Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kalousu jsi *12* a jako *12* zkončíš
  • Znám mnoho pracujících důchodců, a studentů, kteří volili TOP9 a VV. Takže kdo chce kam, pomozme mu tam
  • Ať už ho někdo umlčí, co se to líhne v té jeho vypité palici za kraviny??? *11* *16* *16*
    • Udělejme sbírku na někoho, kdo ho......
  • Kalousek je neschopný darebák,který se prolhal ke korytu.Všechny jeho opatření co udělal,zadlužování země nezastaví.Natož aby došlo ke svižnému splácení dluhů.Právě uvedené rozhoduje o budoucnosti mladé generace.Pokud zde budou vládnout stávající lumpové,jejichž cílem je pro sebe co nejvíce nahrabat,tak se budeme řítit ke státnímu bankrotu dál.Dnes se ukazuje,že Nečasovo tvrzení o tom ,že ODS nedopustí další zadlužování této země,byla od Nečase sprostá lež,jak přez ní dosahnout na výnosné politické koryto.Budoucnost dalších generací záleží na tom,zda se co nejdříve podaří odporazit ,na katovských mučírnách,co nejvíce lumpů,kteří tuto zemi zbídačili.Jinak budou budoucí generace,v postavení otroků ,otročící pro cizince,v kolonii Západu,zvané Česko.Chce to,co nejrychleji,prosadit výplatu zasloužených a spravedlivých důchodů.To znamená,že každému důchodci,který pomáhal stávající kapitalistický svinčík nainstalovat a tuto zemi rozkrást,bude vaplácen důchod ,jedině na holý zadek bejkovcem.Uvedené bude možno pak nazývat spravedlností Boží.Ve zdravotnictví pak budou mít uvedení důchodci nárok pouze na bábu zaříkávačku.A i tu si platit ze svých úspor.Hned budou stovky miliard na svižné splácení nasekaných dluhů.Tomu se říká reforma a ne té teletině,kterou Kalousek vymýšlí.
    • Ale nepopírám že mám trochu problém s tím napsat něco jiného, než jsem se pracně naučil. *3*
  • Buď to sem důchodce a sem v důchodu a nebo pracuji.Jak má byt práce pro mladé když důchodci k důchodu dělají za poloviční mzdu,ne li za celou.První rozumné rozhodnutí toho Kalouskového blba.Osobně si nevážím ani jednoho pracujícího důchodce a přeji jim vše nejhorší.A už se považuji za důchodce,protože mě podnikavec vyhodil z práce těsně před důchodem po 35 letech práce v jednom podniku.
    • s invalidním důchodem 4600 korun musíš pracovat, ...uvidíme jaký dostaneš ty důchod a jak vyjdeš s penězi.. jsou lidé kteří jsou na tom jako ty. dnes mají starobní důchod 7800 Kč
    • Občane, když budeš mít koryto za 50 000,-Kč a více měsíčně, taky se Vám od něj nebude chtít
    • Asi trochu nepochopení u občana jemuž bylo možná "ukřivděno". Je třeba pochopit milý občane, že daňové přiznání, které si poplatník podává sám hluboce kašle na skutečnost, jestli je plátce daně důchodce či nikoliv. Pracující důchodce podává povinně daňové přiznání, kde uvádí všechny příjmy ze závislé činnosti za daňové období. Ty se sečtou, zohlední se již stržené daně, a uplatní daňový odpočet, který máš i ty. Akorát si občane o tom nevěděl, protože daňové přiznání za tebe automaticky dělal tvůj zaměstnavatel. Takže ten tvůj nenáviděný důchodce má svůj příjem automaticky zdaněný, a jestli překročí zákonem stanovenou výši, tak mu zpětně zdaní i jeho důchod. Na to si však pracující důchodce dá dobrý pozor, protože na rozdíl od tebe, za kterého se dosud staral pouze zaměstnavatel, se musí o sebe starat sám.
      Mimo jiné, já jsem si celý svůj důchod za minulý rok zaplatil ze svých daní, protože jsem na daních zaplatil více, než mi činí vyměřený důchod. *1* *1* *1* *1*
      Takže nezáviď daňový odpočet na který máš nárok i ty.
  • Jinými slovy tento stát stojí a padá s důchodcema. Berou tučné důchody, na které si "nenašetřili", a ještě bohatnou na přivýdělcích. Není to trochu jinak? Co vás stojí kafe v kavárně a kolik za něj zaplatí poslanec v poslanecké resturaci? Kolik nás stojí mraky poradenských firem a jejich studijí, které vám ve výsledku prozradí, že voda je mokrá a mráz zebe. Už bylo dost lží a podvodů a tento Kalouskův pokus je jeden z jeho dalších pro naplnění své kapsy.
  • Souhlas s Kritikem.
  • důchodcům musí brát, aby měl na odměny pro sebe a své náměstky, naposled 350 000,- náměstkovi, asi taky dřel jak kůň jako dřou u Nečase. Co takhle aby platil do systému každý tedy i živnostníci(samé odpočty), nemakačenkové a ti co nikdy dělat nebudou, ale důchod se jim počítá z průměrné mzdy, dělá si z lidí srandu, je zřeba zavést institut"defenestrace" už to začíná pomalu chybět.
  • A co pane Kalousku podívat se na svůj přístup k získání peněz ze Švícarska nebo rozkradené peníze panem Vondrou , Bémem a ostatními. To nezaplatí důchodci ani když jim seberete celý důchod.
  • Dodatek, s tím,že se můj příspěvek nebude líbit,je ze skutečného života,proto jsem po čítal,že se potrefené husy ozvou,proto to tu tak vypadá.Připouštím,že můžou být i případy,že někdo dělat musí,aby v tomto blahobytu nechc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit