Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kaddáfí tu pakáž muslimskou držel na uzdě. NATO se zbavilo "zlého" diktátora (se kterým se před povstáním všichni kamarádili, najednou z něj udělali největšího zlosyna) jen aby místo něj nastoupili fanatičtí islamisti se středověkou mentalitou. Velká cena za levnou ropu..
    • A přestaňte už konečně s tím, že zemřel za nevyjasněných okolností. Byl barbasky zlynčovanej nevzdělanejma primitivama za pokřiku "Allahu Akbar". Prostej a doloženej fakt
      • Ono spíš jde o to, jak ho ti barbaři dostali. Jelikož jsou to prokazatelně neschopní pitomci, byl jim zřejmě dodán úhledně zabalený po návštěvě stvůry Clintonové, aby ho dorazili.
        • Je to zvláštní, ve čtvrtek tam psychopatická fašistka Clintonová blije, že chce vidět Muammara mrtvého nebo ve vězení a v pátek Muammara zabijí? Taková náhoda! Těmto americkým nesmyslům musí věřit jen naprostí tupí vypatlanci.... Alíbaba a 40 loupežníků, Usáma a 20 teroristů, Muammar a ochrana civilistů a další pohádky pro "demokraty."
  • ked tym demokratom dosli indiani tak su dobri aj arabi
    alebo radsiej ropu ktora im nepatri
  • To je slovník nevymáchaných západních pseudonovinářů a jejich chartistických přisíračů u nás. Ale fotky zavražděného libyjského velikána by už konečně mohli přestat zveřejňovat, aby se rána, způsobená všem, kteří měli moudrého, uvážlivého, spravedlivého a statečného Muammara rádi, začala pomalu hojit. Tady žádná žaloba nepomůže. Proti válečným zločincům z NATO se musí postupovat podle zásad: "Oko za oko, zub za zub a Na hrubý pytel, hrubá záplata."
  • Lybijští islamisté se dopustili válečného zločinu. p. Dabbaší je lhář. Bohužel celá maškaráda se děla pod zaštitou Francie, Itálie (dlužníků Lybie), NATO a USA. Takže dovolání právního zástupce Kadáfího je naprosto zbytečné. Na druhé straně je potřeba lidem otevírat jejich zapadlé oči.
  • Já pořád přemýšlám nad tím, že když té zvěři podporované fašistickými fanatiky z NATO, katarskými krysami a kdovíjakou zahraniční sebrankou všeho druhu, když jim unikl Sajf Islám i Chámis i Moussa Ibrahim, proč se to nepodařilo i velkému Muammarovi? Samozřejmě měl rád Syrtu, vždyť se tam narodil, prožil tam mládí, ale měl rád i libyjskou poušť, tak se přece mohl ukrýt u Beduinů nebo Tuaregů a řídit odpor Džamahírije odtud.
    • Je to divné, že? Navíc tak hloupě vyjet v koloně aut z obleženého a bombardovaného města, nenechat si poslední kulku pro sebe, a co ochranka? Jsou různé dohady, prý mu slíbili jednat a zradili ho, v Sirtě prý vlály bílé prapory, ale oni ji přesto bombardovali, možná byl zajatý už dřív Američany a ti ho předhodili omámeného té sběři, nebo to byl dvojník (měl jich prý 12), který se obětoval ("já jsem Spartakus", znáte tu scénu)... a plno dalších možností.
      • Mají v tom prsty Američani a ti povstalci-zloději a zločinci se jim hodili. Nechápu proč stíhají jeho děti. Je známo, že Američané stříleli i do malých dětí. Schovávají se pod rouškou demokracie a při tom jsou to zločinci. Raději by se měli postarat o své ubohé lidi, co spí v krabicích na ulici.
        • Copak syny, ti aspoň bojují, ale co ještě chtějí, proboha, udělat Ajše, které zabili dítě a manžela, že žádají její vydání...
  • O tom, že v Libyi probíhá ohromně špinavé divadlo není pochyb. Stačí se podívat trochu zpět na fotografie s kým si Muammar podával ruku a kdo co od něho dostal darem. U nás začne v roce 2013
    jiné šou až studenti vyrazí do ulic. To se najednou vynoří za nimi davy živitelů rodin, neboť první nepujdou,aby zítra nebyli propuštěni z práce. Dělnické uvědomění je již dávno v řiti (napsáno spisovně) a na tom si staví budoucnost všichni soudruzikapitalisti. V lásce a pravdě žehnejme Dášiným
    130 milionům majetků, které dostala od milovaného manžela. Má štěstí, neboť jí to hlídá lež a nenávist.
  • Pánové, plně s Vámi souhlasím, napsali jste to tak, jak to cítí většina a jak to v praxi s "demokracií" západu je! Dluhy se řeší válkou vedenou zbohatlíky, lidmi, kteří pokud nejsou žoldáky, jsou lidé, kteří válčit nechtějí, ale do válek jsou "hnáni"!?
  • Jak divá zvěř. Nevěřím jim ani slovo.
  • prohlašuji že mi osobně není líto 11. září a jsem pro víc takovýchto akcí aby ty arogantní americký s.ině dostaly za vyučenou
    • podla toho co som videl film z 11-září tak to vypada ze si to odpalili sami aby mali zamienku ovladnut ropu a neaka nastrcena figurka ako Ladin ten ani o tom nevedel tak ho amici urobili slavnym a nikdy sa k tomu nepriznal .......................
  • Bože, tohle je teda plátek... klan...
    • Duchaplné.. Jo je to klan. Arabská společnost se někde dělí na klany. Neznáš?
      • Na kmeny. Neznáš? Klan je hanlivé. Navíc v tomto případě nejde o kmen, označují tak rodinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit