebo tvrzení, že primární je "základna" (hmota) a z ní teprve vzniká "nadstavba". Dnešní kvantová fysika dokazuje, že hmota je pouhá koncentrovaná energie. A existují teorie, že energie je koncentrovaná informace. Takže náš Vesmír vznikl koncentrací nějaké Informace.
            Nevím co s tím má společného Bible, ale napadá mě:
            "I řekl bůh budiž světlo, a bylo světlo". Není to vlastně popis Velké třesku (Big Bang), jímž vznikl vesmír, tak, aby tomu prostý člověk rozuměl?
            Nebo "Na počátku bylo Slovo, to Slovo bylo u Boha, to Slovo byl Bůh." Není to vlastně vyjádření dnešního poznatku, že primární je informace, jejíž koncentrací vzniká energie a z ní další koncentrací hmota?
  • Jsou to fetky a stafáž Kalouska.
  • Byť nejsem volič Pirátů, chápu jejich výstřelky. Je to partaj poměrně mladých lidí a především spadli do politiky rovnou po hlavě, ani se nestačili pořádně rozkoukat. Nejde a žádná fatální pochybení, přiznají omyl a tak bych je rozhodně na pranýř nestavěl. Tam patří představitelé tzv. tradičních stran, kteří často vědomě jednají až za hranicí zákona aniž by se nad tím někdo pozastavil.
    • Já jsem Piráty nevolil, připadali mi příliš excentričtí a důvěřiví. Ale mnoha svými faktickými projevy u mne vzbuzují sympatie.
  • H.Hook
    Piráty jsem volil z důvodu zlevnění dat a mobilního internetu, ale to se již nestane.
    Jít do vlády odmítají a tím pádem nic neprosadí! Jediné co dokáží je těžba Bitconu za naše peníze! Piráti odemne již hlas nedostanete!
  • Je zajímavé sledovat komu ti Piráti nejvíc vadí a jakými "argumenty" proti nim přesvědčují nebo přesněji štvou. Budu ty Piráty víc sledovat a hodnotit. Myslím, že budou nadějní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit