Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ON by se měl omluvit celému národu a nakopat se do p*ele blbeček.Ale všimli jste si když je u slova Babiš tak televize se hned musí ptát na názor k*téna kalouska proč? mě ten jeho názor vůbec nezajímá a co si on kecá mě je u p*dele.
    • Tak jak je zaplacena spousta posr.nců, tak je i zaplacena "sr.vná" nečeská televize.
  • Ta jména co zůstala ve svazcích StB zastupují pouze Béčka. Ta nejdůležitější
    lejstra se ztratila. Hodně tzv. disidentů se v 89 hnalo na ministerstvo vnitra zřejmě
    ve snaze zničit své vlastní udavačské záznamy. Ruml hovořil o táboráku který
    hořel na chodbách který pohlcoval úřední papíry.
    Takže mnoho udavačů kteří budují štěstí své rodiny na ničení druhých rodin stále
    žije v našem středu.

    Tenhle národ má bohužel dlouhou tradici bezpáteřnosti a udavačů.
    • Ještě záhodno dodatí, že slavní disidenti práskali jeden druhýho.
    • Jakmile ti jednu pořádnou ubalím, změníš se kouzelně z Mirka na cikána tečku z malým pinďourem!!! *12* *16*
      • Bojiš se pravdy jako čert kříže? gratuluji ti. Jsi pravý soudruh! *1* *1* *1*
  • Nevím co to musí být za voliče, který dává hlas ožralovi Kalousovi a senilovi Švancnberkovi. Asi někdo s intelektem mezi těmito dvěma pány!
    • chudinko .. je mi tě líto ..
  • A o co že se Mirda neomluví.Proč taky.Má svoje image.Image Mirka je dlouhodobě "hnůj všech hnojů".Taková obyčejná TOPácká špína.Před volbama hrál medvědáře.Na náměstí se rozbalilo šapito a principál lákal na medvěda.Lidi nadšeně tleskali - až se přibelhal vypelíchaný medvěd Karel.Cosi zabrumlal zakymácel se a byl stažen.A jak praví klasik starý medvěd hyne a medvědář si pořizuje nového brumlu.
    • No, s komunistickym hnojem se to nedá srovnávat *12* *12* *12*
      • že můžeš být rád, že žiješ *1* Bez komunistů, by jsi nechodil zadarmo do školy, neměl kde bydlet ... prostě jsi se probudil do kapitalismu s kapitálem ze socialismu *1* *1* *1*
        • Tak víš velký kulový. Komouší nám v 49. ukradli vše, na co si rodina, už počínaje babičkou (módistka od roku 1904), pokračuje otcem a matkou (otec od roku 1921 kloboučník, matka módistka), vlastníma rukama vydělali. V roce 1946 otec uvěřil paralytickýmu stolaři neumělovi klémovi, že souzi budou živnostníky podporovat, vzal si úvěr na nový stroje, když zaplatil, v 49. přijeli souzi zloději a odvezli do Tonaku. Pak ho poslali (v 50 letech) dělat k bílejm zedníkum, kde ho spouštěli s cihlou do horký hlubinný pece. Pak se různě trmácel za plat na přežití, matku poslali přidávat zedníkům (otec i matka středoškolák). Do důchodu neuznali léta co živnostničil, takže musel dělat do 64 let, než ho skolila mrtvice. Důchod Kč 900,- babička Kč 300,-. Já vystudoval střední školu, jinam jsem se se svým kádrovým profilem nedostal. Nejlíp se mám opravdu od revoluce, dělám na sebe, žádný kádrování, žádný souzi šéfové. Nikdo z naší rodiny, včetně mne, bohužel, nekrad, jako vy komouši. Tak že ty mi akorát můžeš skočit na cara, vole rudej.
          • Jen do 64 let, no a dnes v tom skvělém kapitalismu musíme pracovat my mladí do 70ti let, kdo ví zda je to konečná, práce není a bude hůř, všechno nahrazují automaty, robotizace a tím lidé přichází o práci, zahraniční šmejdi přilétly do ČR vykradli co se dalo, co jsme my a naši rodiče za totáče vybudovali, nabalíkovali se ve stavebnictví, postavili mnohde odporné megalomanské bedny -.viz. Karlovo nám. - roh Resslovky , odpornost nevídaná, odlétly a naši stavaři a architekti i stavební firmy dnes paběrkují a nemají práci. Stavaři přecházejí do jiných oborů, kde vůbec nepracují v tom, co vystudovali a musí držet hubu a krok, protože jinak na ně pošlou exekutora a zabaví jim za nezaplacenu tisícovku dům i za miliony díky šmejdovi a králi všech exekutorů Pospíšilovi a to byl také takový ubožák jako ty, co trpěli jeho rodiče za totáče a jak se projevil po revoluci - hajzlík bezcharakterní.. Tak ty komunisty nech pěkně na pokoji, protože nejhorší byli u-komunisté, u-korytáři a to je i dnes, ti s komunisty neměli co společného. Navíc tady je řada nestraníků,, tak tu pořád nelži. -vole hnědej.

            Dnes i vysokoškoláci, aby nestáli na pracáku musí vzít podřadnější práci a ne v oboru, takže se maminkou středoškolačkou neoháněj, když je to dnes ještě horší. Navíc práce šlechtí, tak zedničina není nic, co tatínkovi mohlo uškodit, byla to tvůrčí práce a něco hmatatelného za ním , když se stavělo bylo vidět na rozdíl od politiků a kancelářských krys k ničemu. Já jsem také vystudoval pouze střední školu a pak nástavbu tedy něco mezi Dis a Bc. , ale to nebylo díky komunistům, ale hlavně těm šmejdům dole, co nám dělali problémy a to jsou ti, co dnes jsou v ODS, TOP, VV, u Lidovců a v dalších šmejdských stranách, protože ti byli těmi, co nám studium i práci zatrhli a mnohdy měli máslo na hlavě, protože měli příbuzné v cizině a na nás se mstili. To jsou ti největší šmejdi, tak tu pořád neblinkej kraviny. Kdyby tatík neprudil a řekl, že bude v ´Tonaku pracovat a rozvíjet tuto firmu, nevěřím, že by jeho zkušeností nevyužili, tehdy takto lidi přecházeli Moji příbuzní z velkých statků také nechtěli do družstva, ale když viděli, že to jinak nepůjde, chopili se toho, a začali rozvíjet družstva a najednou se dařilo tak, jako daleko široko nikomu, protože do toho šli a šlo jim o to , aby to fungovalo a nakonec v r. 89 zpět oni ani jejich děti statky nechtěli a řekli, že byli spokojení. Jejich družstvo v jižních Čechách prosperovalo a nic jim nechybělo Jezdili k moři,protože se střídali , v zimě na hory, do divadel, a kdyby soukromničili, tak nemohli. Venkov tehdy byl opravdu jedna rodina, dnes nikdo s nikým, každý na svém, sobeckost, nic moc. Vzpomínají, jak to bylo tehdy lepší a to byli velkostatkáři, žádní chalupáři. Vždy šlo o to, kdo se toho chopil a jak to uměl řídit. Tehdy jsme byli v potravinách soběstační a dnes dovážíme za desítky miliard a soběstační nejsme v ničem , vepřové se dováží z 60ti procent ze zahraničí , hlavně z Polska, zadlužuje se stát , platíme to v konečné fázi všichni a doplácíme na to. .
            • Exekutory zavedl sobotka a za to by neměl mít v hubě jediný zub. Pospíšil jen "poupravil" jejich pravomoce. Za OZ a za to, že udělal ze státního úřadu byzniz pro své degenerované milence, by měl být tento hajzl odpraven. Dosáhl již dávno jateční váhy!
            • No, ti zedníci, to byli "bílí zedníci", v hlubinejch pecích, spouštěli je do horký pece na laně, vyměnili 1 šamotku a hned nahoru, nedalo se dejchat a hodina pauzy. Fasovali kafe a lili ho do sebe, aby vydrželi. To jen na okraj, rád bych vás viděl, kdybyste byl třeba truhlář a v 50 letech šup na hutě a do horký pece. Jinak s tim Tonakem, to jako tam měl jít dělat z vděčnosti, že mu ukradli stroje a sedláci šli budovat JZD??? Asi jste buď spadl z višně, nebo jste byl jedním z těch komunistickejch zlodějů??? Proto komouše nenávidim a taky proto, že povraždili desítky miliónů nevinejch lidí po celym světě, Stejně nenávidim fašisty. Je to jedna banda. Ctím pouze moudrý slušný lidi.
  • Všichni šmejdi typu Kalouska se musí přehlžet jak ho*no na asfaltu. Za víc nestojí.
    • Mluvíš (píšeš) jak fašista Putin!
      • Myslíšže Putin zná toho čského zloděje.
      • Alina je blb tečka, dnes opět v sukni. - bisexuál. a navíc bez mozku.
      • Jsi stejná jako šmejd Kalousek. Taky si pleteš pojem a průjem.
        • S tebou by jistě souhlasil tvůj soudruh fašista Putin.
          • Nechtěl jsem ale musím,jseš .ráva.
  • Já tedy nevím, kdyby mě pan Kalousek obvinil z čehokoliv, tak zrovna od něho bych se určitě
    neurazil a byl by mi úplně u p.dele. Tím se nechci nikoho zastávat ale pouze konstatuji, že tento
    pán je pro mě naprostý lidský a politický odpad. Ať mi jeho příznivci prominou...
  • Kalousek byl u lidovců, ti v Národní frontě, a ti donášeli a dělali prasárny také, fízlovali, tak to je ten pravý, co má někoho urážet. Byl ve vládě na všech možných postech a nemožně přivedl stát k dluhu 2 bilionů , rozkradl s kamarády co se dalo , sám si nahrabal, měl by sedět za rozkrádání , za padáky, co ohrožovali životy parašutistů a jiná svinstva a bude tady kázat morálku.

    Jak to zpíval Kryl - vrah , zloděj o morálce káže. HNUS:
    • Nelži, Ty kurvo bolševická! Kalousek je sice politický cestovatel, ale Ty jsi, stejně jako
      Zdeněk Ondráčdek, špinavý komunistický fízl KSČM! KSČ je zločinecká organizace,
      dosud nepotrestaná! Komunistické zločiny jsou nepromlčitelné, stejně jako nacistické!
      Komunismus a ncismus jsou dvojčata!
      • Bla, bla, bla, tak si ten náš "český" muromec blábolí a snídá v trávě s fašistou jasenyuukem h.vno.
      • Akorát, že tento Ondráček, nejen že nespálil stranickou knížku jako soudruh kalousek, ale dokonce je mladší a méně vychlastaný z pijatyk s vondrou.
      • Komunisti jsou rudé bestie a patří pověsit nebo alespoň zavřít.
        • Konkretně. Pak ostaní strany jsou zrůdy. Táhnou civilizaci do pekel.
      • To je ten parchant tečka, ale jak ho potkám v Plzni, dám mu takovou fackovačku že mě bude zase prosit, vyhýbá se mi na 100 honů!!
      • Takového trotla těžko hledat.
  • že takový lidský odpad a chátra jako lidovecký zloděj a jemu podobní neomezeně rozhodují o veřejných penězích. není divu že tato země je tam kde je. systém který umožňuje nekontrolované vedení státu takové spodině je velmi podivný a nešťastný. nevidím perspektivu této země pokud nevyřeší PROBLÉM KVALITY VE SVÉM ČELE.
    • No, nejnižší spodina jsou bolševíci a taky největší zloději století. *12* *12* *12*
  • Tento arogantní sprosťák by se měl omluvit všem čestným lidem v této těžce zkoušené zemi. A to už za to, že vůbec existuje a my s ním musíme dýchat stejný vzduch.
    • A co to je zač, ta picha Kubíček? Není tak kapku drzý, ten bolševický bastard?
  • Nejen omluva,ale bejkovcem a šup s nim někde makat na plantáže.Práce mu určitě smrdí,klackovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit