Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo , jo - když já tady tuhle psal , že jde jen o ropu , tak mi jeden furt taky vtloukal do hlavy , že jde o lidi předse , a že jsem přívržencem Kaddáfího.
    Jenže.
    Jenže teď to vidím tak , že pokud Kaddáfíovce "nezlikvidují" ( možná by bylo lepší jiné slovo než nezlikvidují ) - USA a spol. , tak budou mít ohromný problém dobudoucna se svojí bezpečtností . Protože ať jsou momentálně teroristi na kterékoli straně , za prachy a islám budou příště jistě někteří i naproti a bude 11.září třeba v dubnu a druhé na silvestra.
  • kdyz jsem na zacatku tvrdil ze proti kadafimu bojuje al kaida a ze mi ji podporujeme tak se mi tady smali.nato podporuje al kaidu a plati ji za to.abychom mohli vrazdit.nato je fasisticka organizace na cele s fasistrou obamou.kdyz jde o naftu tak nezname bratra.
  • Asi to většina lidí již pochopila správně, v tomhle konfliktu nejde nikomu o nějakého kadáfího ani vzbouřence ale jen a jen o černé zlato (ropu) jako to bylo ve všech konfliktech v zemi která disponuje ropou a bohužel arabských. Ono se to svede vždycky na něco, tentokrát na útlak lidí nebo na alkaidu ale není v tom nic jiného než kontrola nad vývozem a cenami ropy. To co se tam děje se tam dělo již dávno ale to se nemedializovalo a bratříčkovaly se s Kadáfím jenže vzbouřenci nabídly ropu leciněji a už je problém. Jsem jen zvědav až budou chtít ovládnou trh s ruskou ropou naco se to svede a co s toho vznikne *12*
  • kadáfí je frajer-všichni si s nim plácali po ramenou-berlusconi s ním na jachtě kosil štětky a ted na něj sypou bomby-ale to není takovej sráč jako v okolních státech-to má za to že jim sral prachy-ted musí bojovat a já mu fandím
  • No ono se to nějak nedaří. Ať podporuji toho či onoho furt je to arabáš. No teď je už jedno kdo vyhraje. Kadafi se neudobří a tíi noví jsou nečitelní a snad pro Evropu ještě horší. Tak si je jen vyzbrojte ať je větší sranda
  • Na italském ostrově Lampeduza je už asi 6000 uprchlíků z Libye a z černé Afriky. Je jich tam asi už dvakrát tolik než Italů. Jeden Ital si už stěžoval, že dostal od nich přes ústa a že má strach a že se ztrácejí věci. Uprchlíci tam spí kde se dá i pod širým nebem.
  • To je můj člověk a velký BRATR MUAMMAR !!!kam se sere NATO stejně má na hovno a ne na bratra aby ho pororazil.Jen tak dál BRACHU !!!!!!!!! stojím při tobě. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • To s těmi uprchliky je pravda .Par by si jich měli vzit na hrad na zakřiženi .Mame jich malo z vychodu.
  • Pokud nás naši vládní lumpové zatahnou do dalšího válčení,tak to chce vyrazit do ulic a tuto lumpárnu už jim začít vytloukat z hlavy katovskou sekerou.
  • Pokud bude chtít Kaddáfí pořádně zavařit EU,tak umožní co největšímu množství uprchlíků z Afriky dostat se do Evropy.Tak to zavaří všem lumpům v Evropě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit