Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sranda je. A to veliká když místní novinářská špína nějaký Martin Fendrich káže o morálce národa.Tuším na Centrumu. A zabývá se souhlasem nebo nesouhlasem ........Tento novinářský vyvrhel a všehoschopný típek si dovoluje ovšem už dost. Z kdysi obyčejného sprostého policejního mluvčího, chtěl kdysi být dokonce náměstkem ve vedení. Nepodařilo se - a tak nyní ze záhrobí sprostě a oplzle šije do představitelů státu.Těmi neotrlejšími úvahami.A tady tato novinářská špína má tu drzost se vyjadřovat k morálce zdejších lidí? On, na kterého si každý může klidně plivnout za jeho trvale deklarované útoky, by chtěl kázat o morálce?Dnes už píše do novin kdejaké sebestředné mačo.

  • gaheris

    Máte taky důvodné podezření že hromada mrtvol ještě před střelbou, žádná krev raněných a mrtvých ani díry ve stěnách po střelách mělo video před cenzurou úplně blbého režizéra?

  • TAK NÁM SOCIÁLNĚ DEMOKRATICKÝ MINISTR VNITRA POHROZIL, ŽE VYJÁDŘENÍ POROZUMĚNÍ S ODPOREM PROTI ISLÁMU NA NOVÉM ZELANDU V DISKUSI JE TRESTNÝM ČINEM... 

    Jeden se ani nediví potom, co odvolací soud v Praze potvrdil prvoinstanční osvobozující rozsudek. nad bývalým místopředsedou pražské muslimské obce Vladimírem Sáňkou - a tento nebyl potrestán kvůli překladu a vydání  velmi kontroverzní knihy o islámu od kanadsko-katarského salafistického autora Bilala Philipse ZÁKLADY TAUHÍDU-ISLÁMSKÝ KONCEPT BOHA...

    I když tento škvár podle Bezpečnostní informační služby salafismus propaguje a experti BIS shledali. problematickou zejména část, kde se píše, že „je nutné své neislámské vlády upřímně nenávidět“.

    Sám Vladimír Sáňka tvrdí, že jde o výzvu, „aby se muslimové postavili proti diktátorským režimům.“

    I když státní zástupce Vladimír Hackl tvrdil, že „kniha šíří nenávist“ a jako teologická publikace se pouze tváří.

    Naopak soudce proces uzavřel s tím, že se neprokázalo, že by salafismus hnutím byl a tím pádem nemohl být Sáňka údajně potrestán za podporu hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod. „Za této situace je prokázáno, že skutek, pro který je obžalovaný stíhaný, se nestal,“ shrnul soudce.

    Hmmm...

    • Ten ministr ,který nám mává nad hlavami krutými slovy  je předsedou ČSSD a tudíž jeho nařízení o omezení svobody projevu ,které je protiústavní, je tak praktickým vyjádřením politiky české sociální demokracie.Po trapném slabochovi který byl v čele této nevolitelné partaje si její funkcionáři vybrali mezi sebou tohoto traktoristu aby zbytek těch postkomunistů odvedl do propadliště dějin,pokud ho tam už dřív nepošle nějaký islamista.


    • "Kdo seje vítr, sklízí bouři" - a před chvílí (18.3.2019 - 14:00) tiskové agentury zveřejnily, že:

      "Policie v souvislosti s ranním případem vyzývá k ostražitosti před sedmatřicetiletým Gokmanem Tanisem - muslimem, který se narodil v Turecku,“ stojí v prohlášení strážců zákona. 

      Provincie Utrecht zvýšila na nejvyšší stupeň varování před možným teroristickým útokem, zpřísněná bezpečnostní opatření platí na řadě míst v celém Nizozemsku.

      Policisté obléhají jednu z budov na předměstí Utrechtu, kde by se pachatel mohl skrývat. Neví se, zda nevzal rukojmí - proto policisté vyčkávají a snaží se navázat kontakt..

      „Z budovy bylo vypáleno několik výstřelů a několik lidí utrpělo zranění. Na místě jsou vrtulníky. Policie nikoho nezatkla,“ řekl krátce po střelbě policejní mluvčí Joost Lanshage. Portál AD s ohledem na výpovědi svědků nevyloučil, že střelců bylo více.


      • PRO UPŘESNĚNÍ (15:02): 

        Jednoho mrtvého a neupřesněný počet zraněných si vyžádala pondělní střelba v tramvaji v nizozemském městě Utrecht ve čtvrti Kanaleneiland. 

        Starosta města Jan van Zanen označil pondělní střelbu za strašnou a dramatickou.

        • 15:30 -  bylo upřesněno, že střelbou bylo zraněno nejméně sedm lidí, že jedna z žen byla zasažena do hrudi. Nejméně dva lidé byli resuscitováni na ulici a minimálně jeden další člověk přímo v tramvaji.  

          Tři lidé zemřeli...

        • gaheris

          To vám byla rána paní Milerová, až jsem se lek!

          • Nestydíte se svým nickem prznit uniformu lLégion étrangère française?

            Ti, kteří ji opravdu nosili, jsou na ni a na svůj boj proti islámským terroristům totiž hrdi! 

  • Vážení i nevážení kolegové v diskusích. Věřím, že jste pozorně vyslechli výhrůžku pana ministra vnitra policejního prezidenta na všech televizních stanicích i dalších médiích.

    Ještě, než začnete horlit pro současnou demokracii a svobodu projevu, ještě než začnete lát nad nepořádky starými víc než 30 let - uvědomte si prosím v čem žijeme dnes a kam taková prohlášení  směřují.

    O všech víme, všechny sledujeme a nenecháme bez následků, když si někdo otevře pusu jinak, než se smí. 

    To není cenzura, to je první stupeň politické korektnosti (pardon - teroru?)


  • https://www.euportal.cz/Articles/1651-stinani-narodu-islamizace-evropskych-mest.aspx


     Co na tom není pravdivé???!!

    • Pane,obdivuji Vaši odvahu,copak nevíte,že Vás slyší Hamáček?Takové věci dávají na web jeho agenti aby Vás vyprovokovali.."ví jak na Vás" Pozor! nikomu nevěřte!nikdy nevíte,jestli Vás neslyší osoba demokracii oddaná!!

  • Když jsem  poprvé navštívil Edimburg, tak jsem měl velice smíšené pocity při pohledu na mešitu. Předpokládám , že v Saudské Arábii jsou také kostely, nebo se snad pletu????

  • Pětkrát denně cpou  imáni do hlavy , že Káfira je nutné a správné zničit  a pak se diví někdo , že se Kafír pomstí. Mám opravdu strach jak to vše skončí.

  • Tak nějak mi chybí stejný přístup ve věci postihu souhlasu s daným skutkem i u ostatních věcí jako je rozčtvrcení člověka na ambasádě , nebo a další útoky džihádistů, ktaré někteří oslavovali a nic se nestalo, policie nekonala!!!

  • tobro

    https://tinyurl.com/y67kvwe3

    😎

  • Proč se divíte ,to se dalo čekat !!!Stále ještě  někteří jedinci a nejenom jedinci nopochopili že multikulti nemůže fungovat a nikdy fungovat nebude.Je úplně jedno jestli je magor vyšinutej a jakého je náboženství či čemu všemu věří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit