Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne tak,ziji zde v Californii,nedelni zemetreseni jsem zazila,nic prijemneho ale clovek se nesmi hned pod..lat kdyz se snim trese postel.Kdyz vidim jak si z ceskych policajtu lidi delaji srandu prala bych jim zasah americkych policajtu s nikym se nemazli ale jsou slusni.Pokud vidi deti v dobe vyucovani toulat se venku okamzite je stavi a volaji do skol a rodice se musi uvolnit z prace a povedene deticky si vyzvednout a zaplatit pokutu.Cernosi jsou totez jako v Cesku cigani nedelaji,a rvou stale o rasizmu. Ve dve hodiny rano je tu klid protoze vsechny bary a hospody musi zavrit.Na silvestra a o Vanocich zadne delbuchy nebo rachejtle klidek pohoda.Na prechodech uz ridici zdalky spomaluji a davaji chodcum absolutni prednost.V mestske doprave a v metru muzi stoji a pousti sednout zeny,nikdo nesmrdi potem a spinou. V San Francisku kam dojizim za praci je smes vsech moznych statu na svete.Vam vsem co tu plivete a spinite Ameriku bych chtela rici ze politika je spinava vsude, jak tady tak u vas v Evrope.Ano je to o moralce, ale ta ceska ma daleko do te americke.
  • Ty oslíku ani nevíš kde USA leží, cha cha cha.
  • Přestávám mít přehled, kdo že je ten diskriminovaný.
  • Dobře jim tak sv.ním. To nejsou lidi, to jsou nacisti a kdyby se ten jejich podělanej kontinent utopil, hned by se na světě líp dejchalo!
  • KIMCID
    Kolik černochů je potřeba k vyvolání nepokojů? . . . . . . . -1 *1* *1*
  • Předměstskou čtvrtí St. Louis Ferguson v americkém státě Missouri již týden zmítají nepokoje. V historii Spojených států nejde ani zdaleka o ojedinělý incident a důvody jsou vždy stejné: rasová nerovnost a diskriminace.
  • Kazatali, jeď se do USA nejdřív podívat, abys nekázal bludy.
  • To taky matka:
    To mohu jen potvrdit. Pokud jde o ty americké filmy, Američani mají rádi nadsázku a smějí se tomu, protože vědí, že skutečnost taková není. Podobně jako Švejka psal Hašek pro lidi, kteří znali Rakouskou monarchii, věděli, že skutečnost taková nebyla a brali to jako nadsázku, se kterou se náramně bavili. V USA mě nejvíc udivilo jak tam všechno až neskutečně funguje tak jak má.
  • Tečko, z tebe je teď zase Danuš? *6*

    Poznámka: Když chceš do USA, tak musíš jet na západ, ne na východ. *2*
  • Zajeď si do USA a pokud přežiješ příjezd snad tam pár dní vydržíš, ale neber si nic cenného a peněz minimálně, jen co je povinné, určitě tě přepadne nějaký gang a když uvidí že nic nemáš snad tě pustí, ještě s tím odjezdem počkej, teď tam střílí černochy a jsou tam pouliční nepokoje, tak abys nedostal vylágoš pendrekem , policajti se tam s nikým nemazlí, je to tam drsné, ještě tě upozorňuji že hotely jsou tam plné štěnic, když přivezeš samičku máš se doma na co těšit, jeden chemický postřik stojí zhruba 5000 Kč.
  • Jen doplním matku pane Kazatel. také najdete v USA armádu bezdomovců a lidi
    kteří nemají peníze na zdravotní pojištění. Mají tam chudinské čtvrti a drogová
    nákaza postihuje nejen chudinu ale velkou část střední třídy - zlatou mládež.
    Vláda je tvořena vojensko - podnikatelskou mafií která bohatne na válkách - dnes
    papaláši zodpovědní za Bombardování Srbska podnikají v Kosovu.

    Porušují vlastní ústavu která zakazuje špehovaní vlastních občanů a přestože nadávají
    na úspěšnější Čínu škemrají u ní každý rok o peníze.
  • Kazatel je vtipálek. Jeď se podívat do USA a zjistíš, že tam je morálka mnohem přísnější než v Evropě a potažmo v ČR. Plnoletost tam je od 21 let. Tzn. nikde ti nenajelí do 21 let alkohol. Opitou a zfetovanou mládež tam rozhodně běžně neuvidíš jako na každé diskotéce u nás. Jinak nevěřte tomu co vidíte v amerických filmech. Žijí tam lidé jako zde. Vaří se tam běžně jako v našich domácnostech. O slušnosti mezi sousedy nemluvě. Většina Američanů je věřících a tak se také podle toho chovají. Měla jsem v Kalifornii příbuzné, kteří již zemřeli. Za dobu co tam 60 let žili přišli o dům několikrát a nikdy je to nezdolalo. Nejsou tak posraní, jak Čecháčkové, kteří jen skučí. Jsou pojištění a tak začínají vždy znovu. Nesvádějte morálku na Američany, protože je to multikulturní země a tak je tam i dost nepravostí, ale ty klady převyšují.
  • nejsem věřici ale je to asi tak
  • Tak tak, pravdu díš, bůh je trestá!!
  • Hora nepravostí teroristické vlády Americké dolehla až k Božímu sluchu. Budou
    ještě větší zemětřesení který tento ostrov loupežníků roztrhá na malé kousky.
    Sodoma a Gomora už znají trest Boží za zkaženost.

    Americké manýry zamořují i naší EU. Agresivní zfetovaná mládež. čmáranice po
    domech které si drze říkají umění. Tlustí lidé baštící burgery. I párek v rohlíku
    musel změnit jméno na Americký Hot dog. Mamon ničící morálku.
    Tyto danajské dary nám přivezl Americký strýček Sam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit