Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tony radši stát ve frontě na bánány,než ve frontě na úřadu práce! Jinak válka v Lybiji je stejné svinstvo,jaké provedl Hitler,USA ve Vietnamu,Afganistánu,Iráku a jinde.......JE TO BARBARSTVÍ i z naší účastí,škoda.
  • Francie se zachovala jako morální odpad již v roce 1938. Nechápu, jak může její chování k Libyi nějakého Čecha překvapit...
  • musime vyvrazdit vsechny staty sveta mimo nase milovane nato.protoze nase demokracie je jedina spravna.nevim proc nekomu vadi ze jsme pany sveta.horsi kdybychom na tom byly jako afganistan irak libye jugoslavie.at zije nase nato.hura hura.
  • "Vyvážení demokracie" je stejný nesmysl jako bylo "vyvážení socialismu". Kde berou představitelé euroatlantické kultury jistotu, že právě demokracie v jejich pojetí je "to pravé ořechové" i pro příslušníky jiných sociokulturních okruhů s jinými historickými a náboženskými kořeny ???
  • Vůbec se nedivím, že jsou za tím jiné pohnutky a skryté cíle, o tom jsem přesvědčená. Jen je dobré tyto pohnutky a skryté cíle správně pojmenovat. Ano, jde o agresi proti svrchovanému státu v zájmu globálních strategických cílů imperialismu, která je bez ohledu na rezoluci Rady OSN v rozporu s Chartou OSN, tedy i z pohledu mezinárodního práva nezákonná
  • No,cilem cele akce je branit civilisty proti jednnotkam rezimu,a najatym zoldnerum. alespon takove je vyjadreni. vzdusny prostor se musi samozrejme zajistit jako prvni,coz je znama taktika jiz od dob druhe svetove valky. kdo ma vzdusny prostor ma prevahu. A vzdusny prostor se pak umoznuje prave ty utoky na pozemni sily co ohrozuji ony civilisty.
    samozrejme ze nekteri z onech civilistu si opatrili zbrane,aby nesli jako ovce na porazku. dalsi zkutecnost. spojenci do pozemni akce nechteji. vime jake jsou problemy s partyzanskou valkou v Iraku a Afganistanu.
    To ze se nepomaha nikomu zadarmo vime sami z normalniho zivota. Mohou byt za vsim i jine pohnutky a skryte cile. to vime taky z historie. takze cemu se tu divite.
    Spise me znepokujuje jina vec: Hussain bylo diktator a tvdil ze nema zbrane hromadneho niceni. nikdo mu neveril a byla to pravda. Kaddafi tvrdi ze za revoltou stoji Al Kaida. je to nebo neni pravda? kde konci lzi a propaganda a kde zacina pravda na obou stranach?
  • Britské listy v češtině na internetu: Podle BBC chodí v Bengází dům od domu libyjští povstalečtí hrdlořezi a nutí obyvatele, aby vyvěsili tzv. novou libyjskou vlajku. Občana, který to odmítl, zastřelili!!!
  • Soudruzi kéž Allah vám ukáže pravou cestu do nebe-co to plácáte za blbiny *11*
  • Řada lidí tady zřejmě nepochopila, že země, které nyní podnikají útoky na Libyi včetně NATO si do médií říkají co potřebují, aby lidi uklidnili a zavřeli jim pusy a ve skutečnosti si v Libyi dělají co chtějí a co mají v plánech, které samozřejmě nezveřeňují. Chcíplá ekonomika v USA potřebuje rozjet větší válečný konflikt, aby se ekonomika rozhýbala. Dočkají se jenom početnějších teroristických útoků ze strany arabských - muslimských států. Amíci jsou rozlezlí po celém světě, zejména tam, kde jsou důležité suroviny. Tam kde ještě nejsou se snaží dostat tak jak nyní v do Libye. Ne nadar,o je Hugo Chaves označil " za zasrané" Jenkye.
  • 2 láda: Dopotučuji si přesně zjistit, co je v přijaté rezoluci RB OSN. Není tam jen zajištění bezletové zóny, ale připouští i ochranu civilistů útokem na vojenské cíle - tj, i na zemi, tanky, děla apod. (ostatně proto ji takovej Vovka Putin kritizoval, i když ji vlastně díky Medveděvovi Rusko neblokovalo). Klidně se vsadím, že až přestane střelba, spojenci útoky zastaví.
    • Díky.Ale nenašel jsem nikde přesné znění rezoluce.Problém vidím v tom,že v občanské válce a zde jde o občanskou válku bojují ozbrojení civilisté proti vládě. No a ti se pohybují mezi neozbrojeným obyvatelstvem.Nefandím Kadafímu,ale podobná situace je teď v Syrii.Střílí se do lidí.Také tam pojde dělat NATO pořádek ? Podporou povstalců není vůbec jisté.že případná budoucí vláda nebude jiná než současná.Po odstranění Šáha Pahláviho v Iránu je současná vláda ještě horší.Co dělá Čína v Tibetu ? Na nám.Nebeského klidu proti demostrantům poslala tanky. Tam nebude dělat pořádek a ochraňovat civilní obyvatelstvo ? Je zde vidět dvojí metr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit