Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové novináři, přečtete s ještě jednu ten titulek, a zamyslete se. Jste normální? Chápu, že takové jste dostali zadání od šéfa propagandy, ale zapnout hlavu musíte i tak, když chcete dělat svinstvo kvalitně. Jak si představujete to znásilňování po pěti letech?
    - Hele, stará, dneska tě zase znásilním.
    - Dej pokoj dědku a spi...
    - No tak jo, tak se zeptám zase za rok...
  • Jak tak koukám, venku je zima a tak bolševici sedí u kompu, lemtají pivo a nadávají na USA. A netuší, že nebýt USA, tak by seděli v zemlanjce někde na Sibiři nebo vyrývali do březové kůry azbukou "Nataša ja těbje ljublu."
    • kdyby jich nebylo, soudruhu nevzdělaný, tak si Hitler v Evropě ani neprdne a my máme presidenta národního socialistu, žádného odeesáka, HDP na hlavu 30000 dollarů na hlavu a takoví jako jste vy, jsou v nemocnici,protože z huby jim jdou odeesáci)LEJNA MI PRÁSKAČ ZAKÁZAL, MODŘINKO)...
  • Bývalý německý ministr informací J. Göebless byl se svou propagandou úplný žabař. Co všechno jsou prašiví Američané schopni světu předkládat...! Už aby tato rozložená země s ozn. USA zmizela v propadlišti dějin jednou provždy. Největší šílenci totiž vládli vždycky v USA a ještě se navenek prezentovali jako seriozní prezidenti.
    • Posledním lidovým prezidentem USA byl JFK.Ten chtěl znárodnit nenažraný FED a omezit zbrojní průmysl,proto byl zřejmě odstraněn.
  • Američani na každého házejí špínu a sami ...........Kdyby tam nebyla ropa tak v zájmu pomoci se na ně z vysoka ....... Tečky si domyslí každý sám.A v Kosovu pomáhali zlodějským albáncům podávali si s nimy ruce (samozřejmě i za přispění našich jednotek - měli bychom se za ně stydět) a kdo zná problém ví kdo tam koho vyhlazoval.Chudáci srbové.
  • Aby se genocida NATO a AL-Kajdy zatušovala, najde se mnoho ochotných svědčit o čemkoli! Kaddafí měl určitě rohy, 2 ocasy až 3ocasy a zcela určitě létal, pil EU krev, tím, že chtěl, aby zaplatili dluhy (to je písemně doloženo), není čemu se divit. Divil bych se, a to silně, kdyby se objevily zločiny rebelů a NATO (nejen jako obchod s lidskými orgány os Srbů v Kosově).
  • Jestli je to pravda, tak myslím, že souložila za pěkný peníze a poskytnutý přepich. Když propaganda okazovala mrtvolu Kadaffího a u něj ty nuly ( vesměs mladý kluci) kteří se smáli, mě bylo těch lidí líto. Manipulace s davem je příšerná věc. To známe i zde.
  • Krásná pohádka. Opravdu. Že o tom ta děv.a mluví až teď? 2 roky po úprku?
  • Už to utichá a lidi se přiklánějí k verzi okupace suverénního státu tak to propaganda musí okořenit *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit