Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím si, že by Lýbijci měli udělat pořádek i u nás:-))pro ekonomické zločiny, které se u nás páši bez potrestání:-))Metoda lynčování je docela dobrá:-))))))))))))snad by byla použitelná i u nás:-)))Kdo ví?:-)))
  • Z Líbye se stal ostrašující příklad a výstraha pro všechny, že všude tam, kam se dostane světová moc pod rouškou ochrany lidských práv a svobod, bude stejný scénář - brutalita a teror. V 21. století, kde se zdálo, že už odezněli imperiální zájmy, je velice smutné poznání, že tomu tak není. Ale naopak, je doprovázeno krutostí středověku a umocněno silou zbraní, která dovoluje prosadit cokoliv. Jen lidské zrůdy jsou schopny takového počínání.
  • cerny hitler obama je zodpovedny za to co se deje v libyi.mel by viset .nato je fasisticka organizace.osn podporovala bombardovani deti a zen v libyi a je zato co se tam deje zodpovedna.kdo podporuje nato by mel viset.nato nic jineho nedela nez vrazdi .hitler vrazdil hlavne zidy .nato vrazdi vsechny.od jugoslavii pres afganistan a irak.a bude vrazdit dal.az bude svetova valka.duvod se najde.vase smrtka mam hodne prace diky natu......
  • Po další revoluci se o tajném místě,kde je Kaddáfí pohřben pak národ dozví snadno.Stačí pak jednoho lumpa,za druhým,z těch lumpů,kteří se dnes derou k moci protahnout katovskou mučírnou.Aby tam na mučidlech zpívali,tak k tomu nebudou potřebovat ani zpěvník.
  • Proč se povstalci a amíci bojí, aby se hrob kaddáfího nestal poutním místem ??? Určitě proto, že většina neozbrojených Libyjců jej za diktátora vůbec nepovažovala, ale naopak, vždyť se za jeho vlády měli výborně, Teď je bude čekat tvrdá totalita za pár dolarů a Amíci s Francouzi a Italy sibudou čerpat jejich naftu zadarmo, resp. za jidášské bakšiše povstalcům, kteří zavedou teprv teď krutovládu. Vyhlášením muslimského zákona šaríi, zmizí právo, zbude jen korán, a podle něho se bude i soudit. K tomu přibude polygamie a "ženské obřízky" ( amputace klitorisu, po níž pro ženy skončí sexuální touhy a stává se jen nástrojem pro rození potomků ). Opravdu superdemokracie. Proto se bojí, že Libyjci budou uctívat Kaddáfího stejně jako islám...ale ten za jeho vlády, ne šaríju..
    • Ahoj kocourku (v botách), máš z velké části pravdu, bohužel. Ale nechápu co s tím mají společného Amíci a Francouzi. Pokud vím, tak ho bez soudu lynčovali a pak zastřelili Libyjci. Amíci a Francouzi by ho jistě postavili před mezinárodní soud.
      • Tak já nemluvím o lynčování, jistě, že to udělali povstalci. Amíci a Francouzi by jej raději opravdu viděli odsouzeného a popraveného až po rozsudku smrti, o kterém tak jako tak nelze pochybovat. A lynčování se jim prostě nehodí do demokracie, protože totiž ukazuje, že nešlo o demokratické povstání, ale o zrežírované akce, vyzbrojení povstalců jejich zbraněmi a hlavní cíl ukrást Libyjcům veškerou naftu. Tím se zbavili i 300 miliardového dluhu ( v dolarech). To sice získali, ale povstalci vlastně proflákli lynčováním americkou legendu o povstání proti tyranovi. Ono bez NATO by Kaddáfí povstání v pohodě potlačil a Libyjcům by to nijak nevadilo. Takže vlastně bezletová zóna byla nesmyslem, protože šlo o zónu bombardovací, která nejmodernějšími zbraněmi zlomila Kaddáfího odpor a vyhrála válku povstalcům. Ale ti jsou nyní jako kdyby zešíleli a zabíjí bez rozkazu, právo šárii nemá s demokracií nic společného. A Amíci + Francouzi + Italové nesou hlavní zodpovědnost, protože nyní nebudou schopni stabilizovat povstalce, cítící se hlavními vládci. A začne pěkný "maglajs" jednak se poperou mezi sebou o vládu a jednak na zákrok NATO budou reagovat ve stylu Ál Káídy. A to se Amíkům moc nezamlouvá...
        • Kocoure a Petře, dobře to oba chápete. Synovec byl nedaleko nedávno delší dobu mezi těmi parchanty
          muslinskými a přesně to tak stejně citoval s dodatkem, že je to obrovské nebezpečí pro celý svět. To
          není pokorná víra, to je hrozný fanatismus. Kdyby naše baby viděly jak zacházejí s ženskýma, tak by
          začly ihned rodit jak na povel, aby nás bylo víc. Že by to pochopili již spíš Romové !?!?
        • Kocoure(v botách), nevíme přesně o co tam šlo a jde, nevíme kdo stojí v pozadí ani nevíme jakou roli může hrát Rusko, které mimo jiné pomáhá Íránu vyrobit atomovou bombu. Rusko se stále klaní Uljanaovovi, který chtěl po celém světě zakládat revoluční ohníčky, až nakonec na celém světě vypukne požár celosvětové socialistické revoluce. Tvrdit, že USA, Francii a Itálii šlo ropu je zcestné, vždyť přece jim Kaddáfí ropu dodával, nebo snad ne? USA chce kupovat ropu a Libye ji potřebuje prodávat. Tak v čem je problém? Nepodsouvej Američanům ruskou mentalitu. Poznal jsem Rusy i Ameřičany (i ty Francouze a Italy a další) a leccos jsem si přečetl o jejich historii, ústavním systému, myšlení, tak vím o čem mluvím. Jinak se jistě shodneme, že islamismus je nebezpečná středověká ideologie, která ohrožuje civilizovaný svět.
          • Petříku, v pořádku, ale asi ti uniklo, že smlouvy Libye na dodávku ropy do USA, Francie a Itálie končí v roce 2012. A to je "za dveřmi". A Kaddáfí udělal drobnou chybu - no z jeho pohledu to bylo logické, ale z pohledu těch tří špatné a totiž v tom, že požadoval zaplatit od nich za ropu, kterou si odebírali díky krizi na úvěr. A tak jim ke své smůle "položil nůž na krk", tím, že pokud nezaplatí, smlouvy neprodlouží a uzavře smlouvy s jinými odběrateli ( hlavně s Čínou, ale i s Ruskem atp.) A to bylo pro něho rozsudkem smrti a ostatní už bylo celé to povstání jen "terminus technicus". Asi věřil v poctivost USA a ostatních, ale sám vidíš, na čem jejich poctivost je založena - letadla a rakety... Kdyby prodloužíl smlouvy a nevyžadoval zaplatit, nejspíš by se žádné povstání nekonalo a byl dosud na živu a klidně vládl dál. Vždyť jim to jeho "diktátorství" nevadilo 42 let a najednou za pár měsíců zrežírované povstání a nevyhlášená válka, no posuď to již dále sám, mám dojem, že to mluví samo za sebe...Nebo že by se stal diktátorem až letos ???
      • Ti, kteří jej zabili (je kolem toho plno nejasností) nejsou libyjský lid, ale nejhorší sebranka všehoschopných zločinců a zabijáků, které se Západ vybral pro svou podporu (v rozporu s rezolucí OSN jim dodával zbraně, atd.) Libyjci měli velikého Muammara rádi jak píše Kocour.
        • Kdo přesně ho zabil, není zcela jasno. A jak se pozná kdo je "lid" a kdo je "nejhorší sebranka všehoschopných zločinců a zabijáků"? Není to druhé právě ti stoupenci Kaddáfího, kteří se neštítili za pomocí ostřelovačů na střechách vraždit civilní osoby, které procházely ulicí?
      • Před mezinárodní soud je třeba postavit všechny lumpy z NATO,kteří Libyi napadli a bombardovali.Všem našim novinářům,kteří ohledně Libye obelhávají národ,bude třeba po další revoluci,nejprve vydloubat oči,vylámat prsty a pak roztrhnout prolhané huby od uch až k uchu.Aby jim došlo,že národ se obelhávat nemá.
        • Soudruhu avyboje@tiscali.cz, ty jsi sadista. Nejsi "bývallý" estébák? Kdyby tam nebylo NATO zasáhlo, tak by Kaddáfiho zabijáci povraždili půl národa. Asi jako když ruští bolševici prováděli revoluční masakry podle paranoidních představ magora Uljanova.
  • Proč článek Tiskali lže tvrzením zabití. Je dostatečné množství informaci, že plukovník byl zajat živý a zabití zajatce je odjakživa vraždou....
    • U nás ne. U nás se vrazi honorují a jejich oběti dehonestují (Mašíni)
    • Heriote, to je pravda. Ale nezapomínej, že v islámském světě neplatí zásady uznávané v civilizovaném prvokřesťanském větě. A navíc mezi vzbouřenci. Oni němečtí nacisti a ruští bolševici na to také až tak moc nedbali.
      • No nevím, jestli je rozdíl mezi islámským světem a křesťanským. Ortodoxní křesťan si může podat ruku jak s ortodoxním židem a islamistou. Všechno to je o lidech. Křesťani taky vraždí ve velkém. Lžou a kradou. Nevybereš si a to je smutný.
        • Příteli, každý fanatismus je zlý. I ten fanatismus různých "křesťanských" sekt i fanatismus těch, kdo křesťanskou víru a učení používali jako prostředek k získání osobní moci a bohatství. Nevím, kteří "křesťané" nebo přesněji lidé hlásící se k nějaké církvi "vraždí ve velkém. Lžou a kradou." Ale nepopírám, že tací jsou. totéž jako se u nás mnozí bolševičtí lumpové ohánějí "demokracií". Pokud hovořím o křesťanství, mám na mysli to pozitivní, co přináší, tj. Evangelium a především Desatero, které je vlastně universálně platným morálním kodexem, který má zajistit stabilitu a rozvoj společenství a solidaritu.
  • No a to jsem si myslel, zastřelit a okrást to je opravdu to co stálo za to to podporovat. Už bych troubil do zbraně proti nové přechodné lidové armádě jak se asi bude jmenovat ta zběř v Libii.
  • Jsem zvědavý, jako NATO, resp. Francie, pomůže Libyi k demokracii. To stádo rebelů by zvládl snad jedině Kaddáfi. Máme se na co těšit. Bohatá země a rozeštvaný lid.
  • Bojí se velikého Muammara i po smrti. Je to další důkaz jejich ubohosti a prašivosti. Označení "krysy", které pro ně zvolili stateční bojovníci Džamahírije je zcela nevystihující. Doufejme, že tento režim, který byl nastolen díky bombám západních fašistů, bude brzy smeten a potom se Muammarův hrob stane významým poutním místem. Po celé zemi se budou stavět veliké sochy a památníky tohoto moudrého, spravedlivého a statečného libyjského velikána.
    • Aldisi, a představ si, že by ten režim byl nastolen díky bombám východních fašistů, jako třeba v Čečensku...
      • Už jsem Ti jednou říkal, že Čečensko je součástí Ruské Federace. Po rozpadu Sovětského svazu začali radikální islamisté dělat potíže (už za Brežněva se tam objevily případy vymáhání výpalného). Proto je Voloďa zkrotil a znovu zavedl pořádek. Jižní Osetie a Abcházie se staly obětí psychopatického Saakashviliho (taky mu k moci pomohl Západ), proto jim Rusové přišli na pomoc. Ale v Libyii fašisté z NATO zlikvidovali prosperující zemi s vysokou životní úrovní. Tak se laskavě vzpamatuj, než něco napíšeš.
        • Aldisi, není důležité co "jsi mi už jednou říkal", ideologické poučování si nech pjro sv soudruhy na schůzi pohrobků komunismu. Nechci tvrdit, že by Čečensko bylo nějakou moderní civilizovanou zemí. Jde jen o to jaké metody tam Rusko použilo. A pokud jde o Jižní Osetiii a Abcházii, tomu svému tvrzení snad sám nevěříš. Rusko je prostě považuje za své kolonie a proto jím poskytlo "bratrskou pomoc", aby je neztratilo. Rusko je jednou nejexpansivnějších zemí: z malého středověkého moskevského knížectví se neustálými výboj a zabíráním cizích území stalo šestinou světa. Prostě to je ta mongolsko tatarská nájezdnická povaha: obsadit, vydrancovat, zotročit a táhnout dál. V NATO nejsou fašisti, fašismus zavedl v Itálii compagno Mussolini, jeho odrůda v Německu se nazývala nacismus a v Rusku komunismus. Tak se laskavě vzpamatuj, než něco napíšeš.
          • Milý Petře, je tomu přesně naopak. Nejexpanzivnější zemí na světě je USA. Od Reagana má každý jejich prezident na kontě zahraniční intervenci vůči cizí zemi. A současný prezidentský kandidát Mitt Romney doslova prohlásil: "Bůh stvořil Ameriku, aby vládla světu!" A už také ohlásil zrušení Obamových škrtů v oblasti obrany. Takže za tím co píšu si stojím a doufám, že bude Ruská Federace a Čínská lidová republika "při síle", aby se psychopatickým Američanům vůbec mohl někdo postavit.
          • A na jaké schůze chodíš ty?? Asi k humanitárnímu bombarďákovi. Podívej se kde jsou po světě amíci.
            • Kolíkaťsepicnu, pokud jdu na nějakou schůzi, tak jedině svého zájmového spolku, který nemá s politickou nic společného. Nejsem členem ani fanatickým stoupencem žádné politické strany. Ale hodně čtu a přemýšlím o získaných poznatcích. Snažím se používat mozek. Poznal jsem Amíky i Rusáky a ten velký rozdíl mezi nimi. Malý příklad: Amíci vytvořili v poraženém Německu hospodářský zázrak a prosperující demokratickou společnost, podobně v Japonsku. Rusáci "osvobozenou" střední Evropu vydrancovali a vnutili ji svůj zrůdný středověký systém mongolsko tatarských nájezdníků.
        • Tento vzkaz je určen pro Petra, nikoliv pro Avyboje!
      • Všechny naše politické lumpy,kteří nás do tak zločinecké organizace,jakou je NATO,zatahli,je třeba odporážet ,přímo na katovských mučírnách ,za vlastizradu,tím nejkrutějším způsobem.To pak bude přínos naší země ke světovému míru.
  • A včil se dají do sebe jak psi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit