Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě zajímavý článek. Já sama teda patřím spíš mezi ty poctivé, nicméně s několika takovými simulanty jsem se v práci za svůj život už také setkala. Na druhou stranu se musím přiznat, že já jsem aktuálně také v pracovní neschopnosti. Jen teda v mém případě za to může pracovní úraz, který se mi stal před pár týdny. Podle lékaře bych ale za dva týdny už měla být schopna jít do práce, tak snad. 

  • "Počet pracovních neschopností se propadl o 47 procent."

    Jistě. Také si v případě "rýmičky" beru dva-tři dny dovolené. Státy v mnoha státech EU jistě mají nižší evidovanou pracovní neschopnost, statistika je ovliněna poskytováním t.zv. sick days.

  • Asi to nesvědčilo jen o simulování, neschopenku přece píše lékař,

    a těm to bylo zcela jedno.

  • Dobře. Pokud nechtějí platit od 1. dne nemoci, nechť to zavedou i soukmenovcům v politice. V redakci také těžko chytí nějakou chorobu z povolání, ale to si ten, co v životě pracoval snad jen na zahrádce,nikdy neuvědomí!

    Ten výpad se "zázračně" uzdravenými bych si odpustil! Je to pod pás a měl by to cenzor smazat!

  • Kdyby dříve poslouchali ty tupci v parlamentu Dr.Ratha,který chtěl zavést,tzv.knížky pracovní neschopnosti,byl by už dávno systém funkční.Spočívalo to v tom,že se budou platit všechny,dny prac.neschopnosti,ale čím častěji,by člověk marodil,tím méně by dostával,v závislosti samozřejmě,s čím by marodil.Topolankova a Nečasova,vláda bylo to nejhorší co mohlo nás obyčejné lidi potkat.Považujeme za nejhorší v dějinách ČR...rozkradení zdravotnických zařízení,degradace lidí na čísla,miliardové úniky snad ze všech státních institucí,které máme.Lidi zamyslete při volbách komu dáte hlas!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit