Jurečka nabízel Najmonovi držhubné, pokud sám rezignuje; Fiala se ministra zastal
-
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/496731-cistky-dum-po-domu-unikle-e-maily-ukazaly-co-putin-naplanoval-na-ukrajine?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
Pokud by ho odvolával a měl čisté svědomí, tak mu sdělí důvod a borec táhne. Pokud má podíl na chaosu v sociální správě tak nabízí držhubné. Možná se ještě dozvíme kdo má jaký podíl na chodu tohoto úřadu.
-
Radši mu měl dát jednu přes hubu.
Za to jak mizerně fungují úřady práce.
Úřednici buzerují nezaměstnané.
Nezaměstnaní buzerují přetížené úředníky, kteří jim nemají co nabídnout.
Stojí to miliardy a výsledek - nula, kromě tisíců vzájemně nasraných lidí.
Ještě jsem neslyšel o nikom, komu by Úřad práce opravdu sehnal nějakou pořádnou práci :-) :-)
-
Tahleta tlupa pětidemolice si myslí, že jsou neprůstřelný! To si černoši mysleli že jsou běloši nezranitelný až to jeden nedůvěřivej mladík vyzkoušel, a ejhle, oštěp ho propíchnul jako každýho jinýho! Že by se to taky vyzkoušelo, čistě humanitárně, žejo!
-
Jurečka udělal to, co se dělá úplně všude, když se chtějí někoho po dobrém zbavit. Je to praxe od středních škol po ministerstva.
-
Jurečka ho jenom odklonil!
-
Ministr práce Marian Jurečka (KDU-ČSL) je přesvědčen o tom, že při odvolání generálního ředitele Úřadu práce Viktora Najmona postupoval podle fialového služebního zákona.
-
-
Fialový pětihnus při kádrování zavedl " držhubné ".Ti co se nechtěji podvolit fialovým
služebním zákonům,čeká nejprve držhubné,po té následuje kopanec do zadku.
-
-
Všechno je to banda mizerná i s těmi,kteří je volili.
-
-
Najmona přece nikdo nevolil nebo myslíte anusáky s tím jejich guru?
-
Podívejte se přátelé na ten sympatický obličej prostého hocha z Hané.
Copak ten by mohl lhát?Nesmíme se stydět za Fialu a tak tohoto sympaťáka, který vždycky jednal podle zákona tam zahrneme taky, Dobráčisko jedno.
-
-
Jindřichu - máte snad něco proti rodákům z Hané...?
-
-
No právě naopak. Bodrý chlapík, tenhle Jurečka.
Tomu je přeci každá křivárna cizí.Jen se podívejme, jaké elity dodává Morava naší vládě. Jen namátkou:
Fiala, Válek, Blažek, Jurečka, Bek (to je představte si také ministr) a raději dál psát nebudu, protože bych mohl od Moravanů dostat přes nos.
-
-
Co ti na nich vadí?
Určitě jsou to lepší, vzdělanější, zkušenější a inteligentnější ministři, než harmonikář Vojtěch :-) Hamtáček :-), Dlužena :-), Ropucha :-), a ten zbytek
Jak se má Vojtěch ve Finsku?
Dobrá trafika pro někoho, kdo neumí pořádně ani česky a o diplomacii ví prd.
Běžný kariérní diplomat v této funci plynně ovládá minimálně 3-4 jazyky, kromě svého mateřského, samozřejmě,
-
-
Tak třeba odborník na kůrovce Jurečka díky němu se teď musí stále hromadně kácet . Brněnské střevo Fiala který vede tak dobře tuhle zem ,že Babišovi sekeru zdvojnásobil.Valek co nedokáže zařídit prosté léky
-
-
Tak teď i Moraváci...?
Nač ta ironie...?
Pražáci vám nevadí...?
-
-
Ironie už je jednou taková. Vadí Vám?
Přeci nemůžu napsat, co si skutečně myslím?Chlapík s ruksakem by mě posadil do chládku. Takže všechno je v pořádku a pan Marian Jurečka je klenotem mezi politiky.
Mě nevadí ani ti Moraváci, náhodou dokazují nejlépe, kdo nám to vlastně vládne. A to je prostě bezvadná show.
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Koho z Vašich milovaných jsem se dotkl tentokrát?
Fialy, Válka, Blažka nebo jiného podařeného vykuka?
Prostě si to o nich myslím, stejně jako Vy slinou jedovatou nešetříte Dluženu a Kobliháře. Vy máte své oblíbence, já třeba zase nemusím tuhle podivnou skupinu hochštaplerů.
Každý svoje.
-
-
Reakce na příspěvek:
Jedovatou slinou nazývané to, když o Dluženě a koblihářovi píšu fakta...?
Hmmm...
A koho jste se dotknul svou nemístnou ironií - tedy spíš urážkou - o Moravácích a Hanácích - no například mě...
-
-
Reakce na příspěvek:
Nekomolte moje vyjádření. Hovořím o politicích z Moravské metropole a Hané. Ne o lidech z toho kraje. Pokud jste politik, tak je dobře, že Vás to uráží.
Další výlupek pilitické scény z Brna - radní pro legislativu na radnici Brno-střed Jan Mandát. Mladá naděje ODS.
Kdepak Brno je zlatá loď.Někteří politici z Moravy jsou pěkní lotříci.
Pardon, někteří politici z Moravy nejsou pěkní lotříci. -
-
Reakce na příspěvek:
Hmmm - je více než zajímavé že jste zapomněl na největší škodnou v politickém rybníku = na brněnskou hvězdu Dluženu...
...Pokud jste politik, tak je dobře, že Vás to uráží...
No...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
N a Hané majů tlusté panímáme.
-
-
-
-
Držhubné - čeština je stejně krásný jazyk...🙂
-
"Podle bývalého ředitele protikorupční organizace Transparency International Davida Ondráčky je postup ministra nepřípustný."
To je sice hezké, ale proč Jurečka není obviněn z vydírání a zastrašování?
-
-
Kdo by si dovolil obvinit tak úžasného člověka, jako je pan Jurečka. Patří přeci ke Spolu a ti si zákony vždycky upraví podle potřeby. Jsou to prostě šikulové.
-