Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víra v osvíceného panovníka na věky ?zkuste si zopakovat dějepis ,bohužel to že si Husity tak nějak přivlastnili komunisti a dneska v rámci restitucí pámbíčkářům a přáním návratu osvícených monarchů je to vše zpochybňováno ještě neznamená že v té myšlence husitů a ta vycházela z rovnosti před zákonem není něco pokrokového, kdy i Vy jste se naučili psát a číst,jen tak dál a můžete si jako duo zopakovat feudalismus či otrokářský systém a to nejenom v demo verzi🙂

  • Ne že bych úplně nesouhlasil ale mít dnešní prostředky před rokem 89 komanči tak si tu nepíšeme ,ale sedíme zavřený s el naramkem gps a makáme na komunisty typu Babiše.

  • Sranda je. A to veliká když místní novinářská špína nějaký Martin Fendrich káže o morálce národa.Tuším na Centrumu. A zabývá se souhlasem nebo nesouhlasem ........Tento novinářský vyvrhel a všehoschopný típek si dovoluje ovšem už dost. Z kdysi obyčejného sprostého policejního mluvčího, chtěl kdysi být dokonce náměstkem ve vedení. Nepodařilo se - a tak nyní ze záhrobí sprostě a oplzle šije do představitelů státu.Těmi neotrlejšími úvahami.A tady tato novinářská špína má tu drzost se vyjadřovat k morálce zdejších lidí? On, na kterého si každý může klidně plivnout za jeho trvale deklarované útoky, by chtěl kázat o morálce?Dnes už píše do novin kdejaké sebestředné mačo.

  • Nestydíte se svým nickem prznit uniformu lLégion étrangère française?

    Ti, kteří ji opravdu nosili, jsou na ni a na svůj boj proti islámským terroristům totiž hrdi! 

  • 15:30 -  bylo upřesněno, že střelbou bylo zraněno nejméně sedm lidí, že jedna z žen byla zasažena do hrudi. Nejméně dva lidé byli resuscitováni na ulici a minimálně jeden další člověk přímo v tramvaji.  

    Tři lidé zemřeli...

  • gaheris

    Máte taky důvodné podezření že hromada mrtvol ještě před střelbou, žádná krev raněných a mrtvých ani díry ve stěnách po střelách mělo video před cenzurou úplně blbého režizéra?

  • gaheris

    To vám byla rána paní Milerová, až jsem se lek!

  • PRO UPŘESNĚNÍ (15:02): 

    Jednoho mrtvého a neupřesněný počet zraněných si vyžádala pondělní střelba v tramvaji v nizozemském městě Utrecht ve čtvrti Kanaleneiland. 

    Starosta města Jan van Zanen označil pondělní střelbu za strašnou a dramatickou.

  • Ten ministr ,který nám mává nad hlavami krutými slovy  je předsedou ČSSD a tudíž jeho nařízení o omezení svobody projevu ,které je protiústavní, je tak praktickým vyjádřením politiky české sociální demokracie.Po trapném slabochovi který byl v čele této nevolitelné partaje si její funkcionáři vybrali mezi sebou tohoto traktoristu aby zbytek těch postkomunistů odvedl do propadliště dějin,pokud ho tam už dřív nepošle nějaký islamista.


  • "Kdo seje vítr, sklízí bouři" - a před chvílí (18.3.2019 - 14:00) tiskové agentury zveřejnily, že:

    "Policie v souvislosti s ranním případem vyzývá k ostražitosti před sedmatřicetiletým Gokmanem Tanisem - muslimem, který se narodil v Turecku,“ stojí v prohlášení strážců zákona. 

    Provincie Utrecht zvýšila na nejvyšší stupeň varování před možným teroristickým útokem, zpřísněná bezpečnostní opatření platí na řadě míst v celém Nizozemsku.

    Policisté obléhají jednu z budov na předměstí Utrechtu, kde by se pachatel mohl skrývat. Neví se, zda nevzal rukojmí - proto policisté vyčkávají a snaží se navázat kontakt..

    „Z budovy bylo vypáleno několik výstřelů a několik lidí utrpělo zranění. Na místě jsou vrtulníky. Policie nikoho nezatkla,“ řekl krátce po střelbě policejní mluvčí Joost Lanshage. Portál AD s ohledem na výpovědi svědků nevyloučil, že střelců bylo více.


  • TAK NÁM SOCIÁLNĚ DEMOKRATICKÝ MINISTR VNITRA POHROZIL, ŽE VYJÁDŘENÍ POROZUMĚNÍ S ODPOREM PROTI ISLÁMU NA NOVÉM ZELANDU V DISKUSI JE TRESTNÝM ČINEM... 

    Jeden se ani nediví potom, co odvolací soud v Praze potvrdil prvoinstanční osvobozující rozsudek. nad bývalým místopředsedou pražské muslimské obce Vladimírem Sáňkou - a tento nebyl potrestán kvůli překladu a vydání  velmi kontroverzní knihy o islámu od kanadsko-katarského salafistického autora Bilala Philipse ZÁKLADY TAUHÍDU-ISLÁMSKÝ KONCEPT BOHA...

    I když tento škvár podle Bezpečnostní informační služby salafismus propaguje a experti BIS shledali. problematickou zejména část, kde se píše, že „je nutné své neislámské vlády upřímně nenávidět“.

    Sám Vladimír Sáňka tvrdí, že jde o výzvu, „aby se muslimové postavili proti diktátorským režimům.“

    I když státní zástupce Vladimír Hackl tvrdil, že „kniha šíří nenávist“ a jako teologická publikace se pouze tváří.

    Naopak soudce proces uzavřel s tím, že se neprokázalo, že by salafismus hnutím byl a tím pádem nemohl být Sáňka údajně potrestán za podporu hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod. „Za této situace je prokázáno, že skutek, pro který je obžalovaný stíhaný, se nestal,“ shrnul soudce.

    Hmmm...

  • Vážení i nevážení kolegové v diskusích. Věřím, že jste pozorně vyslechli výhrůžku pana ministra vnitra policejního prezidenta na všech televizních stanicích i dalších médiích.

    Ještě, než začnete horlit pro současnou demokracii a svobodu projevu, ještě než začnete lát nad nepořádky starými víc než 30 let - uvědomte si prosím v čem žijeme dnes a kam taková prohlášení  směřují.

    O všech víme, všechny sledujeme a nenecháme bez následků, když si někdo otevře pusu jinak, než se smí. 

    To není cenzura, to je první stupeň politické korektnosti (pardon - teroru?)

  • Pane,obdivuji Vaši odvahu,copak nevíte,že Vás slyší Hamáček?Takové věci dávají na web jeho agenti aby Vás vyprovokovali.."ví jak na Vás" Pozor! nikomu nevěřte!nikdy nevíte,jestli Vás neslyší osoba demokracii oddaná!!


  • https://www.euportal.cz/Articles/1651-stinani-narodu-islamizace-evropskych-mest.aspx


     Co na tom není pravdivé???!!

  • Je vidět ,že jsi odborník na dějiny!Lidi nevěděli kudy kam tak táhli Evropou a zanechávali za sebou zkázu a utrpení v rámci toho správného náboženství.

  • Společný nepřítel vždy sjednocoval.Hamáčkovo(ČSSD) ministerstvo vnitra využívá hrozbu islamistů k perzekucím a to je konec demokracie.Všechno to,co tu vybudoval Havel bylo včerejškem zničeno.Místo aby se s občany spojil,tento stát se lidem odcizil.Jsme tu my lidi s našimi právy a zmařenými nadějemi a oni-Stát s policií která nás sleduje a už " ví jak na nás". Tak jak před rokem 1989.

    Události v daleké cizině tak ČSSD proměnila v naši porážku! 

  • Když jsem  poprvé navštívil Edimburg, tak jsem měl velice smíšené pocity při pohledu na mešitu. Předpokládám , že v Saudské Arábii jsou také kostely, nebo se snad pletu????

  • pokud mají naše a teď myslím evropské úřady zájem vše dostat pod kontrolu, tak musí všem měřit stejným metrem, což se evidentně NEDĚJE. Nebo je to záměr vyvolat chaoz  apak utnou celou demokracii.Rozpínavost některých sekt je likvidační.

  • Pětkrát denně cpou  imáni do hlavy , že Káfira je nutné a správné zničit  a pak se diví někdo , že se Kafír pomstí. Mám opravdu strach jak to vše skončí.

  • Tak nějak mi chybí stejný přístup ve věci postihu souhlasu s daným skutkem i u ostatních věcí jako je rozčtvrcení člověka na ambasádě , nebo a další útoky džihádistů, ktaré někteří oslavovali a nic se nestalo, policie nekonala!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit