Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pranýřovat KSČM se zběhlým ptákům od bolševiků zachtělo !Jak to že nekradou,nelžou ani neodklánějí,také sexuální povyražení ve veřejných domech nevyhledávají a nejraději by zavřeli tuneláře i jiné podvodníky co kšeftují s nefunkčními padáky,no uznejte to je škandál !!!
  • Nechť žije Komunistická strana Čech a Moravy a buržoazní strany vykrvácí pod gilotinou !
  • Díky kvalitním prolhaným lumpům a zlodějům ,v řadách pravice,mají komunisté našlápnuto na nový"Vítězný únor".I to,že už se je bojí zakázat o uvedeném vypovídá.Moc pravicových lumpů padá.Některé jimi prosazené zákony,už se ve skutečnosti nehodí ani na vytření zadku.Protože je zapoměli tehdy vytisknout na toaletním papíru.
  • Policistům se sníží plat, aby byly prachy na takové experty kteří řeší zda jsou KSČM legální stranou. Ještě se k tomu připojí BIS. Je to hnus. Důležité ovšem je, že jsme si takovou svoloč sami zvolili.
  • Tedy, Žižka a císař Josef byli také Češi, ale takových vylomenin , a to jsem napsal slušně, se nedopouštěli!Že není normálnjí nějaký Štětina, údajně prý senátor-nó řekněte, to to v tom senátu musí nypadat-to už je obecně známo, ale že by podobnými poruchani začali trpět i členové vlády?Nu což, stáváme se zemí neomezených možností.Takže čekejme, že vstanou noví Brtschneidři a ti budou školit další nové Bretschneidry, až každý druhý bude hlídat a donášet na toho prvního. A pak se zjistí, že vlastné polovina národa jsou buď legální, nebo utajení komunisti , Štětinu klepne pepka a Bíďa, s celou vládou si nadělají do kalhot, tím se zvýší státní výdaje, protože budou vykoupeny pemprsky, které začnou nosit ministři povinně (někteří, a,to prý urozeného původu už je prý nosí)!Začnou se naně,tedy naty pamprsky stát fronty, to se hodí na krk komunistům a bude důvod je zakázat!Svatá prostoto!Ó lide český, kam ses to dostal?!
    • Poslechnou, Roubinek, voni zase přebrali kontušovky. Říkám jim, že to nemaj pít když jim to nedělá dobře.
      • Pane Petře, teď nevím, jestli je to ze závisti, nebo ze starosti o moje zdraví.V tom prvním vám sděluji, že vám nic nebrání v tom, abyste si občas loknul také.Prý je to zdravé a jak uvádí některé učené knihy to podporuje intelekt.Podívejte, jak to svědčí některým našim ekonomickým ministrům.A vaše příspěvky pak určitě budou "šťavnatější"!V tom druhém případě vám sděluji, že vaše eventuélní starost by se jevila jako zbytečná!Máme tady opravdovou demokracii a pohodu.Prostředky k žití se k nám dostávají z vašeho světa mohutnými tunely, takže je i na tu kontušovku- sakra vy jste frajer, jak ste to vymák.Opravdu si občas cvaknu.
        • Roubinek, rozhodně jim nezávidím.Vědí, taky si někdy loknu. Ale nesmí to bejt na lačno a nesmí toho bejt moc. Maj pravdu, že někteří z našich politiků vypadají jako by byli furt pod párou. Takže radím jim, daj si dobrou večeři a pak si loknou kontušovky. A uviděj jak jim to bude šmakovat jakej po tom budou mít ostrovtip. Tak maj se dobře a ať se jim daří.
  • Je příznačné, že nikomu nepřipadá zvláštní, že policie a BIS sledují a budou nadále na popud vlády sledovat jednu z pěti parlamentních stran, navíc stranu opoziční (tedy konkurenční v politickém boji), aby se na ni doslova "něco našlo". Aby mohla být zakázána. A ještě se mnozí rozčilují, že k zákazu nestačí pouhý předpoklad, že by se snad někdy v budoucnu mohla něčeho nekalého dopustit. Zloděj volá, chyťe zloděje! Andrej Vyšinskij ze záhrobí jen obdivně zírá. Poznámka o nutnosti besed a objektivního výkladu na školách, aby byli žáci vychováváni v tom pravém duchu, nemá rovněž chybu...
    • Místo opozičních stran by měli sledovat ty strany,které jsou u moci.Pokud se někde krade ve velkém ,tak právě tam.Zas národ vládní lumpové,kteří se prolhali k moci,oblbují.
  • Moulové! Tímto tematem se zabýváíte už dvaadvacet let. Pokud by došlo ke zrušení KSČM,došlo by
    pouze ke zrušení názvu. Jde o to,že voliči by jednoznačně přešli k ČSSD a ODS by si už neškrtla.
    Má to ten háček,že by na funkcích byli jiný kamarádíčkové,kteří by si navzájem dohazovali kšeftíky.
    Takže shrnuto: naše debilní pravice může být docela ráda,že KSČM existuje.
    • Stím ,že je pravice debilní souhlasím.Navíc je to spolek prolhaných lumpů a zlodějů.
    • Přesně tak. Je lepší mít komunistickou stranu pod názvem jasně danou, než tyto mít rozlezlé všude i v jiných stranách. I když je to vlastně jedno oni tam jsou už od 89 akorát si říkají pravicoví... Takže většinou tito soudruzi by vlastně rušili jiné soudruhy...Pořád ještě žijí zatížené generace s minulostí a ty nikdo prostě nevymaže..Komu je kolem 40ti , tak prostě v té době až na vyjímky "něco musel" i kdyby to bylo jen oslovení soudružko učitelko...
  • Není dost důkazů? KSČ(m) je pohrobkem zrůdné zločinecké bandy KSČ, která po válce uchvátila moc v zemi, zavedla nevolnictví, zničila po staletí budovanou morálku, cit pro čest, úctu k právu, vzdělanost a zavedla tady způsoby mongolsko tatarských nájezdníků. Zmocnila se majetku vytvářeného našimi předky po staletí a bylo toho tolik, že jim to vystačilo na půl století plundrování a plýtvání. A když před dvaceti lety komunismus chcípl, tak si při tzv. "privatizaci" přivlastnili to co zbylo.
    Máme dokonce zákon o protiprávnosti komunistického režimu, který charakterizuje zločiny, jichž komunistická strana dopustila, máme v trestním zákoně trestné činy popírání zločinů komunismu. A ono není dost podkladů pro pozastavení činnosti stany, která se stále hlásí ke zrůdné a zločinné komunistické ideologii?!! Ono je dost podkladů, aby skončili ve vězení nejen všichni kdo se k té zrůdnosti hlásí, ale i ti kteří byli před r. 1989 členy KSČ a měli z toho výhody. To bychom ovšem museli být v civilizované zemi a ne v Českocikánku, kde stále vládnou převlečení komunisti.
    • Marné tvoje namáhání,bez Božího požehnání.Žádný z bohů,které si lidé vymysleli,už požehnání zde vládnoucím lumpům, nedá.Pokud chceš jít s dobou,tak se uč čestprácovat.Myslím si,že my kandidáti na budoucí zasloužilé revolucionáře,budeme mít už brzo pořádný švicuňk.
    • Kdyby ses moulo raději učil po večerech doma čestprácovat,tak by se ti to ,v brzké budoucnosti ,hodilo víc.Preference komunistů stoupají.Naopak pravice se směle řítí do p.dele.Bezdomovci už dokonce chodí po domech vybírat na funus pravice.Těm výřečným to i dost sype.Tak mám obavu,aby uvedení bezdomovci,nechtěli,aby stávající kapitalistický svinčík vydržel věčně,když z toho mají velice výnosný džob.
    • Jako komická vložka skvělé. Pořádně jste mne rozesmál. A to v našem "bezčasí" není rozhodně málo. Jen tak dál.
    • Poslouchej ,dám Ti několik dobrých rad, dej si na hlavu studený ,mokrý hadr, to aby Ti ze vzteku nepraskla na mozku žilka, i když ve Tvém případě můžeš mokrý hadr vynechat, neboť mozková mrtvice může stěží udeřit v místech kde nic není, leda tak vzduchoprázdno.
      A ž se ochladíš, tak si napusť do lavoru vlažnou vodu a tou si omývej přirození, to prý podle staré lidové moudrosti neobyčejně uklidňuje takové kretény jako jsi Ty, no a až se sklidníš, tak zajdi k lékaři a nechej si předepsat léky na mozkový průjem, neboť z těch blábolů, které tady ze sebe soukáš je patrné, že trpíš akutní formou této choroby, ovšem ve Tvém případě léčba již stěží pomůže a tak nezbyde nic jiného, než se zdržet projevů na veřejnosti aby to okolí nepoznalo.
      • pro Petr, se zájmem jsem si přečetl Váš poslední příspěvek, který je natolik inteligentní a hlubokomyslný, že mu k úplné dokonalosti chybí na koci ono známé Méééé hop. Poslyšte, Vy musíte být přímým potomkem Pepka Vyskoče, který zastával funkci obecního blba v Putimi, úroveň Vašich příspěvků tomu rozhodně odpovídá a kdyby Vás znal Jaroslav Hašek zajisté by jeho popis a charakteristika Pepka Vyskoče byla mnohem barvitější. Blíží se Vánoční svátky,nemohl by jste mi věnovat Váš portrét? Budeme stavět Betlém a figurka osla je poněkud ošoupaná a tak by se mi Vaše podobizna velmi hodila.
    • Kolik Ti je ,že takový pič.... dokážeš napsat?. Nevolnicví je spíš dnes-- naše slečny,paní na linkách v obchodech kde je dřou 12 h za 10 hrubého. Píšeš o morálce----co dnes? kamarádíčci politiků co inkasují z předražených zakázek,neprůhledné vlastňení firem, odklánění peňez (rozkrádání),úniky do daňových rájů , kuponová privatizace kde se podělly 100 ky miliard. Říkáš zavřít členy ksč. Dnes bys musel pozavírat od ODS -----po---KSČM téměř všechny. Nejen tam nahoře,ale od obecních úřadů počínaje a nahoru konče.Ikdyby jseme koupili Island tak by se tam ty věznice navlezly. Můj lék? Daňová přiznání---počínaje rokem 90 . Každý bez rozdílu FU nahlásit svoje konta, akcie,podíly ve firmách,majetek,jak tady tak v zahraničí. Nesrovnalosti v majetku v porovnání s tím co kdo vydělal legálně(zdaněné příjmy) dodanit 99%. To by kur.... bylo peňez.Někteří by zdrhli !----věděli by proč- zabavit veškerý majetek!!!
      • Staňo, je mi dost, abych o době komunismu mohl hovořit, protože jsem ji celou prožil. Ve škole mě učili Páni Učitelé a Paní Učitelky, kteří studovali ještě za první republiky a na které dodnes úctou vzpomínám. A ti mě naučili, že hodnota a smysl života spočívá v něčem jiném než v hromadění peněz. Když jsem studoval, musel jsem o prázdninách chodit pracovat do továrny nebo na pole. V sobotu a v neděli jsem musel chodit "na brigády" zadarmo stavět kulturní dům, samoobsluhu, školku... Soudruzi mi neustále říkali co smím, co nesmím, co musím. Dlouhé vlasy u mladých kluků nebo nohavice u kalhot užší než stanovila "norma" SNBáci postihovali jako "projev obdivu k Západu". Říci veřejně svůj názor, nejít na prvního máje do průvodu, to znamenalo postih v zaměstnání, děti se nedostaly do školy... Takže jsem si připadal jak nevolník, který bez souhlasu "vrchnosti" nic nesmí. Musel jsem si sám upravovat bydlení, na zahrádce pěstovat zeleninu, ovoce, brambory, slepičky dávaly čerstvá vajíčka, v králíkárně králíci a před vánocemi se krmila husa. Ona totiž čerstvá zelenina jinak nebyla a kvalitní maso na neděli vyžadovalo mít známého v Masně. Na knížky se ve čtvrtek stála fronta, pokud neměl člověk známu prodavačku. Auta byla "na poukaz" pro majitele rudé knížky. Na televizor se stála fronta přes noc, totéž na pračky... Na dovolenou jsme jezdili na chatu ROH a do ciziny do NDR a do Maďarska k Balatonu.
        Život a moji Páni Učitelé a Paní učitelky mě naučili, že skutečné hodnoty a smysl života spočívají v něčem jiném než v hromadění peněz, ty jsou pouze prostředkem, nikoli cílem a i s málo penězi lze žít šťastně. Takže nezávidím, nestarám o to kde jsou ty 100 ky miliard, které nebyly vráceny těm, jimž byly ukradeny. Moje peníze to nejsou. Já jsem za svou práci dostával plat, který stačil na ten mizerný výběr zboží a služeb.
        A ti co získali majetek počínaje 90.rokem, to byli hlavně ti "bývalí", kteří "byli u toho" a včas schovali rudou knížku a navlékli modré a oranžové kabáty. To, že mnozí si přivlastnili majetek ukradený po válce původním majitelům a zmocnili se majetku v rozporu s právem a dobrými mravy, to je právě důsledek zničení morálky vládnoucí komunistickou lůzou. Přestalo totiž platit, že jisté věci by normální slušný člověk nikdy neudělal. Tradiční morální hodnoty komunistická lůza zcela devastovala.
        • To co jsi psal,--------,Musel jsem si sám upravovat bydlení, na zahrádce pěstovat zeleninu, ovoce, brambory, slepičky dávaly čerstvá vajíčka, v králíkárně králíci a před vánocemi se krmila husa. Ona totiž čerstvá zelenina jinak nebyla a kvalitní maso na neděli vyžadovalo mít známého v Masně. Na knížky se ve čtvrtek stála fronta, pokud neměl člověk známu prodavačku. -Tak to seš asi nemakačenko,který chtěl ležet v knížkách a oni ho komouši nutili makat!!, Co zde popisuješ já dělám dodnes a vůbec se za to nestydím. Známou dnes prodavačku sice nemusíš mít,ale to co ti prodají za maso a zeleninu bych do huby nedal.!. Samozřejmě bylo špatné i dobré,ale to ty popíráš!! *16*
        • poslouchej, načisto jsi mne rozplakal těmi svými žvásty, to jsi nastudoval sám z Modrých kravských rozhledů a nebo Ti to nalili do hlavy na semináři pro modré svazáky? Máš trošku smůlu, že ještě žijí pamětníci, kteří můžou na ty Tvoje tendenční a hlavně přitroublé bláboly reagovat. Pustě tady kecáš a tendenčně lžeš, můj táta byl velký sedlák a lidovec a já jsem se v roce 1970 dostal bez problémů na vyskou školu a také jsem ji bez problémů dokončil, valná většina neůspěšných spolužáků skončila proto, že prostě na studia neměl schopnosti a nebo na učení kašlali a neudělali zkoušky, mnozí takových neschopných a neůspěšných oslů dneska tvrdí , že byli vyhozeni z politických důvodů, ono to zní mnohem lépe, než říci pravdu, neuspěl jsem protože jsem na to neměl, neudělal jsem zkoušky a proto mne vylili. Po skončení studií se s námi v aule sešli kádrováci s nabídklami pracovních míst a mohli se se přetrhnout aby nás pro svůj podnik získali. To dneska jsou jiné časy, takové demokratické, z promoce rovnou do fronty na pracák, je pravdou, že se tehdy na leccos stála fronta, v tom se časi změnily, dneska nemusíš stát frontu na mandarinky a nebo v Čedoku, můžeš si koupit co chceš a cestovat kamkoliv, tedy pokud na to máš, zato se stojí dlouhé fronty na pracáku a na sociálce, nevím co je lepší a těch lidí co tam stojí se bojím zeptat , to abych nedostal po tlamě. Co kdybys jsi to ukusil Ty, jistě, při své moudrosti a chytrosti jim to podáš tak, že odejdeš odsud bez nakládačky, jo a k těm Tvým blábolům o možnosti koupit auto, první vůz, byla to Škoda 110 jsem si koupil v roce 1976 a to bez rudé knížky a poukazu, prostě jsem přišel do Mototechny, zaplatil 51.700 Kč, převzal vozidlo, nasedl a odjel, je pravdou, že tehdy tam měli akorát auta barvy bílé, zelené a světle modré a protože jsem chtěl bílé tak jsem se nijak omezeně necítil, takže závěrem, přestaň na veřejnosti tak hloupě žvanit a přednášet spoustu polopravd a vyslovených lží.
          • Mirisi, ač ze selské rodiny, stal se z tebe bolševik. Kdyby dnes žil tvůj táta, tak by za ty tvé kecy o tebe nejspíš přerazil vidle. Možná jsi vystudoval i VŠ, ale češtině a slušnosti jsi se zjevně nenaučil. Přestaň mě okřikovat, už není ta doba a bohdá se nevrátí. Jestli tady někdo lže, tak to jsi jedině ty. Dobře si tu dobu pamatuji. Dokonce si vzpomínám i na ty počátky kdy se komunisti drali k moci.
            • Mirisi, asi se nemýlím: selský synek, který však „chytil“ vítr, dal se k bolševikům, a proto mohl vystudovat a dostat nějaký nějaký pašalík. Nevystudoval jsi náhodou „Vokovickou Sorbobnu“? Jazyk bolševického namyšlence a hulváta by tomu nasvědčval. Jméno pana Wericha si neber do své nevymáchané bolševické hu*y. Ten výrok o srážce s blbcem nejspíš vyslovit poté, co jste se potkali. No, poučovat někoho kdo o to nestojí, to není my cup of tea. Jestli by se tvůj táta se mnou bavil? Toť diskutabilní otázka. Ale jistě bych se od něho poučil, tak jako od mnoha prostých vesničanů, s nimiž jsem se setkal a kteří ač měli pouze základní vzdělání, měli tedy onen pověstný selský rozum. A na jejich moudré postřehy o životě a o přírodě si dodnes pamatuji.
            • inu, jak říkal pan Werich, v-l je nebezpečný zepředu, kůň zezadu, ovšem blbec ze všech stran, poslyšte, nebydleljste náhodou na Kampě? Připadá mi, že Vás musel pan Werich osobně znát a onen výše uvedený citát jej napadl až po důkladném studiu Vaší osoby, jo a taky pan Werich říkal, že nejhorší, co může člověka potkat je srážka s blbcem, což se mi ve Vašem případě nejspíše stalo a pokud se týká mého táty, už nežije a ač sedlák bez vzdělání by se nejspíše s takovým primitivním troubou jako jste Vy nezahodil, na to měl až příliš mnoho selského rozumu a chytrosti. Pokud se týká češtiny, rád se nechám poučit, ovšem od někoho, kdo na to intelektuálně má, to ovšem Váš případ rozhodně není.
      • Ok
  • proč by jste jim pozastavovali činnost,vžyť je to užtřetí nejsilnější strana a věřím,že dosáhne i na druhou příčku *10*
    • Než dojde k volbám,tak se také může stát,že ve společnosti naroste taková nenávist proti pravici,že lumpácká strana ČSSD bude raději dělat skutečnou levicovou politiku a tancovat,jak komunisté písknou,než aby její členové,po znárodnění veškerého majetku jejich celých rodů,kopali uran pro Temelín.
  • KSČM je demokratická strana,dodržuje zákony a bojuje proti korupci aby se lidi měli lépe.Proto je budu ode dneška KSČM také volit.
    • KSČ(m) je asi tak demokratická jako byla NSDAP.
      Ostatně nacisti se u komunistů učili.
      • V životě už jsem hodně prožil.Rovněž už jsem toho hodně odsouložil.Ale tolik troubovitostí,jako píše ten pod značkou Petr,si člověk jinde jen tak nepřečte.
        • Klasi Jaroslave, možná kdybys ve svém životě méně souložil a více četl, tak bys má slova dokázal nejen přečíst, ale i pochopit. *4*
      • Jak se objeví někde Petr, hned je veselo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit